巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
開左雙經 爆肝2日 臣2終於出黎:smilie_:10:
由於唔夠位 所以擺唔到d同場加映 遲下有機會post埋兵陣
臣1 89lv:em014:

臣1 就快90lv:smilie_/):

臣1 90lv:victory:

準備轉臣2

轉左臣2紅利&裝圖 ps:90弓兵轉都係得121點紅利 我88刀手轉有125  三劍真係多紅利

四星黃金會員 #2
死哂圖worface_l_18:
五星白金會員 #3
原帖由 rewq 於 2009-5-19 08:55 PM 發表
死哂圖worface_l_18:

咪係主題度打左修理中
五星白金會員 #4
wow
吸到90v_v
等緊你幫我吸到90惡商v_v
六星鑽石會員 #5
唔通我睇錯....我只係數到4隻帥炸bo-,-
四星黃金會員 #6
唉...我重係咁廢--
一星新手會員 #7
進行左遊戲 5小時==
睇來你一次過由1lv 一野升上去wor=.=
唔off咁升
四星黃金會員 #8
哇~如果你係商2記得帶我升lv0.0"
(雖然2日升好臣2唔係難事...........只怕有心人)
我諗你個ac有隻燕1會好d~你咁鬼死多將係要靠燕1先勁
實用性可能低左小小~唔好講我多口~我只係講出你既問題
六星鑽石會員 #9
原帖由 tony19917 於 2009-5-19 10:50 PM 發表
唉...我重係咁廢--

你d 2轉比佢勁d wo-,-

昌,雞,平.....唔勁???

隻隻都獨當1面嫁wo-____-

佢係有隻權可以頂得2咀炸bo0,0

樓主個陣想信150lv後必定會有好大改動......因為佢陣中都未有祖,平呢2隻重要既2轉......

而燕1,同孔明更加係不可缺少既........

到時樓主一定會好似我咁....升過哂d 野-,-

d戰力會插水式下降.....
五星白金會員 #10
我遲都係林住 權,臣,祖,雷,燕,版 ~"~版唔要就轉孔明/申
二轉會員 #11
我都升緊臣2 玩完會入倉
因為係打龍ac黎 隻申先123lv
升到嘔茄
打親衛:face_l_17:
二星初級會員 #12
19m戰~勁:smilie_:D4:
其實打冥海好升咩:ro08:
我打一陣冥海都想訓:redface:
五星白金會員 #13
軒哥 你隻臣2有冇裝鬼eq
五星白金會員 #14
繼續努力升埋其他二轉佢A_A
六星鑽石會員 #15
原帖由 SleepYin 於 2009-5-20 12:57 AM 發表
我遲都係林住 權,臣,祖,雷,燕,版 ~"~版唔要就轉孔明/申

你拎番隻加出黎啦-,-

隻加個look都幾靚嫁-,-

而且得1種加點方法..... 就係體

你個陣中....冇隻可谷....

臣你又加左力.....拎佢轉隻加仔....志小可加番2-3m攻....

申就唔好要啦......如果你為打天哂個將位就唔值......

因為我有經驗....我隻申80lv就抄左....

個陣就 力祖,力權,體加,1500sp 全血雷公,500mp/1000mp 全體/全力孔明

個陣入面都應該過20m....信我-,-實得....
五星白金會員 #16
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-20 03:14 PM 發表

你拎番隻加出黎啦-,-

臣你又加左力.....拎佢轉隻加仔....志小可加番2-3m攻....

申就唔好要啦......如果你為打天哂 ...

我會拎番出黎既 不過食左孫子先 , 版盡可能我都想留低
我好愛臣~"~應該會留低
四星黃金會員 #17
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-20 03:14 PM 發表

你拎番隻加出黎啦-,-

申就唔好要啦......如果你為打天哂 ...

我就寧願要實戰能力都唔要咁高戰力

咁高戰力有咩用??我都見到4十幾,5十萬攻既人,日打夜打都係冥界

我都見過20萬攻都冇,但係已經夠打冰血神了....................
六星鑽石會員 #18
原帖由 rewq 於 2009-5-20 06:45 PM 發表

我就寧願要實戰能力都唔要咁高戰力

咁高戰力有咩用??我都見到4十幾,5十萬攻既人,日打夜打都係冥界

我都見過20萬攻都冇,但係已經夠打冰血神了....................

力權,力祖,加埋隻燕同孔明 仲唔夠實力??

力權夠打哂d怪

力祖有識分身既將/怪都夠挑全部王

唔通你仲要控多隻係後面出技??

咁不如拎隻加去汁1汁仲好啦....
五星白金會員 #19
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-20 11:35 PM 發表

力權,力祖,加埋隻燕同孔明 仲唔夠實力??

力權夠打哂d怪

力祖有識分身既將/怪都夠挑全部王

唔通你仲要控多隻係後面出技??

咁不如拎隻加去汁1汁仲好啦....

其實我覺得雞2都好勁~"~無視打/法抗
六星鑽石會員 #20
原帖由 SleepYin 於 2009-5-21 05:49 PM 發表

其實我覺得雞2都好勁~"~無視打/法抗

雞2不及朝幻....
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數