功夫外傳

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 wl12241212 於 2009-6-16 05:54 AM 發表
大大~我都是這樣啊~發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
我不太明你講咩~可以清楚一點嗎?不要說英文~謝謝>

請關掉防火場 及 防毒程式 再測試
第一次開呢個更新網頁時應該有一些程式要你安裝, 請問你可有安裝及順利安裝嗎?
可否貼圖? 我想知你咩window  IE toolbar 有無其他程式
二星初級會員 #22
原帖由 wl12241212 於 2009-6-16 06:29 AM 發表
大大~我都關了防火啦~都是不行啊>

請問你遇到那一個問題?
二星初級會員 #23
原帖由 kayz 於 2009-6-16 11:40 AM 發表
發生錯誤: IDS_INSUFFICIENTSTORAGE - 261
LE個解咩

你的ie load 唔到呢網頁呢個files  與你電腦保安設定有關

清除你ie temp files 及 cookie 及關防火場再測試
二星初級會員 #24
原帖由 魂影乂雞泡 於 2009-6-16 03:30 PM 發表
我更新呢隻game超慢,係網個到寫住個速度係(0.50)MBps,勁慢=.=,我其他game都唔係咁,又冇人教下我點做,我更新左4小時仲未得

唔會ga wor
其實會唔會係你更新唔到ar?
你有無安最新client? 安最新client 前有無先移除舊client?
二星初級會員 #25
咩係client,同埋可以唔可以講清楚d,我宜家再更新過都唔得,但係我既電腦配備,我檢查過冇問題,同埋你話要更新57mb,但係佢要剩餘: 993.68 MB (0.43 MBps)左右,有時多過G,佢下完一個又一下,好似下唔完咁
二星初級會員 #26
@@ 要download 咁多只有一個原因

那個網頁不能查找到你安裝功夫客戶端的位置

請問你安左係邊?
二星初級會員 #27
我安裝個時我冇換安裝位置,我係就咁按下一步,即係默認下載點
二星初級會員 #28
@@ 你可否去 以下位置看一下
C:\Program Files\Sony Online Entertainment
有無呢個exe BrowserStart.exe

還有去 開始 > 執行 > 打 regedit   然後enter
再去 以下位置
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Gamania\KungFuHustle
check 下右邊有無 呢個 DefaultDIR     C:\Program Files\Sony Online Entertainment

二星初級會員 #29
得BrowserStart
二星初級會員 #30
有呀,跟住呢,大大
二星初級會員 #31
大大~我入到網更新個時 聽曬你咁講關曬所有野都係一樣啦~
更新完永遠都係跳一句~發生錯誤: IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
我重新十幾20次都一樣跳黎句野出來~唉..玩隻game都咁煩~未整好就唔好出比玩家玩啦~真失敗的結作
二星初級會員 #32
你可唔可以貼個圖黎睇下
三星高級會員 #33
如果出現IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe...
請睇下你安裝果個path係唔係C drive..."
因為有人之前都係有呢個問題...但係佢裝係D drive..."
之後佢裝返係 C drive就冇事啦= =
二星初級會員 #34
我係BEANFUN 確應唔到安裝,根本都搵唔到EXE, 我唔係安裝係 programm file
四星黃金會員 #35
我開左beanfun,之後去到loading,
跟住成個野關左,冇野彈出黎...搞到玩唔到~""~
點算好"?
三星高級會員 #36
我都係出左呢個問題IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
同埋我想問IE Tool係乜
                   C drive又係乜野?
二星初級會員 #37
原帖由 gn02315516 於 2009-6-20 10:42 PM 發表
我都係出左呢個問題IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe
同埋我想問IE Tool係乜
                   C drive又係乜野?

已知道做成 IDS_NOSIGNATURE - KungFuHustle.exe 的原因

因為遊戲的安裝路徑中,不能有中文字
好似vista用家, 預設安裝位置
C:\Users\你的名字\AppData\LocalLow\Sony Online Entertainment
若果路徑中出現中文字, 就無法
一星新手會員 #38
我禁完進入遊戲之後呢
佢就彈左個this application requires shader 1.1 or better
即係點呀?
二星初級會員 #39
你的display card 不支援
VIP會員 #40
好玩咩-.-
回到最頂傳統版

選擇頁數