巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

二星初級會員 #2
點解o的兵唔加點...
五星白金會員 #3
很有米的說....
一星新手會員 #4
唔鍾以加,享受配100點既樂趣
六星鑽石會員 #5
原帖由 夜花月 於 2009-5-26 04:18 PM 發表
唔鍾以加,享受配100點既樂趣

199升200lv有102點,滿足到你嗎:smilie_:10:
五星白金會員 #6
我都努力儲錢買朝入+孫子!

五星白金會員 #7
原帖由 goodwoody 於 2009-5-26 06:39 PM 發表

199升200lv有102點,滿足到你嗎:smilie_:10:

我相會可以的= =
六星鑽石會員 #8
原帖由 砂嵐 於 2009-5-27 06:46 PM 發表

我相會可以的= =

但升到死都可能未滿足到,20e經喔:smilie_:D4:
二星初級會員 #9
20e經都唔洗升到死既=]除非u短命:smilie_:D4: face_l_18:
六星鑽石會員 #10
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 07:27 PM 發表
20e經都唔洗升到死既=]除非u短命:smilie_:D4: face_l_18:

20e經太難升了- -我隻權升左3e經都想死了:smilie_:D4:
二星初級會員 #11
原帖由 goodwoody 於 2009-5-27 08:37 PM 發表

20e經太難升了- -我隻權升左3e經都想死了:smilie_:D4:

20e..有心升,2個月夠做la:smilie_:D4: face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #12
原帖由 o牙柒 於 2009-5-27 08:53 PM 發表

20e..有心升,2個月夠做la:smilie_:D4: face_l_18: face_l_18:

日打夜打好悶~"~所以我ed人都幾難200~"~
六星鑽石會員 #13
原帖由 SleepYin 於 2009-5-28 01:23 AM 發表

冇錯!!~

我升到隻祖176都算係好勁......face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #14
原帖由 SleepYin 於 2009-5-28 01:23 AM 發表

我打3-4粒鍾都想訓lu:redface:
回到最頂傳統版

選擇頁數