國際足盟 FIFA

主題列表 登入
五星白金會員 #1
EA SPORTS ~:ro07:

三星高級會員 #2
都唔知出唔出pc版…
二星初級會員 #3
原帖由 kendogdog 於 28/6/2009 19:23 發表
都唔知出唔出pc版…

不嬲都係咩平台都會出架喇~~之前連手機版都會有喇~~不過勁核突咋嘛!
三星高級會員 #4
原帖由 加比奧.迪亞高 於 2009-6-29 01:29 AM 發表

不嬲都係咩平台都會出架喇~~之前連手機版都會有喇~~不過勁核突咋嘛!

錯喇,nba live 因為覺得pc 唔好賺,所以只係出左ps3 xbox版
二星初級會員 #5
fifa晝面令過we好多= =
四星黃金會員 #6
原帖由 arlun1113 於 2009-6-30 02:30 PM 發表
fifa晝面令過we好多= =

winning 令好多.....:smilie_/(:
一星新手會員 #7
垃圾遊戲 FIFA
三星高級會員 #8
原帖由 pk1357913 於 2009-7-6 01:17 發表
垃圾遊戲 FIFA

why?????:smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o: :smilie_O_o:
四星黃金會員 #9
原帖由 pk1357913 於 2009-7-6 01:17 AM 發表
垃圾遊戲 FIFA

咁你入黎做乜春?比人插?:smilie_:D4:
一星新手會員 #10
驚人大發現

睇完千萬唔好試...睇完千萬唔好試...

睇完千萬唔好試...

有很多人在網上不同的論壇上打"不要在youtube搜索LATUALATUKA"你們可知道LATUALATUKA的意思是什麼嗎?
有一個有關LATUALATUKA的信息內容大概如下:
於一九四五年,一位非藉少女名KatuLataKulu,乘坐一艘灰色小船由非洲漂遊到美國,一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了 "LATUALATUKA"幾個字母。一星期後,這消息傳到亞洲。現在,你已看完這篇訊息,她會在一星期後飄到家中奪取你最重要的家人性命。現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到你家中奪取你最重要的家人性命。解咒方法只有完成以下指示:將此訊息貼在其他三個留言版的回應內。

我係YOUTUBE 搵過...
有好多人影左VIDEO 話呢個野係真既...
所以我乖乖地周圍POST ...
三星高級會員 #11
依個帖係ps3平台的
三星高級會員 #12
原帖由 pk1357913 於 2009-7-6 01:17 AM 發表
垃圾遊戲 FIFA

垃圾都可以扲晒版權,,用晒真正會徽,,,,
你知唔知fifa外國玩晒架?
一星新手會員 #13
3Q.................
一星新手會員 #14
THX~~~~~~~~~~
禁止發言 #15
垃圾都可以扲晒版權,,用晒真正會徽,,,,
你知唔知fifa外國玩晒架?
二星初級會員 #16
感謝大大分享
二星初級會員 #17
感謝大大分享
二星初級會員 #18
Thx :))))))))
回到最頂傳統版