天使之戀Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
呢隻天戀係5係比新出的天戀2代替??
呢隻game仲有冇代理..  好似冇哂人咁ga....
VIP會員 #2
兩隻既代理商唔同@_@
而且天戀1都重有出活動 更新之類^^
遊戲入面都多人
五星白金會員 #3
原帖由 AYuMe 於 2009-7-8 07:56 AM 發表
兩隻既代理商唔同@_@
而且天戀1都重有出活動 更新之類^^
遊戲入面都多人

喔  仲多人玩就ok
我想重玩  我有隻ac係到

但5同代理點解會出"天戀2"   冇版權之類嘛~"~
VIP會員 #4
原帖由 悲傷的思念 於 8-7-2009 08:35 PM 發表

喔  仲多人玩就ok
我想重玩  我有隻ac係到

但5同代理點解會出"天戀2"   冇版權之類嘛~"~

始終唔同地方既遊戲 一個台灣 一個香港
出現兩個代理商亦有可能
而且 , 遊戲內容方面都有少許出入就是了^^
五星白金會員 #5
原帖由 AYuMe 於 2009-7-8 10:31 PM 發表

始終唔同地方既遊戲 一個台灣 一個香港
出現兩個代理商亦有可能
而且 , 遊戲內容方面都有少許出入就是了^^

呢個版好似得你回文:smilie_:D4:    好冷清:donno:

我玩這隻台版天戀  經常都有d lag~   唔係"疾"
按行路個陣   有時會冇反應~~
同埋與台人溝通要變佢地口音    搞到香港好少人玩呢隻game~~~~~~~*****
VIP會員 #6
原帖由 悲傷的思念 於 9-7-2009 03:48 PM 發表

呢個版好似得你回文:smilie_:D4:    好冷清:donno:

我玩這隻台版天戀  經常都有d lag~   唔係"疾"
按行路個陣   有時會冇反應~~
同埋與台人溝通要變佢地口音    搞到香港好少人玩呢隻game~~~~~~~*****

的確如此 最近也不時有點Lag
不過香港也出了天戀 自然玩台版天戀的香港玩家亦會減少
只是覺得台版天戀還不錯吧 始終玩了一段時間^^
五星白金會員 #7
原帖由 AYuMe 於 2009-7-9 08:03 PM 發表

的確如此 最近也不時有點Lag
不過香港也出了天戀 自然玩台版天戀的香港玩家亦會減少
只是覺得台版天戀還不錯吧 始終玩了一段時間^^

其實我想玩香港版多
不過感覺好少人..  只有市集多人掛攤而已~
其他地方人數好似...
可能我低等  得15lv  高lv地方人流多d是吧~~*:face_l_16:

你有冇玩港版天戀
有既分享下點+技之類..   同埋1x lvwhere掛機沖等    個個地方都係副本:smile_22.gif:
等待驗證 #8
原帖由 悲傷的思念 於 2009-7-9 10:07 PM 發表

其實我想玩香港版多
不過感覺好少人..  只有市集多人掛攤而已~
其他地方人數好似...
可能我低等  得15lv  高lv地方人流多d是吧~~*:face_l_16:

你有冇玩港版天戀
有既分享下點+技之類..   同埋1x lvwhere掛 ...

你星期3,5,6,日 夜間上線包保多人
天戀1冇港版 15lv 庶咩陣營 去自己城出面1~2張地圖打  
想快d升既話  買攻卡/魔攻+經卡 去新手秘境打  唔洗2個h就過30lv!
五星白金會員 #9
原帖由 chiu6207 於 2009-7-10 01:12 AM 發表

你星期3,5,6,日 夜間上線包保多人
天戀1冇港版 15lv 庶咩陣營 去自己城出面1~2張地圖打  
想快d升既話  買攻卡/魔攻+經卡 去新手秘境打  唔洗2個h就過30lv!

nono
我台版天戀1有高等ac

我依家玩港版天戀2~

我玩左戰士  依家15lv
但1點主動 & 被動技都還未加

請問要怎樣加好?

猛攻 or 守護系   如果玩雙手武  用大劍/大斧??

thx

等待驗證 #10
原帖由 悲傷的思念 於 2009-7-10 02:29 PM 發表

nono
我台版天戀1有高等ac

我依家玩港版天戀2~

我玩左戰士  依家15lv
但1點主動 & 被動技都還未加

請問要怎樣加好?

猛攻 or 守護系   如果玩雙手武  用大劍/大斧??

thx

如果問天戀2 既野  可以去天戀2既版區問~  係匯思果邊
二轉會員 #11
思念 你仲有玩天1 咩

我有玩 但平均一星期來呢個版 一次
五星白金會員 #12
原帖由 ryanakito 於 2009-7-16 12:07 PM 發表
思念 你仲有玩天1 咩

我有玩 但平均一星期來呢個版 一次

有玩~~
只係掛機而已

呢個版少人  我都好小來
你咩lv
回到最頂傳統版

選擇頁數