《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #41
原帖由 MrLxx 於 2009-6-10 09:57 PM 發表

你唔好學人 講iq同eq囉 呢樣野係我羅黎話你的 要汁人口水尾@@?
人地話唔好當墨魂玩家傻
你又起c子學人講呢句野
你無腦家?笑左face_l_18: face_l_18: face_l_18:
又話人地撐啦 擦鞋呢 講來講都係呢2句好悶
我都 ...

中文邊個發明嫁,句句都有人講過啦,你估你專利呀傻仔,爛口冇用嫁,代表你係垃圾炸,擦鞋仔炸

一星新手會員 #42
原帖由 醉無緣 於 2009-6-10 09:37 PM 發表

你有a_a?
唔覺;無啦啦出p0幫班狗仔.
笑撚死;咁得閒幫你呀媽做家務啦7.7

我比人炸唔出POST話佢,唔通學你去做擦鞋仔咩?
一星新手會員 #43
原帖由 醉無緣 於 2009-6-10 09:36 PM 發表

o無問題^_^你e家講咩都得.
等合ser;等下你gm名比我^_^
慢慢同你玩7.7
別淆

我個名就叫小小魚,你又想來長安炸我呀?
三星高級會員 #44
收啦5月1日 我唔似你咁狗 係1長彈人
你開紅我一定彈你   e招你用得 我都用得
e個叫以牙還牙
咁樣長安1 d人同你有仇呀? 要彈佢地
一星新手會員 #45
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-10 10:16 PM 發表

我比人炸唔出POST話佢,唔通學你去做擦鞋仔咩?

係咪關90事?
你開口埋口就90 90
90得閒理你?!
一星新手會員 #46
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-10 10:19 PM 發表

我個名就叫小小魚,你又想來長安炸我呀?

唔識字!?我霸月家7.7
一星新手會員 #47
原帖由 lio120 於 2009-6-10 10:25 PM 發表
收啦5月1日 我唔似你咁狗 係1長彈人
你開紅我一定彈你   e招你用得 我都用得
e個叫以牙還牙
咁樣長安1 d人同你有仇呀? 要彈佢地

笑;你估得佢壹個?
仲有千日;豬腸果d你唔講
又係煉盟狗仔a_a?
四星黃金會員 #48
原帖由 醉無緣 於 2009-6-10 10:37 PM 發表

笑;你估得佢壹個?
仲有千日;豬腸果d你唔講
又係煉盟狗仔a_a?

果d自己友邊會話佢地呀:ro07:  條友黎黎去去得果2句 好有文化+學識 拎埋中文邊個發明黎嚇人:cry:

一星新手會員 #49
原帖由 醉無緣 於 2009-6-10 10:35 PM 發表

係咪關90事?
你開口埋口就90 90
90得閒理你?!

佢垃圾+烏龜就梗,唔出來面對件事,講句SORRY都要啦,鬼叫佢係盟主咩.淨係識問我咩幫,跟住又唔道歉.不死最叻死撐,唔死都冇用,正一墨湘敗類,垃圾
一星新手會員 #50
原帖由 大里 於 2009-6-10 10:41 PM 發表

果d自己友邊會話佢地呀:ro07:  條友黎黎去去得果2句 好有文化+學識 拎埋中文邊個發明黎嚇人:cry:

你講來講去咩又係果2句,仲要講完都表達唔到咩用意囉.想擦鞋落多D鞋油先啦
一星新手會員 #51
原帖由 醉無緣 於 2009-6-10 10:36 PM 發表

唔識字!?我霸月家7.7

都話同你有距離,唔識字果個似你多D囉.我咪回左你講既野.淨係識擦鞋有咩用?自己講過D咩咁快就唔記得?哈哈哈!!!擦鞋仔係咁上下.哈哈哈!!!!

區域版主 #52
請不要罵戰及人身攻擊,

再犯者禁止訪問一個月.
一星新手會員 #53
1分鐘前,我在長安又比人彈左,不死盟,你地打交就打飽佢,害到長安d人,有冇咁乞人憎先?
四星黃金會員 #54
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-10 10:44 PM 發表

佢垃圾+烏龜就梗,唔出來面對件事,講句SORRY都要啦,鬼叫佢係盟主咩.淨係識問我咩幫,跟住又唔道歉.不死最叻死撐,唔死都冇用,正一墨湘敗類,垃圾

豬腸盟主成日亂紅人你又唔叫佢道歉ge? 定係你根本就係煉獄d人 :redface:
條友d口吻99%似伊穌,真:em012:  , 自己同自己講野
依加做左係2kf吐苦水果位~ :~: 伊穌,你d實力去晒邊? 就合服,扮可憐要霸月d人幫你地?:idea:

一星新手會員 #55
原帖由 goodbest 於 2009-6-10 11:35 PM 發表

條友d口吻99%似伊穌,真:em012:  , 自己同自己講野
依加做左係2kf吐苦水果位 伊穌,你d實力去晒邊? 就合服,扮可憐要霸月d人幫你地?

都係果句,有証據拿出來,冇就唔好屈我.我唔係你講既人.仲有佢紅人關我咩事先,狗唔答8?????

一星新手會員 #56
原帖由 goodbest 於 2009-6-10 11:35 PM 發表

豬腸盟主成日亂紅人你又唔叫佢道歉ge? 定係你根本就係煉獄d人 :redface:
依加做左係2kf吐苦水果位~ :~: 伊穌,你d實力去晒邊? 就合服,扮可憐要霸月d人幫你地?:i ...

版主,佢講ed又要唔要罰呢?

三星高級會員 #57
原帖由 大里 於 2009-6-10 10:41 PM 發表

十一少比人影左片 :loveliness:  如果煉獄比人影左我都會咁講
:ro08:
一星新手會員 #58
好笑LO^^
問人拎証據??
你地做D野唔洗証據??
拎個POST為例
熊貓仔隻人俾霸王D人殺  殺完人有講SOR??  你地冇死撐過
人地化名  照殺  屈人 哩D唔知又係咩招式??
我地都係以其人之道還治其人之身姐
二星初級會員 #59
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-10 05:22 PM 發表
墨魂 不死怨念盟 有個5月1日 既玩家,佢用左個十一少去長安彈人,比人影左短片衰左,就死口唔認,話個ac唔係自己,點知轉個頭佢又要認屎認屁,走去post左d抽經相出來認叻.你知唔知你地不死好乞人憎,正一垃圾盟,做埋d野搞亂 ...

我只係知你係c子嘈嘈嘈

搞到無日安寧
一星新手會員 #60
原帖由 一寂夜一 於 2009-6-11 01:34 AM 發表
好笑LO^^
問人拎証據??
你地做D野唔洗証據??
拎個POST為例
熊貓仔隻人俾霸王D人殺  殺完人有講SOR??  你地冇死撐過
人地化名  照殺  屈人 哩D唔知又係咩招式??
我地都係以其人之道還治其人之身姐

佢比咩人殺關我咩事,仲有我講緊係長安比人彈,唔好離題,你地打交唔關我事.
回到最頂傳統版

選擇頁數