《夢之路娜》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #301
原帖由 leejacky823 於 2009-6-27 07:29 PM 發表
係喎...傑65LV左..佢係咪30號又煲過...日日唔訓教通頂..
直接沖到80LV..再一次封頂.....

佢封唔封我就唔知。。不過我肯定沖。。為左第一名a.a....
二星初級會員 #302
個個煲通頂。。我又煲。。。。一齊升。。快好多。。你地係GAME叫咩名。。約埋一齊打。
二星初級會員 #303
我叫夏日星。。你係GAME日頭搵我一定搵到..我係GAME無咩講野同理公會D野..
SO唔係好熟你地D名..65之前單升好苦..SO呢次都係組人升無咁悶.嘻嘻
三星高級會員 #304
原帖由 lovedusk 於 2009-6-27 07:34 PM 發表
個個煲通頂。。我又煲。。。。一齊升。。快好多。。你地係GAME叫咩名。。約埋一齊打。

我比較懶 唔好滾我去煲....
二星初級會員 #305
原帖由 夢。雪兒 於 2009-6-27 07:39 PM 發表

我比較懶 唔好滾我去煲....

你肯定係貪令唔去煲JA..HAHA
女仔都係貪令早訓...你都唔例外a.a
三星高級會員 #306
原帖由 lovechestnut 於 2009-6-27 07:26 PM 發表

金句呀...火到無朋友....
呢句肯定係出自傑既手肇啦= =

呢句金句
係比阿po哥激發出黎
三星高級會員 #307
原帖由 dusk824 於 2009-6-27 07:40 PM 發表

支持+1..有邊個女仔唔貪令...
出街十個有9.9條女都拎埋鏡照...
小心有黑眼圈唔夠膽出街見人..呵
三星高級會員 #308
原帖由 dusk824 於 2009-6-27 07:40 PM 發表

雖然我唔係令女
但都要早d訓保養下嘛
二星初級會員 #309
原帖由 夢。雪兒 於 2009-6-27 07:42 PM 發表

雖然我唔係令女
但都要早d訓保養下嘛

打機煲埋一份羅..合群呀嗎...唔係咩叫公會..
公會就要全部人一條心.!!!
三星高級會員 #310
原帖由 lovechestnut 於 2009-6-27 07:42 PM 發表

支持+1..有邊個女仔唔貪令...
出街十個有9.9條女都拎埋鏡照...
小心有黑眼圈唔夠膽出街見人..呵

我天生冇黑眼圈
幾日幾夜唔訓都冇= =
三星高級會員 #311
原帖由 OLO 於 2009-6-27 07:43 PM 發表

打機煲埋一份羅..合群呀嗎...唔係咩叫公會..
公會就要全部人一條心.!!!

呢d咁辛苦既野
梗係搵男仔做啦
三星高級會員 #312
原帖由 夢。雪兒 於 2009-6-27 07:43 PM 發表

我天生冇黑眼圈
幾日幾夜唔訓都冇= =

咁你唔煲.?= =
叫你老公一齊煲機呀嗎...叫埋公會D人一齊出黎網吧煲都得..我第一個支持
二星初級會員 #313
原帖由 lovechestnut 於 2009-6-27 07:45 PM 發表

咁你唔煲.?= =
叫你老公一齊煲機呀嗎...叫埋公會D人一齊出黎網吧煲都得..我第一個支持

第二個支持.HAHA...我都想攪下網聚識下人.....希望識多D朋友..
擴展自己既生活圈子..唔會局限係現實..網上識番黎都係知己
五星白金會員 #314
原帖由 夢。雪兒 於 2009-6-27 07:43 PM 發表

我天生冇黑眼圈
幾日幾夜唔訓都冇= =

老婆~~咁搵次我地幾日唔訓試下0v0
二星初級會員 #315
咁又係喎...朋友邊有人縑小先得嫁...真心知己更難求....
我一定會去試下認識...希望好多好多好朋友>.
到時結婚肯定好多禮金..HAHA
二星初級會員 #316
原帖由 dusk823 於 2009-6-27 07:48 PM 發表
咁又係喎...朋友邊有人縑小先得嫁...真心知己更難求....

咁快結婚?...工喜晒喎..
到時一定要請我去..開心野唔怕出錢去呀..
三星高級會員 #317
原帖由 dusk823 於 2009-6-27 07:48 PM 發表

結婚...話時話
我仲差個神父上鏡
二星初級會員 #318
神父由公會創辦人做..
我結婚同你一齊攪.夠晒意義啦a.a
你地幾歲我27.HAHA..已經傾緊結婚呢件事.
二星初級會員 #319
神父我做..呢項咁神聖既任務就交比我啦..
到時宣誓記得唔好比我引到索笑呀.HAHA..
(爆笑料係我強項)
三星高級會員 #320
原帖由 dusk824 於 2009-6-27 07:53 PM 發表
神父我做..呢項咁神聖既任務就交比我啦..
到時宣誓記得唔好比我引到索笑呀.HAHA..
(爆笑料係我強項)

咁快d黎比我影埋個求婚記下篇
回到最頂傳統版

選擇頁數