巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
屈左45mins左右,象神及孔明打武道館真係一流
[hdutube]<oect width="425" height="344"><param ne="movie" value=""></param><param name="allFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="&hl=zh&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfulcreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/hdutube]
條片整左好耐應該幾高分下^^

五星白金會員 #2
孔明係咪一定要配象神- -?
四星黃金會員 #3
我果2條加埋先8min唔夠仲要高清~你7min會唔會多過頭-.-(加快條片多d咪得lo)= =
點解唔活用隻權-.-
搵權頂13,14,15關再用台幻咪幾好~洗咩咁樣=.=最多15關沉默d小玲
知你打到知你勁-.-

回2#
孔明唔一定要配象神

二星初級會員 #4
依招得wo--"
不過象神都幾難練..
二星初級會員 #5
孔明配象神有咩好?
五星白金會員 #6
有台幻當然易過15段啦=_=
六星鑽石會員 #7
原帖由 heitung221 於 2009-6-26 04:18 PM 發表
我果2條加埋先8min唔夠仲要高清~你7min會唔會多過頭-.-(加快條片多d咪得lo)= =
點解唔活用隻權-.-
搵權頂13,14,15關再用台幻咪幾好~洗咩咁樣=.=最多15關沉默d小玲
知你打到知你勁-.-

回2#
孔明唔一定要配象神

其實高清未必係好.........

未必個個人部機睇到 youtube 高清-,-
六星鑽石會員 #8
原帖由 大師父 於 2009-6-27 07:07 PM 發表
有台幻當然易過15段啦=_=

又比有幻獸姐住對眼
四星黃金會員 #9
我只知而家d新機全部都睇到-__-
六星鑽石會員 #10
原帖由 heitung221 於 2009-6-28 03:17 PM 發表
我只知而家d新機全部都睇到-__-

但仲係有好多人都係用舊機-.-
四星黃金會員 #11
Hi,,想問下你背景音樂咩歌:ro01:
二星初級會員 #12
個兵陣唔錯 繼續努力UP LV 我刀想打WO
回到最頂傳統版

選擇頁數