夢之路娜

主題列表 登入
管理員 #1
關於 遊戲登入疑難、系統錯誤、安裝問題 等話題請於此帖集中討論

請詳細說出你的情況,提供圖片將更方便我們為你解決問題

請先檢查你的顯示卡是否最新版本:
Direct X 9.0 C 驅動程式: http://www.microsoft.com/downloa ... tw&categoryid=2
ATI Radeon 驅動程式 :http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
nVIDIA Geforce 驅動程式 http://www.nvidia.com.tw/Download/index.aspx?lang=tw
一星新手會員 #2
D名改唔到符號- -?
三星高級會員 #3
入5到game,個xtrap 5G咩事
管理員 #4
原帖由 一支竹 於 2009-6-11 03:33 PM 發表

請詳細說出問題@@
最好比埋圖我地睇啦~
三星高級會員 #5
回報【bug】: 禁人物右click,之後再禁密語會彈出game:smile_38.gif:
三星高級會員 #6
原帖由 ngai 於 2009-6-11 04:02 PM 發表

請詳細說出問題@@
最好比埋圖我地睇啦~

佢話it must be run with System admin account.
管理員 #7
原帖由 一支竹 於 2009-6-11 04:19 PM 發表

佢話it must be run with System admin account.

你應該用緊vista吧?
試下:

控制台 > 使用者帳戶 > 開啟或關閉使用者帳戶控制
然後關閉左佢,再重啟電腦試試
三星高級會員 #8
原帖由 ngai 於 2009-6-11 05:25 PM 發表

你應該用緊vista吧?
試下:

控制台 > 使用者帳戶 > 開啟或關閉使用者帳戶控制
然後關閉左佢,再重啟電腦試試

5係vista:smile_13.gif:
二星初級會員 #9
在今天更新前沒有問題
但今天更新後
一到防外掛
就籃畫面
錯吾:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_WQUAL
*** STOP
0x0000001 ( 0x00000084,0x00000FF,0x0000000,0xA8C6F0C4)
System :
Windows XP SP2
Intel Pentium 4 CPU 2.00Ghz
1 GB Ram
---
之前我有玩過台服 , 無問題
---
Thank You Gm

二星初級會員 #10
入唔到GAME~無法連接伺服器呀~
要點做!?
管理員 #11
原帖由 一支竹 於 2009-6-11 05:32 PM 發表

5係vista:smile_13.gif:

你要用返你部電腦既admin 帳號開game
管理員 #12
原帖由 lkplaupaul 於 2009-6-11 06:37 PM 發表
在今天更新前沒有問題
但今天更新後
一到防外掛
就籃畫面
錯吾:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_WQUAL
*** STOP
0x0000001 ( 0x00000084,0x00000FF,0x0000000,0xA8C6F0C4)
System :
Windows XP SP2
Intel Pentiu ...

試試重裝吧
二星初級會員 #13
安左第三次了
也出現
五星白金會員 #14
win 7 64bit 入唔到GAME 過唔到XTrap
有冇人點攪法
有冇人有破解== ?

五星白金會員 #15
點樣過唔到法~~cap張圖黎睇下會好d bor@@
二轉會員 #16
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D2

入吾到…
今日都係咁樣…
三星高級會員 #17
無法連接伺服器
試過重裝-.-無用
二轉會員 #18
原帖由 7717146 於 2009-6-12 08:58 AM 發表
無法連接伺服器
試過重裝-.-無用

重裝左五次先入到-.-
二星初級會員 #19
重裝都係唔得~
仲有無其它好方法呀!?
六星鑽石會員 #20
原帖由 一支竹 於 2009-6-11 03:33 PM 發表

我今日都試過,,
之後我將防毒個個等級設定為普通,,
咁玩到了,,
但係GAME中又有問題-_-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數