地獄Online

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
全ser第一個公會 乂破軍乂
終於o係6月7號下午1點正出世啦~~
去相....

公會的戰友^^"
會長:白恨仇
副會長:o0七夕0o
副會長:十九

===============================================================

↓會員大合照↓

暫時努力升幫會中...希望成為第一大公會.
我地會努力架啦

本公會m群:group289349@msnzone.cn
係唔係乂破軍乂都可以add咖~~一齊傾下隻game啦~

想加入,可以哩到留低game名..60lv收得你

唔該...唔好o係game密我~你地d名..鬼死咁難打.好多符號..
回唔到你..一係加m群問我啦~~thx...我中文差=﹏=

三星高級會員 #2
加油....唔知點解我DL左個主程...佢話有木馬...
我個防毒狂彈野出黎...我係用NORMAN架...
五星白金會員 #3
多多指教
我係小龍 :D2
六星鑽石會員 #4
原帖由 lordck 於 2009-6-7 01:14 PM 發表
加油....唔知點解我DL左個主程...佢話有木馬...
我個防毒狂彈野出黎...我係用NORMAN架...

咁激??
你o係官網dl???
冇理由架...會唔會你本身有事??
六星鑽石會員 #5
原帖由 牙~杰仔 於 2009-6-7 01:14 PM 發表
多多指教
我係小龍 :D2

hihi~~
見到你啦^_^
三星高級會員 #6
原帖由 0o七夕o0 於 2009-6-7 01:16 PM 發表

咁激??
你o係官網dl???
冇理由架...會唔會你本身有事??

我係用LIFEBOOK..所以個防毒都算OK好頂...
我都唔知點解...官網得1個位有得DL...我應該唔會DL錯=.=
我本身部野都有掃下都冇事...岩岩DL完就係咁彈話有木馬=.=
六星鑽石會員 #7
原帖由 lordck 於 2009-6-7 01:19 PM 發表

我係用LIFEBOOK..所以個防毒都算OK好頂...
我都唔知點解...官網得1個位有得DL...我應該唔會DL錯=.=
我本身部野都有掃下都冇事...岩岩DL完就係咁彈話有木馬=.=

咁可能隻game本身呱...
因為我咩都ck唔到....=..="
三星高級會員 #8
原帖由 0o七夕o0 於 2009-6-7 01:29 PM 發表

咁可能隻game本身呱...
因為我咩都ck唔到....=..="

我一DL完個主程式佢就話有木馬自動幫我刪左個SETUP去=.=
睇黎都玩唔到隻GAME...買碟得唔得呢..=.=
六星鑽石會員 #9
原帖由 lordck 於 2009-6-7 02:35 PM 發表

我一DL完個主程式佢就話有木馬自動幫我刪左個SETUP去=.=
睇黎都玩唔到隻GAME...買碟得唔得呢..=.=

應該可以~~
等你一齊玩^_^
一星新手會員 #10
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOq
六星鑽石會員 #11
原帖由 mrq520520 於 2009-6-7 03:07 PM 發表
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOq

唔好玩洗版wo...
小朋友=﹏="
二星初級會員 #12
恭喜哂~"~!!!
有人7x lv -.-我相信應該有8字了..!!!變態架=0=
盾戰真係升lv最快=0=!玩左幾個鍾的發現~"~
六星鑽石會員 #13
原帖由 chris618 於 2009-6-7 04:15 PM 發表
恭喜哂~"~!!!
有人7x lv -.-我相信應該有8字了..!!!變態架=0=
盾戰真係升lv最快=0=!玩左幾個鍾的發現~"~

我地會長咪85lo~..
今日90到啦~^^"
三星高級會員 #14
原帖由 0o七夕o0 於 2009-6-7 04:24 PM 發表

我地會長咪85lo~..
今日90到啦~^^"

搞掂左....開左個機械C...=.=
六星鑽石會員 #15
原帖由 lordck 於 2009-6-7 04:29 PM 發表

搞掂左....開左個機械C...=.=

add m群..一齊傾下計啦~
二轉會員 #16
鐵仔報到:smilie_:D5:
六星鑽石會員 #17
原帖由 marco55699 於 2009-6-7 04:41 PM 發表
鐵仔報到:smilie_:D5:

hihi~~
鐵仔
二轉會員 #18
:smilie_:10: 快d多d人玩啦
六星鑽石會員 #19
原帖由 marco55699 於 2009-6-7 05:00 PM 發表
:smilie_:10: 快d多d人玩啦

你幫手叫人玩lo~
三星高級會員 #20
機械C好唔好玩架..加咩點架要..
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數