《SD高達Online》資料心得區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
http://www.ucinfo.com.tw/index.p ... gid=96&aid=2746 還出了東方不敗高達
四星黃金會員 #2
唔好再POST啦-.-
知左好耐=.=...
四星黃金會員 #3
原帖由 草泥馬oO 於 2009-6-19 06:02 PM 發表
唔好再POST啦-.-
知左好耐=.=...

冷野番炒對身體無益:smilie_:10:
二轉會員 #4
資料方面清楚左
之前系知改左
不過長細小弟就唔太清楚

惡魔
技2招SUPPER MORE幾屈下
HP70%以就會開,,直到死先會冇
開左之後有殘影可反格
不過可惜3武霸王電光彈CD勁耐

技1都唔錯
根本上絕對有能力秒殺
六星鑽石會員 #5
咩叫東方不敗高達:ro08:
五星白金會員 #6
原帖由 誠ChuN〃 於 2009-6-19 06:13 PM 發表
資料方面清楚左
之前系知改左
不過長細小弟就唔太清楚

惡魔
技2招SUPPER MORE幾屈下
HP70%以就會開,,直到死先會冇
開左之後有殘影可反格
不過可惜3武霸王電光彈CD勁耐

技1都唔錯
根本上絕對有能力秒 ...

香港冇人會叫佢惡魔-.-
因為之前TVB已經用左落艾比安度…
香港一般叫佢盟主高達-.-
不過玩開gundam game都叫返master

原帖由 狂~雪龍 於 2009-6-19 06:14 PM 發表
咩叫東方不敗高達:ro08:

同我諗d野一樣:smilie_:10:

一星新手會員 #7
係囉....之前我都post個呢個網啦
六星鑽石會員 #8
原帖由 Arca 於 2009-6-19 06:25 PM 發表

香港冇人會叫佢惡魔-.-
因為之前TVB已經用左落艾比安度…
香港一般叫佢盟主高達-.-
不過玩開gundam game都叫返master

同我諗d野一樣:smilie_:10:

:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o:
三星高級會員 #9
old news:em012:  so exciting
二星初級會員 #10
原帖由 hoho48777 於 2009-6-19 07:21 PM 發表

:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o:

唔係好明你POST相又唔講野想做咩
你想講出緊大絕個個係''東方不敗''高達:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o: ?

我一直都唔知東方不敗係高達黎:redface:
四星黃金會員 #11
原帖由 notangel 於 2009-6-19 09:04 PM 發表

你想講出緊大絕個個係''東方不敗''高達:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o: ?

不對呢

東方不敗 呢位老人家空手打死幾百幾DG兵都唔係無題

所以應該已經超越左高達:smilie_:10:

佢部 盟主高達 都已經無人識

我重聽過有人叫 盟主高達 做 惡魔/魔鬼高達:smilie_:10:
四星黃金會員 #12
東方不敗 係 神高達 既師傅黎- -'
五星白金會員 #13
原帖由 阿傑斯 於 2009-6-19 09:06 PM 發表

不對呢

東方不敗 呢位老人家空手打死幾百幾DG兵都唔係無題

所以應該已經超越左高達:smilie_:10:

佢部 盟主高達 都已經無人識

我重聽過有人叫 盟主高達 做 惡魔/魔鬼高達:smilie_:10:

盟主、惡魔同魔鬼係三部野黎架喎:smilie_:10:
乜野人咁有趣?
六星鑽石會員 #14
原帖由 notangel 於 2009-6-19 09:04 PM 發表

仲有對比
師徒必殺好似...
仲有,東方不敗唔係機名,係人名.....
佢用個部叫盟主高達:D2
二轉會員 #15
又係第一日-.-
三星高級會員 #16
原帖由 癲︴小威威 於 2009-6-19 09:47 PM 發表

呢句精彩
六星鑽石會員 #17
原帖由 Karnwield 於 2009-6-19 10:52 PM 發表

呢句精彩

+1唔該:smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #18
我睇過下G
我知東方不敗咩黎, 空手渣爆MS -.-''

但呢句...

原帖由 癲︴小威威 於 2009-6-19 09:47 PM 發表

高達跟人學武藝 @@?
一星新手會員 #19
好似日文叫至尊高達,惡魔係W高個代
五星白金會員 #20
神高達..駕駛者是多蒙..xx:ro02: :smilie_;):
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數