《三國志》遊戲資料區

主題列表 登入
二轉會員 #1
相信大家都已經換好哂硬件,應付千人國戰的超爽場面:em012:

想預先知道到你部機到底去到咩程度?

下載佢吧@@"三國志online千人國戰測試程式

安裝教學:hi拉part1和part2一齊解壓>執行RTKOnline_BMInstaller.exe>狂按下一步>完成

入到去會分別看到標準/高階/低階,是但按一個,

評分結果:兵率1000分以下(如果係低階拎到呢個分數就放棄三國志ol吧)
             隊長2000分以下(國戰果陣調低d效能還可以頂得住)
             猛將3000分以下(國戰果陣可以順暢咁玩)
             戰神3000分以上(效能全開!想點玩就點玩囧,超順暢)

一齊分亨下結果吧:em012: ..

我的電腦配備: cpu:p4 2.93ghz
                    ram:2G
                    顯卡:9500gt

分數:標準:17xx隊長
       低階:24xx猛將

下載點: part1:http://www.xun6.com/file/db3271d ... 9%A6.part1.rar.html

part2:http://www.xun6.com/file/028c107 ... 9%A6.part2.rar.html(

=========================================================================
下載點2:日本官網高速連結:http://file.4gamer.net/demo/RTKOnline_BMInstaller.zip

※link2註:下載完成後先入去個壓縮檔度將個資料夾改名,因為日文字係解壓唔到的!

四星黃金會員 #2
我的電腦配備: CPU: AMD Athlon x2 7750 2.70 GHZ
                    RAM :4GB (3+1GB in WinXP)
                    顯卡: ATI Radeon HD 3200 Graphics (Build-in)

分數:   高階:717兵卒
          標準:2159猛將
       低階:3565戰神
三星高級會員 #3
我分數:標準:27xx猛將
       低階:36xx戰神
三星高級會員 #4
點解日官個個版本dl完解唔到既~~~
四星黃金會員 #5
原帖由 btayu0118 於 2009-6-1 12:22 AM 發表

我用windows原裝個解壓程式解壓唔到,用7-zip 解到。 見到個folder係日文...
試用7-zip吧!
三星高級會員 #6
原帖由 btayu0118 於 2009-6-1 12:22 AM 發表

你係解出來之前將文件名改改先就可以解倒...
三星高級會員 #7
我解到la~~  分數係 : 高:2723
                             標準:3041
                               低:4569
二星初級會員 #8
低都係得488=口=
二星初級會員 #9
原帖由 chunsan229 於 2009-6-1 03:03 PM 發表
低都係得488=口=

你唔洗玩之如...

仲有第個意思...

就係你要換電腦 -.-''
二星初級會員 #10
解左lu:em012:

標準:3819
低:6112

但點解-,-對應唔到高...':ro00:

二轉會員 #11
因為你冇橫mon所以用唔到高=.=
六星鑽石會員 #12
我低階得1070-0-
隊長仔............
唉...睇黎要放棄/.\
四星黃金會員 #13
[attach]171357[/attach]

電腦配備:  core 2 6550 2.33G
               DDR2-800 1G X 2
               XFX GF-8600GT

測試結果:  高階:1628
               標準:2710
五星白金會員 #14
標準:3662戰神-,-
高階:3291戰神..........":smilie_:p:
四星黃金會員 #15
原帖由 天地龍王 於 2009-6-1 10:53 PM 發表
標準:3662戰神-,-
高階:3291戰神..........":smilie_:p:

勁呀~ 你部電腦咩配備呀?
四星黃金會員 #16
原帖由 paulchoi 於 2009-6-1 11:36 PM 發表

勁呀~ 你部電腦咩配備呀?

佢部野一定好勁
我比D參考你
我Q9450+4870X2
4GB DDR1000
RAID 0
高都係得3001分
佢係咩大家心裡有數
三星高級會員 #17
出現了神機呀~@@
一星新手會員 #18
p35 底板,e8400 cpu,GTx260,4gbram,標準跑到3800分。。。試唔到高階,因為個mon....
一星新手會員 #19
cb大家約埋一齊玩呀
五星白金會員 #20
原帖由 HLK~LEUNG 於 2/6/2009 09:11 AM 發表

佢部野一定好勁
我比D參考你
我Q9450+4870X2
4GB DDR1000
RAID 0
高都係得3001分
佢係咩大家心裡有數

俾左5千2蚊去砌--"
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數