「星空下的約定」公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
祝你們人氣急升!!!!!!!!ha:smilie_:D3:
三星高級會員 #2
多謝阿:redface:
七星元老會員 #3
恭喜哂.. :smilie_:10:
三星高級會員 #4
原帖由 六b 於 2009-7-6 12:23 AM 發表
恭喜哂.. :smilie_:10:

多謝你thx^^
五星白金會員 #5
恭喜哂-3-
一星新手會員 #6
多謝哂^_^ :smile_30.gif:
二星初級會員 #7
你地公會係我所見最賤 最多人既公會 最多賤人齊集 食人魔場日日都比你地 同幾個同盟 日日接場 你當其他玩家死架? 你地咁中意接住哂d場唔比人升 gd 祝你地賤開得勝
三星高級會員 #8
原帖由 eln46401 於 2009-7-14 02:24 AM 發表
你地公會係我所見最賤 最多人既公會 最多賤人齊集 食人魔場日日都比你地 同幾個同盟 日日接場 你當其他玩家死架? 你地咁中意接住哂d場唔比人升 gd 祝你地賤開得勝

呢位人兄 真係攪笑
自己練到要休息 搵自己公會d人黎打
有咩問題 個個公會都係咁架啦
定係你個會冇人接場 你眼紅咋
四星黃金會員 #9
原帖由 eln46401 於 2009-7-14 02:24 AM 發表

唔咁樣
要個公會做乜?
要個同盟做乜?
五星白金會員 #10

星空的玩家不是人?
星空的玩家不需要打怪衝等?
難道入了星空就不可以打食人魔?
我們叫人來接場, 最起碼這個場有玩家在練功衝等
有好好利用這一個場
總好過某些人找個人物坐在場外掛機
別人一來打怪就罵他搶場
二星初級會員 #11
我唔會眼紅d人當正個場係自己既人 我講既係事實 你地狼狽為奸 我一個人 難敵咁多位人兄
四星黃金會員 #12
自己人唔打當然優先比返自己人
唔係要個公會做乜
要個同盟做乜
唔好迴避問題
五星白金會員 #13
原帖由 eln46401 於 2009-7-14 12:53 PM 發表
我唔會眼紅d人當正個場係自己既人 我講既係事實 你地狼狽為奸 我一個人 難敵咁多位人兄

星空的玩家不是人?
星空的玩家不需要打怪衝等?
難道入了星空就不可以打食人魔?

我地樂意接受你既意見
但請唔好迴避我地既問題~
三星高級會員 #14

留言唔留名...囧..怕死嗎!?
五星白金會員 #15
原帖由 Baby儀-3- 於 2009-7-14 01:17 PM 發表

留言唔留名...囧..怕死嗎!?

囡囡冷靜d-v-~~~~~~~~~~
一星新手會員 #16
多謝曬lol:ro01:
三星高級會員 #17
花花 貓貓 低打 :band:

係打打氣個打 :smile_30.gif:
回到最頂傳統版

選擇頁數