《秦皇天下》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
因應私人要求*本人已離開神界有關方面請井神開貼

二星初級會員 #2
馬超報到!!!!
各位快d加入我地既大家庭啦
三星高級會員 #3
謙卑 報到!!
歡~迎~大~家~加~入~我~們~這~個~神~的~家~^^:ro01:
三星高級會員 #4
可唔可以講下族長 , 副族長 or 軍師lv
VIP會員 #5
原帖由 D3新手 於 2009-5-21 04:59 PM 發表
可唔可以講下族長 , 副族長 or 軍師lv

等級的問題經常改變..今日打左聽日可能要改..會比較煩
三星高級會員 #6
原帖由 女商之領導者 於 2009-5-21 05:08 PM 發表

等級的問題經常改變..今日打左聽日可能要改..會比較煩

當做參考入唔入好:smilie_:D3:
VIP會員 #7
原帖由 D3新手 於 2009-5-21 05:09 PM 發表

當做參考入唔入好:smilie_:D3:

不應以等級作為參考呢@@
如果下次有更強的家族..咁不是會走嗎?
三星高級會員 #8
原帖由 女商之領導者 於 2009-5-21 05:10 PM 發表

不應以等級作為參考呢@@
如果下次有更強的家族..咁不是會走嗎?

嘿嘿,可能嫁
我諗無人想入低lv族長既團=.=
不過井神我諗都幾出名
一星新手會員 #9
楓卍黑影報到:smilie_/): :smilie_/): :smilie_:D3: :smilie_:D3:
二轉會員 #10
貓 你好~~你一定估唔到我係邊個:smilie_:P2:
二星初級會員 #11
弒神呀嘛  魏國有你報到a__________a
四星黃金會員 #12
井神 報到 :smilie_8):
大家好!
二星初級會員 #13
我要入呀=﹏=~ ~~~~~~~
四星黃金會員 #14
報上id 等級 職業:smilie_8):
二星初級會員 #15
洛刈在此報到:victory: :victory: :victory: :em014:
二星初級會員 #16
原帖由 黃小樂=.= 於 2009-5-22 12:43 PM 發表
我要入呀=﹏=~ ~~~~~~~

請閣上報上職業--等級--平均上線時間

感謝!!
二星初級會員 #17
洛魂天  等級90...上線唔g=﹏=
二星初級會員 #18
呀係w0 點會唔記得左你個黃小樂  玩野呀家陣~
二星初級會員 #19
我又想入,我pm左你la^^
二星初級會員 #20
我已跟進@@! 0k會覆你!! 記住睇哦,,問題不大^^!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數