《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #41
原帖由 一隨緣一 於 29/5/2009 16:51 發表

你入左之後就可以同大波x.x....尼個著數大唔大呀?:em015:
大波=我細妹!.!

哇- -你而家涉嫌逼呀妹去賣淫!要坐監!入獄二百年~
二百年後~再一起~應該不怕 旁人不服氣~
一星新手會員 #42
牙妹有無掛住我呀?你點解唔搵呀哥傾計...我好傷心:ro10:
二星初級會員 #43
原帖由 一隨緣一 於 30/5/2009 20:30 發表
牙妹有無掛住我呀?你點解唔搵呀哥傾計...我好傷心:ro10:

十分非常掛住你~哈哈!我都冇加你好友0.0下次見到再搵你傾xdd
一星新手會員 #44
呀妹...我地等緊你影幫相:smile_13.gif:
幾時返黎呀哥身邊....基佬話好掛住你!:smile_38.gif:
二星初級會員 #45
我番黎你身邊>_<OK?
一星新手會員 #46
原帖由 將` 於 2009-6-2 09:36 AM 發表
我番黎你身邊>_

哈哈!如果你真係心的話,我都唔介意的xd:ro07:
一星新手會員 #47
:smilie_:P2: 大家好..3日之後我得就係幫友啦:victory: 被死隨緣哄到我入幫
一星新手會員 #48
原帖由 o0風兒0o 於 2009-6-2 04:58 PM 發表
:smilie_:P2: 大家好..3日之後我得就係幫友啦:victory: 被死隨緣哄到我入幫

:funk: 你知唔知你幾難哄...:cry:
二星初級會員 #49
星花火   參見 @_@"
:em060: :em060:

大家就考試@@"  努力讀書=v=
face_l_18: face_l_18: face_l_18:
一星新手會員 #50
原帖由 人。不忘 於 2009-6-3 08:48 PM 發表
星花火   參見 @_@"
:em060: :em060:

大家就考試@@"  努力讀書=v=
face_l_18: face_l_18: face_l_18:

嘩><你上黎la:ro07: 洗唔洗啜啜:redface:
二星初級會員 #51
不用了=.="

我唔係gay家 -口-"
一星新手會員 #52
原帖由 人。不忘 於 2009-6-3 08:52 PM 發表
不用了=.="

我唔係gay家 -口-"

我夠知喇._.我好掛住呀妹...佢又唔搵我:cry:
四星黃金會員 #53
你地打要塞成日大技燒燒燒 又唔撚見你地去賣燒雞翼

發泄完了:smilie_:10: 多多得罪
一星新手會員 #54
原帖由 一精靈火一 於 2009-6-3 09:48 PM 發表
你地打要塞成日大技燒燒燒 又唔撚見你地去賣燒雞翼

發泄完了:smilie_:10: 多多得罪

打要塞個個都出大技嫁啦...= =”我地真係想去賣燒雞翼:ro07:
多多得罪
二星初級會員 #55
hi:ro01: :ro01: 你地好...:ro05: :ro05:
(路人丙...:ro04: :ro04: )
一星新手會員 #56
hi 大家好我5月 希望大家 唔好再有咁多唔會 如果係game希問題 可以密我
一星新手會員 #57
原帖由 5月1日 於 2009-6-4 10:22 AM 發表
hi 大家好我5月 希望大家 唔好再有咁多唔會 如果係game希問題 可以密我

我都想唔好有咁多誤會:smile_38.gif: 但係我相信誤會唔係單方面出現問題...
如果有咩野事,可以上game同我傾...慢慢針!唔岩咪講到岩:smile_13.gif:
二星初級會員 #58
原帖由 一隨緣一 於 3/6/2009 21:01 發表

我夠知喇._.我好掛住呀妹...佢又唔搵我:cry:

等我影幫相+.+有排喎XD你問下與世各位手足允唔允許我走囉哈哈:smilie_:D5: :smilie_:D5:
呢排考試 冇乜特別都唔會成日上嫁啦啦啦~考完試我再決定番唔番尼搵你啦~我親愛的大佬:smilie_/):
一星新手會員 #59
hi 大家好!我可唔可以入幫呀?5x刀手...:thup:

一星新手會員 #60
你個死隨緣  狂密你係都唔應-.-快d加番我入幫呀
回到最頂傳統版

選擇頁數