《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #1
幫派名稱:ζ酷戰ζ
同盟:玄
會長:一隨緣一
副幫主:風葉兒/海狗(如想加入幫派可以搵佢地!)
幫派簡介:本幫不會參加任何戰爭/口角!一直會保持中立~希望大家可以多多支持!!

入幫條件:
1.70lv以上
2.有義氣
3.不搞事
4.肯升lv,多吹水

四星黃金會員 #2
大佬=,=你張會圖好膠丫
係都唔好用標階體la
人地帖圖區都有教學
仲要係酷戰會圖教學添
金梅毛行書 ok?.?
五星白金會員 #3
又一經典好戰團結幫派再起風雲

同之前酷戰 架構一樣嘛
一星新手會員 #4
原帖由 asdfrankie 於 2009-5-19 06:09 AM 發表
大佬=,=你張會圖好膠丫
係都唔好用標階體la
人地帖圖區都有教學
仲要係酷戰會圖教學添
金梅毛行書 ok?.?

多謝你的指點...希望你可以多多支持!:D2
三星高級會員 #5
隨緣姐係乂淚影乂/一小淚一 嗎?::smilie_O_o:
一星新手會員 #6
當然不是:smilie_8):
三星高級會員 #7
係之前個幫d人 定係新起既幫?
四星黃金會員 #8
海狗依家幾多lv @@?
一星新手會員 #9
原帖由 w998055w 於 2009-5-19 06:15 PM 發表
係之前個幫d人 定係新起既幫?

我係受託前酷戰的朋友而開呢個幫:smilie_:D5: 希望大家多多指教!
一星新手會員 #10
狗仔   :>    報到  

請 入幫na<<<<<   
                        我請大家   飲野 ....【係任飲】 人幫玩話 !!!!!  

地點 :             飲    水     機      等                 =]
一星新手會員 #11
小   雄  >0<    掛死我,,<<<

我80轉生       e  +   66  Lv
二星初級會員 #12
唔係咩?.?但係之前有個叫一隨緣一既人密我話一隨緣一係狗淚隻法Kswiss(姐係淚影隻法):smile_13.gif: 唔通我認錯人:smile_30.gif:
一星新手會員 #13
衰狗>o<
大家快d入幫na<<<<<<<<<
               我請大家去中國城....《任玩》

但係自已俾錢^.^:em014:
一星新手會員 #14
早晨-_-v"
我係殺x戮._.v":smilie_:D:
一星新手會員 #15
我  狗 仔    正明       一隋緣一    轉左手 """ > < ''
      我fd黎   就係,收AC  哥個  人 ""  
                                吾好在誤會                  QQ 大家
一星新手會員 #16
原帖由 逆夜戀 於 2009-5-19 07:04 PM 發表
唔係咩?.?但係之前有個叫一隨緣一既人密我話一隨緣一係狗淚隻法Kswiss(姐係淚影隻法):smile_13.gif: 唔通我認錯人:smile_30.gif:

可能係你資料未更新...我只可以講一句:我唔係小淚!
希望你唔好認錯-_____-我熱愛和平!!!
四星黃金會員 #17
原帖由 HoI=] 於 2009-5-19 07:04 PM 發表
小   雄  >0<    掛死我,,

wow......msn都唔見你on = =

個陣已經80lv啦咁快- -
一星新手會員 #18
我黎報到喇幫主=]=]
一星新手會員 #19
我改左     MS  N 呀 """"""" 雄b   

我MsN :           hoi--@live.hk
四星黃金會員 #20
原帖由 逆夜戀 於 2009-5-19 07:04 PM 發表

條友買鞋買上腦?.?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數