夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
依家d人就算62-64級都要升肥肥!點解?
風洞1f 場 比d2-3人既固定團霸晒場
10條線 食人魔68全有場都比人霸晒 24小時全天候有人
唔通真係冇個固定組同大團入去就唔使再升?
就算6x都要升肥肥?

二星初級會員 #2
我琴日同朋友連巨人肥肥場都搵唔到
四圍走搵11點幾搵到1點先係風洞搵到場
好多謝俾我地打果位人兄
三星高級會員 #3
老實 依家連59巨 肥肥場 都有dd固定組係到霸場
其他想升既人真係慘
我己經係59級 3日冇升-.-
五星白金會員 #4
:face_l_17: 聽聞有d場係大公會霸住,公會d人輪流升...=.=

更甚既係我見到大頻居然有人話賣某某場20萬..on9到極點
二轉會員 #5
原帖由 ym90 於 2009-7-7 05:10 PM 發表
老實 依家連59巨 肥肥場 都有dd固定組係到霸場
其他想升既人真係慘
我己經係59級 3日冇升-.-

d巨人場我成日都一個人打
有時有其他人但只係1個或2個打
d怪都係打唔哂
三星高級會員 #6
我諗上面果位應該係pve ser 依家其本冇晒自由
冇晒搵組果種樂趣
希望gm開多d分流
三星高級會員 #7
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-7 05:11 PM 發表

d巨人場我成日都一個人打
有時有其他人但只係1個或2個打
d怪都係打唔哂

我諗你力量低吧 我3招大技可以殺59巨
點會有怪多@_@
組多個肉就屈
二轉會員 #8
原帖由 ym90 於 2009-7-7 05:15 PM 發表

我諗你力量低吧 我3招大技可以殺59巨
點會有怪多@_@
組多個肉就屈

可能我冇講我係祭師
但係我成日都係見到冇咩人打
三星高級會員 #9
你唔同ser掛 我pve bo
二星初級會員 #10
地圖開得少  冇計啦
最多咪等個d固定組升完80
我地咪有得升囉:victory:
二轉會員 #11
其實開多幾個分流可唔可以改善呢d情況..
三星高級會員 #12
原帖由 kingtom 於 2009-7-7 07:55 PM 發表

實有一定幫助性
三星高級會員 #13
我51到60都係,係白朗升.......
唔一定要打肥肥場.........
二轉會員 #14
原帖由 kingtom 於 2009-7-7 07:55 PM 發表

再多幾個分流都冇咩用
官方最好講清楚霸場的問題
例如霸場的行為會封ac 1-2 h
二星初級會員 #15
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-7 09:18 PM 發表

再多幾個分流都冇咩用
官方最好講清楚霸場的問題
例如霸場的行為會封ac 1-2 h

咁luna冇人玩啦:smilie_:D5:
五星白金會員 #16
你估高lv o個班好想牛係風洞1f打68肥咩= =
d經驗減半又減半 經驗減完半又到錢減半 錢減完半又到掉寶率減半 怪就怪豬m啦...
豬m係度測試緊有幾多人升到80lv。

二轉會員 #17
原帖由 獨愛_瑤 於 2009-7-7 09:30 PM 發表

咁luna冇人玩啦:smilie_:D5:

冇辦法
開多幾個分流之後又話唔夠咁點?
同埋開多幾個不如玩單機game
d人全部分散哂一人一個場咁仲玩online game做咩?
三星高級會員 #18
#109在多人ge时候埋去賣野咯...
在少人果陣先升^^
我ge策略
二星初級會員 #19
講真 我而+真係唔明d  62  3lv就走去風洞升  又嘈無場  但肥仔場就無人打=.=(我係pvpser)
個陣未開風洞我地又米係咁打肥仔升到65 有咩問題呀
仲有 入會緊係重要la 就係組織一大班人升lv呀ma 有場緊係比左自己公會人先嫁la 唔通比外人?
同埋講真要升有好多個方法姐 無個d場就唔升得?  有無去過新地圖嫁 白港過去  打個d怪呀都升到la  但係無人打lo
同埋62 3 打朱如都得la  65-68打仲好屈a任  3個鐘就1lv la  我個陣72lv打67lv朱如單升都仲有7千經隻la
講真 要升係有好多個方法  唔一定無左1個場就無得升 方法係自己諗出黎既姐
四星黃金會員 #20
樓主咪廿四小時on住霸返佢囉xD:em014:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數