新漂流幻境

主題列表 登入
三星高級會員 #1
紫金寶箱抽到乜野?
二星初級會員 #2
原帖由 tonyho56 於 2009-7-8 01:28 PM 發表
紫金寶箱抽到乜野?

對網龍有用,
對玩家冇用。
三星高級會員 #3
原帖由 bonebone 於 2009-7-9 09:26 AM 發表

對網龍有用,
對玩家冇用。

唔知就就唔好係到亂膠講.多謝合作.
二星初級會員 #4
原帖由 tonyho56 於 2009-7-9 01:26 PM 發表

唔知就就唔好係到亂膠講.多謝合作.

下次問人野記得謙虛D!咁冇禮貌對你冇好處!

本帖隱藏的內容需要回覆才能觀看

見到啦!呢堆垃圾,仲要比點買鎖匙開,仲要中補品既機會超高,咁係咪對網龍有用,對玩家冇用呢?!

三星高級會員 #5
原帖由 bonebone 於 2009-7-9 02:18 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

見到啦!呢堆垃圾,仲要比點買鎖匙開,仲要中補品既機會超高,咁係咪對網龍有用,對玩家冇用呢?!

謝謝你的解!下次我謙虛- - sorry^^:smile_13.gif:
三星高級會員 #6
最有用100%鍛卷      開中左好似成個ser都睇到定開到果個ser.................
六星鑽石會員 #7
好無奈..
次次開都系廢野....
一星新手會員 #8
黎黎去去都開埋哂d冇乜用ga藥-3-試過有幾次寵卷:smilie_O_o:
一星新手會員 #9
真係咁慘= =?咁難開到好野= =?
一星新手會員 #10
開過+好友同埋啲垃圾-,-
抽1蚊成日有紫金key-,-
一星新手會員 #11
係呀- -我之前抽1元袋佢成日比條key我  有成幾十條XD
一星新手會員 #12
成日會中回寵
不過唔可以交易sosad
二星初級會員 #13
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
五星白金會員 #14
原帖由 bonebone 於 09-7-9 14:18 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

咩黎??????
四星黃金會員 #15
其實...宜家d點品...要減下價///
一星新手會員 #16
-.-好似廢嫁喎
一星新手會員 #17
我都想要 因為我有KEY...
四星黃金會員 #18
我想知邊到開
一星新手會員 #19
我都想開下 但係要點 咁開唔開都把
一星新手會員 #20
我想中回寵:ro05:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數