《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 `夜羽_! 於 2009-6-25 02:25 PM 發表
堂堂盟主走左去轉生~唉~怕死之人~
大家睇下佢合SER仲會唔會用番"寒紫龍"呢個名升番上去呢?:smilie_O_o:

佢唔改名扮哂野我切呀7.7
二星初級會員 #22
原帖由 夜舞o0 於 2009-6-28 12:30 AM 發表

佢唔改名扮哂野我切呀7.7

你仲唔切?合左ser咁耐 我都仲見到佢
不過你戈度係牙簽咁幼,蟲仔咁細條,唔係用切囉 係用剪^^:smilie_:D4:
我驚唔洗剪已經自己鬆左出黎,裝假狗-.-:smilie_O_o:
三星高級會員 #23
原帖由 mrcheang 於 2009-6-30 04:38 PM 發表

你仲唔切?合左ser咁耐 我都仲見到佢
不過你戈度係牙簽咁幼,蟲仔咁細條,唔係用切囉 係用剪^^:smilie_:D4:
我驚唔洗剪已經自己鬆左出黎,裝假狗-.-:smilie_O_o:

佢冇講過切乜野wo  我係捉呀 吹?
仲有呢 乜你咁有興趣研究人地下面條野 仲知到佢既大小同比例
你同神戒係1 team人黎7.7?

我知道呢d裝假狗係你陰影黎 但係唔使係個論壇講既7.7
自細就冇左性器官  你真係可憐lo:smile_38.gif:
二星初級會員 #24
豬腸 E 的人  收得皮啦 - - KAI子 一名
一星新手會員 #25
出河1睇下豬腸同埋佢幫d人做乜先啦 企曬係到等我地紅

殺完我地

豬腸就係到彈彈彈

做埋d濕鳩野~~~幫乜主?

狗幫之中既幫主 就有資格做face_l_18:
三星高級會員 #26
Wow
寒紫龍先轉生後解盟是否代表投降
逆天行全部轉生是否代表投降
二星初級會員 #27
原帖由 一人少句 於 2009-8-9 10:57 AM 發表
Wow
寒紫龍先轉生後解盟是否代表投降
逆天行全部轉生是否代表投降

唔止逆天 =] 海船狗 都轉曬 投降LU xD
二星初級會員 #28
原帖由 緣定四生 於 2009-8-14 05:01 PM 發表

唔止逆天 =] 海船狗 都轉曬 投降LU xD

就算我地轉晒 都一樣sm到人:smile_30.gif:  曾經用我地既轉生力量sm死月老 同d 唔記得左咩人:cheers:
三星高級會員 #29
睇見都陰陰嘴笑
睇佢地回d野同以家自己做緊又係d咩野
我真係 R Lun 哂頭

堂堂盟主走左去轉生~唉~怕死之人~          愈睇愈happy呢句
90講ge  遲啲抽返經上黎  咁遲啲先算啦 而加當住佢淆底先 哈哈           wo,我係咁叫你做住淆底先你唔做ge?
wo,,呢個仲正        佢唔改名扮哂野我切呀7.7,,        切咩? 搵藉口切西瓜la

上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數