天機Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
之前玩唔到
現在就入唔到點
一click就係咁:

Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable.  Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.

Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
二星初級會員 #2
你指gamania個網站?
而家入到啦, game都玩到
一星新手會員 #3
係買唔到金元寶呀!!!!
一星新手會員 #4
我登入唔到
佢話

用戶端和伺服器版本不匹配!
二星初級會員 #5
send email俾gm啦, 佢地好快會覆
http://www.gamania.com.hk/hk/downloadtj.asp

係咪去上面個網站download??
呢個係最後一次更新0既版本
(2008/11/07 蚩尤的魔盒 )
不妨再下載多次

一星新手會員 #6
記唔記得我係邊個呀~

我呢,係kyo到下載左
但係佢更新到
就話無得再更新
跟住入game又話版本唔岩

如果係官網下載
又係part4有事

yau哥,我係誅天,你help下我啦:cry:
二星初級會員 #7
原帖由 炎鳳.神鳥 於 2009-6-1 05:00 PM 發表
記唔記得我係邊個呀~

我呢,係kyo到下載左
但係佢更新到
就話無得再更新
跟住入game又話版本唔岩

如果係官網下載
又係part4有事

yau哥,我係誅天,你help下我啦:cry:

我放左其中大家認為有問題0既兩part俾你地download
分別係 :
已停止提供下載 ,
已停止提供下載

我只會開放一天
到明晚6月2日10時正我會將有關檔案刪除並中止再俾大家下載
要下載就要快

二星初級會員 #8
原帖由 homeandrewmack 於 2009-5-23 02:25 PM 發表
之前玩唔到
現在就入唔到點
一click就係咁:

Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable.  Please hit the "Refresh" b ...

.........................................................無法獲得的服务器应用
您在這臺網絡服務器試圖訪問的Web应用程序是目前不可用的。  請擊中" Refresh" 按在您的瀏覽器再試您的請求。

管理員筆記: 詳述的错误信息這具体要求失敗的起因可以在網絡服務器的应用程序事件日誌找到。 請回顧這日志项發現什麼造成這個錯誤生成。
一星新手會員 #9
yau,可否再放多日
,我個和記個舊野岩岩先正好
二星初級會員 #10
原帖由 炎鳳.神鳥 於 2009-6-4 05:47 PM 發表
yau,可否再放多日
,我個和記個舊野岩岩先正好

已停下提供下載 ,
已停下提供下載

一星新手會員 #11
唔該曬,好開心,好快就見到你><
回到最頂傳統版

選擇頁數