《秦皇天下》公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
本家族唔洗點介紹.因為有實力.完全歡迎任何家族宣戰.現招收高級會員.有意留言(收86以上)
四星黃金會員 #2
支持下你先....無情:D2 :D2
四星黃金會員 #3
支持返自己家族先
一星新手會員 #4
支持 伊甸園 ~ 族長狂龍字
一星新手會員 #5
勁人,,,強人,,,,超人,,,,,有興趣想入會,,,,就快來呀,,,,,,等緊你地呀,,,,,,,銅先生字
三星高級會員 #6
↑三名 KAI子 = ="
一星新手會員 #7
原帖由 SAMUEL1682002 於 2009-5-24 09:31 PM 發表

你咁樣講
姐係你好勁啦
COME ON 伊甸園等緊你 給你一個五星級的家戰
四星黃金會員 #8
原帖由 SAMUEL1682002 於 2009-5-24 09:31 PM 發表

↑KAI子不如
二星初級會員 #9
狂龍 無情  東大人  介唔介意傾傾

我知你地有呢個實拒絕我唔同我傾~

族戰傾唔傾都會接受~只不過係想打完 唔好串唔好嘈~

我地魏國仲有內部族搞緊~你看看如何吧~

講真@@我地自問係魏國實力唔算差  但都未去到可以阻擋伊甸園既前路程度

看看如何吧  拒絕與否比個回覆我~thx
一星新手會員 #10
原帖由 ζ流浪貓兒η 於 2009-5-25 04:50 AM 發表
狂龍 無情  東大人  介唔介意傾傾

我知你地有呢個實拒絕我唔同我傾~

族戰傾唔傾都會接受~只不過係想打完 唔好串唔好嘈~

我地魏國仲有內部族搞緊~你看看如何吧~

講真@@我地自問係魏國實力唔算差  但都未去 ...

你咪好鐘意串既
你仲叫我認住你既
我同你講
我就專殺你D人
仲有你個家族D人把口都串得幾句
睇下打又打唔打得
二星初級會員 #11
sorry楚魏打交好正常- -...只不過唔想係咁串係咁嘈而已~~

一星新手會員 #12
原帖由 ζ流浪貓兒η 於 2009-5-25 10:38 AM 發表
sorry楚魏打交好正常- -...只不過唔想係咁串係咁嘈而已~~

你收啦
你殺左我 我有冇密你呀 我有冇吊你呀
你自己仲要密返我轉頭叫我記住你認住你
你唔係依家扮失憶下話?
二星初級會員 #13
我講左我無密你  我係輕頻講的 做得出怕咩認??

要嘈你就嘈飽佢,,對住你地族我自問我地族未有資格打得羸你地

但好聲好氣同你無情傾 你問侯我老母真威囉^^

要打族戰我地一次都唔會拒絕,,輸左我地都唔會出一句聲話你地

你地要串要嘈就慢慢
一星新手會員 #14
原帖由 ζ流浪貓兒η 於 2009-5-25 02:36 PM 發表
我講左我無密你  我係輕頻講的 做得出怕咩認??

要嘈你就嘈飽佢,,對住你地族我自問我地族未有資格打得羸你地

但好聲好氣同你無情傾 你問侯我老母真威囉^^

要打族戰我地一次都唔會拒絕,,輸左我地都唔會出一句 ...

你做得出叫我認住你
都估到我會追殺你個族啦
仲傾黎做咩
二星初級會員 #15
e家已經無傾既念頭,,你想今晚宣我地  定係等我地同不敗打完先~

你要今晚先 同你地打先 輸就預左輸 但退縮從來唔係我宗旨

你地要面我比你~你想幾時宣??
四星黃金會員 #16
原帖由 ζ流浪貓兒η 於 2009-5-25 03:43 PM 發表
e家已經無傾既念頭,,你想今晚宣我地  定係等我地同不敗打完先~

你要今晚先 同你地打先 輸就預左輸 但退縮從來唔係我宗旨

你地要面我比你~你想幾時宣??

咁你又要串?死狗
比人殺你又要串 " 同你嘈就係到話打字快D
叫你打族戰 粒聲都吾出
洗鬼你比面咩"
二星初級會員 #17
粒聲唔出?? e家問緊你地想幾時宣~ 我地今晚就打 你想點??

唉~小朋友真多  唔會再應你地  無情狂龍  你地傾左幾時宣係game密我~

唔會再睇呢個post~點解你地唔可以學似小醜咁呢  ~

我講左唔會拒絕你地既宣戰   要打就來  退縮唔係我既宗旨~
二星初級會員 #18
凡事留一線,日後好相見.
大家其實唔洗搞到咁.

回到最頂傳統版

選擇頁數