《夢之路娜》公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #121
原帖由 a66883024 於 2009-6-15 11:28 PM 發表

你悶唔悶嫁= =

唔悶^_^_^_^_^_^
五星白金會員 #122
原帖由 a66883024 於 2009-6-15 11:28 PM 發表

你悶唔悶嫁= =

唔悶嫁^_^_^_^_^
五星白金會員 #123
原帖由 WHATZ 於 2009-6-15 11:35 PM 發表

我地封測既成果就係好成功:em015:

成功到冇朋友=.=
三星高級會員 #124
原帖由 乂口x傑x口乂 於 2009-6-15 11:42 PM 發表

唔悶嫁^_^_^_^_^

洗唔洗回2次 :ro08:
一星新手會員 #125
呃分:em014: :em014: :em014: :em014:
一星新手會員 #126
呃分:em014: :em014: :em014: 順便十卜十卜:smilie_:D3:
五星白金會員 #127
D分俾人扣哂=.=
三星高級會員 #128
原帖由 乂口x傑x口乂 於 2009-6-16 01:42 AM 發表
D分俾人扣哂=.=

你你你你咁扼法
唔扣突你都好比面你= =
五星白金會員 #129
叫左你地小心d架啦- -
二星初級會員 #130
哈- -傑佬你真係..我係代言人果度咁多都冇比人洗-.-你真係= =....好彩face_l_18:
五星白金會員 #131
原帖由 劍崎 於 2009-6-16 11:13 AM 發表
哈- -傑佬你真係..我係代言人果度咁多都冇比人洗-.-你真係= =....好彩face_l_18:

果個代言人...真係我唔識佢 佢又唔識我= =
我寧願佢搵埋如花黎做埋-.-
二星初級會員 #132
如花....咁我支持欣兒啦(肥姐個囡)
傳說中既一件汙,兩件穢,三件冇所謂..:redface:
四星黃金會員 #133
低你死-__-
洗呀啦...
三星高級會員 #134
原帖由 劍崎 於 2009-6-16 11:39 AM 發表
如花....咁我支持欣兒啦(肥姐個囡)
傳說中既一件汙,兩件穢,三件冇所謂..:redface:

我諗緊...欣自呢d應該都唔平
感覺上係gc唔捨得比錢
先搵埋d二打六....
二星初級會員 #135
咁我地就請偉大既歌神 章如成 出黎為luna代言吧
佢神勇既動作,你可以睇下佢d MV 佢隻手既動作..有如行雲流水 [膠味極重]
佢優美既歌聲,令人神魂顛倒,阿..講錯,係神經失常先岩
而且本人絕對 嚴重 超級 相信佢做luna代言人絕對宣傳效果比較大
到時不但讓女孩心動..男孩都好鬼衝動.............
五星白金會員 #136
原帖由 劍崎 於 2009-6-16 02:07 PM 發表
佢神勇既動作,你可以睇下佢d MV 佢隻手既動作..有如行雲流水 [膠味極重]
而且本人絕對 嚴重 超級 相信佢做lun ...

章如成
Who is he/she?
你講緊個代言人 ?
佢叫 章濡迎......
二星初級會員 #137
我意思係話,如果搵e家e個代言人,搵章如成重好,你上youtube打章如成,大把你睇
四星黃金會員 #138
幫手Up上去._______.
三星高級會員 #139
原帖由 劍崎 於 2009-6-16 02:07 PM 發表
而且本人絕對 嚴重 超級 相信佢做lun ...

我睇完冇心動.....但好有衝動想打佢= =
五星白金會員 #140
原帖由 劍崎 於 2009-6-16 02:17 PM 發表
我意思係話,如果搵e家e個代言人,搵章如成重好,你上youtube打章如成,大把你睇

O~
原來係咁......
回到最頂傳統版

選擇頁數