《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #1
幫派名稱:玫瑰山莊
會長:小小魚
入會條件:不可以做出D彈人GAME 既PK行為,擦鞋仔一概死開(但有人專收擦鞋精,你地不愁冇出路)
幫規:要懂打中文,回2000FUN POST,但唔可以學D擦鞋狗咁樣,講野狗唔答8笑大人個口
:唔可以有讀寫障礙,唔可以重複廢話去問人D廢問題
:同D垃圾講野一定要降番D grade,就下佢地既水平同說話方式(包括粗口)因為你唔講粗口,佢地會唔多明你講咩

:唔洗再同佢地講道理,因為佢地唔會明,等如對牛彈琴.

四星黃金會員 #2
咁煉獄d人一定唔會入你幫la:smile_13.gif:
一星新手會員 #3
原帖由 大里 於 2009-6-12 06:47 PM 發表
咁煉獄d人一定唔會入你幫la:smile_13.gif:

我淨係知,你就肯定唔入得啦,因為你有上面所講其中既問題.
PS  我知你都冇話要入

四星黃金會員 #4
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-12 06:59 PM 發表

我淨係知,你就肯定唔入得啦,因為你有晒上面所講既問題.
PS  我知你都冇話要入

唔好意思 你以上講果d點完全唔中:em012:  我連點彈人都唔識:cry:
一星新手會員 #5
滅你全幫?_?
合ser再找你;
別淆喔
5%姐^^
最多我k0左你個幫比反你/x\
二星初級會員 #6
原帖由 醉無緣 於 2009-6-12 09:26 PM 發表
滅你全幫?_?
合ser再找你;
別淆喔
5%姐^^

夠做埋黎  得個講 係冇用擦鞋仔
二星初級會員 #7
原帖由 醉無緣 於 2009-6-12 09:26 PM 發表
滅你全幫?_?
合ser再找你;
別淆喔
5%姐^^

仲有,你一個人可以滅人全幫 你收皮 你估你係gm or 蚩牛?
三星高級會員 #8
幫規:回2000FUN POST

唔想笑你on9 :em012:
一星新手會員 #9
原帖由 w998055w 於 2009-6-13 04:21 PM 發表
幫規:回2000FUN POST

唔想笑你on9 :em012:

我想笑你on9呢
三星高級會員 #10
原帖由 玫瑰公主小小魚2 於 2009-6-13 07:44 PM 發表

我想笑你on9呢

可惜你更on9呢face_l_18:
區域版主 #11
如不是加入幫會/幫會成會,

請不在此生事.
二星初級會員 #12
我35lv可以入嗎?
一星新手會員 #13
原帖由 mrcheang 於 09-6-13 02:56 PM 發表

夠做埋黎  得個講 係冇用擦鞋仔

點解?點解?點解?不死D人 POST 人地D真人相咁多次都冇反應,但係到不死D人比人POST 相呢.佢就馬上出個(嚴重警告 : 有關張貼他人照片)
佢一向大細超啦,正一垃圾 路X化
二星初級會員 #14
v_v 支持支持支持 !!!!
一星新手會員 #15
原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-23 03:46 AM 發表

點解?點解?點解?不死D人 POST 人地D真人相咁多次都冇反應,但係到不死D人比人POST 相呢.佢就馬上出個(嚴重警告 : 有關張貼他人照片)
佢一向大細超啦,正一垃圾 路X化

你24小時長駐2000FUN嘛 ?

版主都係人 , 無可能24小時長駐 !
不死POST 煉獄玩家真人照又好
抑或
煉獄POST 不死玩家真人照又好

前者 , 所有POST已經刪帖
後者 , 有人亦都比人禁言1個月

請問一下 , 你咁都有意見 ?

仲有 , 邊有人好似你咁無聊
特登走去隔離官方論壇開個POST鬧 路斯化
比我有不滿直接同2000FUN個管理人員反映
最好笑 , 見到有個人覆你POST , 個名同你超接近[係咪你自己開黎覆自己呢?]

一星新手會員 #16
原帖由 *趴地仔* 於 09-9-23 11:11 AM 發表

你24小時長駐2000FUN嘛 ?

版主都係人 , 無可能24小時長駐 !
不死POST 煉獄玩家真人照又好
抑或
煉獄POST 不死玩家真人照又好

前者 , 所有POST已經刪帖
後者 , 有人亦都比人禁言1個月

請問一下 , 你咁 ...

你都好幫阿路c化,但係佢對唔同既人有不同既處理手法呢.你冇試過又點會明!

一星新手會員 #17
一向都係咁架喇佢,偏幫到出哂面,

其實2000fun係不死派系官方網站,

乜你唔知咩?

p.s 幾時又禁我言姐,kai子 ?____________?
三星高級會員 #18
原帖由 伊穌 於 09-9-25 06:23 PM 發表
一向都係咁架喇佢,偏幫到出哂面,

其實2000fun係不死派系官方網站,

乜你唔知咩?

p.s 幾時又禁我言姐,kai子 ?____________?

多番警告 唔聽咪封你lo-.- 封左你 又話幫不死   你係咪on99架
小討都比版主封過2,3次啦-.-
區域版主 #19
原帖由 hkopquc23 於 09-9-25 06:27 PM 發表

多番警告 唔聽咪封你lo-.- 封左你 又話幫不死   你係咪on99架

應該不只3次.........
一星新手會員 #20
原帖由 hkopquc23 於 09-9-25 06:27 PM 發表

當時佢打緊不死所以比人封囉,E+好兄弟了,又點會咁易封佢你就ON99

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數