FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #1
hkbn既朋友
你地玩果陣lag唔lag
三星高級會員 #2
LAG到俾人話漂.       最近依個月都係咁. .
火都黎很埋..        
講時講..台灣狗的線差就唔洗講=.=       ..   
得個10MB線就勁自大 .. .次次都係到話我"光纖10MB"呀..你呢. ..
聽到都火..
五星白金會員 #3
原帖由 chim15410 於 2009-7-1 09:52 PM 發表
LAG到俾人話漂.       最近依個月都係咁. .
火都黎很埋..        
講時講..台灣狗的線差就唔洗講=.=       ..   
得個10MB線就勁自大 .. .次次都係到話我"光纖10MB"呀..你呢. ..
聽到都火..

咪係囉屌佢
之前玩都唔漂..係呢個月先漂...
hkbn搞乜春呀
不過我就未見過d台狗自認有10mb
如果我聽到都會笑柒佢地
二轉會員 #4
就算用邊一間公司
起台灣人眼中,永遠都覺得我地係玩緊頭文字d
二轉會員 #5
有冇人同我玩= =!"

無敵前鋒 搶版之王:smile_38.gif:

只接受後衛:smile_38.gif:
二星初級會員 #6
hkbn應該一向都好順既wor
一星新手會員 #7
我係hkbn既
絕對順 因為辣椒主線的確很好
次次都無delay
三星高級會員 #8
我連update刀up唔到-.-
五星白金會員 #9
我用緊bb100-.-都ok...冇lag
六星鑽石會員 #10
原帖由 yeung2005ya 於 2009-7-4 05:27 PM 發表
我用緊bb100-.-都ok...冇lag

我都無LAG..
但D人話我飄囉=]~
五星白金會員 #11
呢排順左好多
唔覺漂.:smilie_:P2:
五星白金會員 #12
原帖由 ﹏楓靖ξ影月 於 2009-7-5 02:39 PM 發表

我都無LAG..
但D人話我飄囉=]~

佢地隻眼疾機@@
五星白金會員 #13
原帖由 yeung2005ya 於 2009-7-6 07:58 PM 發表

佢地隻眼疾機@@

哥哥...唔好玩啦...
我地同台人打...佢地永遠都見都我地係飄移架
我地順既時候..就係佢地lag
我地lag既時候..就係佢地順
呢個只會係一個惡性循環..改變唔到架啦
三星高級會員 #14
同意同意一百個同意..  樓上個位~
三星高級會員 #15
仲有仲有..     台灣人
   人品?  冇     球品?  冇

入房個陣..  台狗點莊一堆.. 轉點莊一堆..
睇個樣好似好勁咁..  

有陣時..場比賽係正常到乜咁.      
台狗見到唔對路..   就屈你漂...  
火都黎..
五星白金會員 #16
原帖由 chim15410 於 2009-7-6 09:13 PM 發表
仲有仲有..     台灣人
   人品?  冇     球品?  冇

入房個陣..  台狗點莊一堆.. 轉點莊一堆..
睇個樣好似好勁咁..  

有陣時..場比賽係正常到乜咁.      
台狗見到唔對路..   就屈你漂...  
火都黎..

某d人品都好好既...
講真...lag大家都唔想
其實大家線路唔同..lag在所難免
三星高級會員 #17
其實大多數台灣人都係睇唔起香港人. .  
入到場睇到你打D字..   知道你係香港人就話你香港狗...
次次都要睇人面色..   邊個冇品先啦..  你話..

冇錯..  有少數台灣人係幾好..    不過真係好少數呀. .
三星高級會員 #18
你唔洗幫佢地講好說話..     :smile_22.gif:
五星白金會員 #19
凡事睇兩面啦
佢串你...你咪用實力贏番佢囉
睇下到時邊個冇野講
我係香港人又點...贏果個係我..串柒你果個又係我
你講咩都冇用啦
三星高級會員 #20
冇錯...凡事係睇兩面..   
我之前都好似你咁諗..
不過我都開始睇化左啦..

我入人房打..同路人一隊.
就算你打100場100場都係贏台人. .  
係佢地眼中.. 點都會幫你加上任何借口..
死港狗..  漂狗..  外掛狗..   加速狗.

點莊 / 轉點莊..書左俾我商店莊... 就話我香港人愛改能力...
事實我真係差唔到守死左佢..  
佢A去邊.. 我都足到佢路..
大轉2轉唔到我..  就話我好怪..
佢D技能都俾我記哂..
書唔起就搵借口踢你..
如果你想同佢嘈就用公告嘈你..(小朋友行為)

到我自己開房.. 台狗書左..唔夠你嘈.. 我踢左佢..
佢就出去開公告話你..話綜合幾多房咩名係香港人係外掛狗..改能力..完漂(用漂)

次次都要睇人面色..
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數