巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
終於打完15段,多謝好友借出mp女:em014:
and明男點加點好-_-

五星白金會員 #2
咁快post相哂命我xDD
六星鑽石會員 #3
原帖由 SleepYin 於 2009-5-30 11:23 AM 發表
咁快post相哂命我xDD

冇野做咪post相xdd
五星白金會員 #4
原帖由 goodwoody 於 2009-5-30 11:27 AM 發表

冇野做咪post相xdd

幾時先到我呀 差成e經 想死:smilie_O_o:
六星鑽石會員 #5
原帖由 SleepYin 於 2009-5-30 11:30 AM 發表

幾時先到我呀 差成e經 想死:smilie_O_o:

你用斧打象,幾日150了:smilie_:D4:
五星白金會員 #6
原帖由 goodwoody 於 2009-5-30 11:36 AM 發表

你用斧打象,幾日150了:smilie_:D4:

原來叫我用斧斬象 五日150果條友就係你face_l_18:
不過咁快轉冇用 冇裝比佢用~"~另外都抽唔贏15段
六星鑽石會員 #7
原帖由 SleepYin 於 2009-5-30 11:38 AM 發表

原來叫我用斧斬象 五日150果條友就係你face_l_18:
不過咁快轉冇用 冇裝比佢用~"~另外都抽唔贏15段

唔係我,我聽你講話有條友用斧打象升咋=.=
五星白金會員 #8
原帖由 goodwoody 於 2009-5-30 12:04 PM 發表

係咩-_-幾時:face_l_17:
四星黃金會員 #9
我果隻打算1500mp全力(1招震怒=自身lv+100mp,如:50lv,就會150mp一次)
因為我有羊符~d血都差唔多2000血(x2左)
所以先咁加~你怕死可以加到2000血先
用爪類武器會勁d~姐係朝子用果隻,如:仙刀
五星白金會員 #10
用爪係唔係出技快d
同埋用馬符係唔係一樣ok
四星黃金會員 #11
用馬符唔同用爪
用馬符係攻擊同走佬一樣加快~但用爪只加多攻擊次數(人地個網講,may be 打人震多幾下)
但馬符得20幾秒~
所以要睇個人認為可唔可以啦
我覺得用爪+羊符會好d~因為就算震怒無效~都可以頂人地3-4下攻擊(講緊我隻)

六星鑽石會員 #12
原帖由 heitung221 於 2009-5-30 01:37 PM 發表
我果隻打算1500mp全力(1招震怒=自身lv+100mp,如:50lv,就會150mp一次)
因為我有羊符~d血都差唔多2000血(x2左)
所以先咁加~你怕死可以加到2000血先
用爪類武器會勁d~姐係朝子用果隻,如:仙刀

我都係1500法全全力(遲下收羊符)
同埋你打緊咩怪
原帖由 SleepYin 於 2009-5-30 12:06 PM 發表

係咩-_-幾時:face_l_17:

朝早吧:smilie_:D4:
五星白金會員 #13
弓喜哂..好好亨受屈機啦:smile_38.gif:
六星鑽石會員 #14
又多個中年男人.....弓喜....
六星鑽石會員 #15
原帖由 goodwoody 於 2009-5-30 12:04 PM 發表

果個唔會係我牙-___-"
五星白金會員 #16
羊得都係得20秒咁上下架咋啵-_-唔知點解我feel走佬快d好d~"~
二轉會員 #17
我想玩台男多過中男
六星鑽石會員 #18
好型:victory:
六星鑽石會員 #19
原帖由 風魔仔 於 2009-5-30 10:03 PM 發表
我想玩台男多過中男

台男都幾好....放個狗版出黎又可回血....但係個樣唔掂.....
五星白金會員 #20
150lv...唔知我幾時先有呢= =
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數