夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原帖由 jimmyleecm 於 2009-7-8 03:07 AM 發表
有時入ser 打乜都係扣1 -0-
之後我同人玩配對挑戰喇...連續幾場都係打咩扣一血-0-..有時正常-0-
只要個場係黑暗的洞穴 ..就打乜都扣一血 =-= 改下佢thx..唔知點打好-0-出技打怪都係扣1-2血

同我孖住玩既人都係咁~ 佢用刺的~  刀/弓   出技/唔出技   有時都係扣1  爆擊又1   
呢個究竟咩事? = =
二轉會員 #22
呢個bug有d好笑
白朗峰傳點到紅海獸軍事基地 寫左做 阿基佬港
四星黃金會員 #23
原帖由 kingtom 於 2009-7-12 07:03 PM 發表
呢個雖然未必係bug
神奇粉末齊料都合唔到魔法粉末

最後公會d人同我講
先知雜貨店個個活性化油先岩..

你個活性化油...
應該係雜貨店買個隻先岩
三星高級會員 #24
有時把寶石/寶石碎片放在倉庫進行重疊失敗
呢個bug都算嚴重. . .
因為我地個書包既位唔係好多
又唔想賣比npc. . .
二轉會員 #25
原帖由 小碧可 於 2009-7-21 04:46 PM 發表
有時把寶石/寶石碎片放在倉庫進行重疊失敗
呢個bug都算嚴重. . .
因為我地個書包既位唔係好多
又唔想賣比npc. . .

上面個bug重登都冇事
不過幾煩下-.-
另外仲有d任務寫錯野
例如哥布林王個任明明要打10隻-.- 但只需打1隻就夠

仲有d任務要你打班紋蜥蝪人10隻 x 3次
頭個1次冇咩野
睇2同3次打班紋係冇反應
反而係分別打變種蜥蝪人10隻 同埋拉米亞10隻

有待改善

五星白金會員 #26
間5中打人打怪扣得1血,
仲比人KO埋-.-

有時入到去見5到其他玩家得d怪(明明好多人
五星白金會員 #27
仲有有個任叫你打銀光卡戈爾,
但係隻野系黑色同叫做闇黑卡戈爾,
搞到我揾左勁耐,
要問人先知...
二轉會員 #28
我個左24lv仲冇個fly任出唔g係唔係bug><
四星黃金會員 #29
寵任去紅海獸搵道比提  搵完個道比提佢本身諗住叫你搵番港口個魔師
佢打錯左道比提交番比道比提:smilie_:D5:
麻煩更正^^"
四星黃金會員 #30
係某一個地方 ..
轉ser再on
就會返左阿基魯港:face_l_16:
or 唔係 係你off既地方個到

試過幾次 -o-
四星黃金會員 #31
瞬間轉移(7日) bug
呢2日發現 瞬間轉移(7日) 無法交易或出售。 交易時會出現 「熱鍵欄裡的物品不能進行交易」 但係我隻人係專用釣魚 並沒有使用任務熱鍵,希望gc可以快d整返好! thanks a lot
一星新手會員 #32
戰士的技能:靈魂之劍,音波之奏,注解都是劍專用,但是實際效果是全武器通用,空手都能用,這樣用劍的意義何在?本身劍專被動只是增加被動功速而已,唯一優點就是可以擁有幾個專屬技能,現在這樣劍不等於半廢掉了?
這個BUG好久了,希望儘快改掉
一星新手會員 #33
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 09-7-3 12:56 PM 發表
白朗峰港去基地的傳點個名錯左

究竟GameCyber / Luna Online 啲GM 有冇睇呢個版?
#14 個問題係差唔多一年之後o既今日依然未解決
五星白金會員 #34
係尼拉城村到卡住緊 呢家一入去就黑晒 玩唔到 快d幫我整下去同整番我個人出去
id:櫻空
二星初級會員 #35
30624700 30624770
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數