巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
原帖由 夜花月 於 2009-5-26 01:25 AM 發表
真係好有錢=.=

冇錢=_______________________________________________________________=
六星鑽石會員 #22
今次大煲啦.......我e+先發覺我唔識用日幻...

咁姐係................日主我都唔識用.............

今次真係...............................................
二星初級會員 #23
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-25 06:07 PM 發表

冇哂啦d錢
日入5e5,明入5e5 朝入4.85e,台入 4.95e 呢d係尋日既價....唔知e+

日同明係最貴

食哂4幻當然好...問題係你有冇財力

鬼炎唔係勁...個look 幾好加埋大黑服都ok既

嘩..去到5e幾=]仲諗住轉去中國:ro00:
唔該哂u報價:ro02:
二星初級會員 #24
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-26 06:04 PM 發表
今次大煲啦.......我e+先發覺我唔識用日幻...

咁姐係................日主我都唔識用.............

今次真係...............................................

e d野..玩返一陣就識用架la:face_l_14:
六星鑽石會員 #25
原帖由 o牙柒 於 2009-5-26 08:14 PM 發表

嘩..去到5e幾=]仲諗住轉去中國:ro00:
唔該哂u報價:ro02:

信我既-,-!!~

買點啦-,-
六星鑽石會員 #26
原帖由 o牙柒 於 2009-5-26 08:15 PM 發表

e d野..玩返一陣就識用架la:face_l_14:

-,-我friends話同昌1樣......

我昌都唔識用.....

e+都唔知點死.....夠境係轉國好

定係轉第2個好呢/.\
二星初級會員 #27
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-26 08:20 PM 發表

信我既-,-!!~

買點啦-,-

唔買點la=]儲緊錢買野:ro05: 封書e+去到咩價:ro08:
二星初級會員 #28
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-26 08:22 PM 發表

-,-我friends話同昌1樣......

我昌都唔識用.....

e+都唔知點死.....夠境係轉國好

定係轉第2個好呢/.\

昌2打平路好易用:cool: 打斜坡就唔係幾識:smilie_O_o:
六星鑽石會員 #29
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 12:13 PM 發表

唔買點la=]儲緊錢買野:ro05: 封書e+去到咩價:ro08:

絕對想信你存錢既速度唔夠d入升得快......

封書前日見人賣17e...
六星鑽石會員 #30
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 12:14 PM 發表

昌2打平路好易用:cool: 打斜坡就唔係幾識:smilie_O_o:

平路我都唔識-,-
二星初級會員 #31
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-27 04:45 PM 發表

絕對想信你存錢既速度唔夠d入升得快......

封書前日見人賣17e...

嘩:face_l_17: 咁仲洗合怪:smile_13.gif:
二星初級會員 #32
原帖由 tinchi3721 於 2009-5-27 04:49 PM 發表

平路我都唔識-,-

昌2打一下自己d兵先..咁就會大範圍d=]
六星鑽石會員 #33
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 05:06 PM 發表

嘩:face_l_17: 咁仲洗合怪:smile_13.gif:

有錢掉落海咪合囉:smilie_/): :smilie_/):
六星鑽石會員 #34
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 05:07 PM 發表

昌2打一下自己d兵先..咁就會大範圍d=]

都係唔識:cry: :cry: :cry:
二星初級會員 #35
@!@@@@@@@@@@@@@@
六星鑽石會員 #36
好懷念喔!!咁快就過左3個月.......

時間過得真係快......
三星高級會員 #37
公喜曬樓主:victory:
六星鑽石會員 #38
原帖由 o小狼o 於 2009-8-26 04:14 PM 發表
公喜曬樓主:victory:

都成3個月前........都唔洗點公喜啦........

幾張圖條line都壞左囉.....

不如叫版主關post啦.....
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數