魔力寶貝2 心得及資料區

主題列表 登入
五星白金會員 #21
原帖由 爭霸者 於 2009-7-9 04:21 PM 發表
百搭型@@打錯字haha~~~

港人特色~~~~ 最喜歡捉人小錯處~~~~ face_l_18:
八星無敵會員 #22
遲d可能整d性格改變既商城物品呢:em014:
一星新手會員 #23
我隻火舞係老大型/____________\
唔怪得成日nono啦:cry:
區域版主 #24
原帖由 ?????? 於 2009-7-9 10:54 PM 發表
遲d可能整d性格改變既商城物品呢:em014:

日本都冇= = 如有...應該n年之後既事
三星高級會員 #25
原帖由 封之介 於 2009-7-10 04:58 PM 發表

日本都冇= = 如有...應該n年之後既事

唔好睇小匯思既賺錢意欲-~-染h色收錢都係匯思傑作
二轉會員 #26
我隻盾任性:smilie_O_o:
不過唔理了..:face_l_16:
五星白金會員 #27
1隻活力4射既蜂同1隻自閉蜂...同落我覺得一樣
可能攻寵唔緊要
一星新手會員 #28
我隻火岩消極  升到35級  我覺得手動出技10次最多有兩次唔聽  一般來講就只有1次唔聽  好乖:smilie_:10:
五星白金會員 #29
原帖由 ronaldwong1533 於 2009-7-10 08:13 PM 發表
我隻火岩消極  升到35級  我覺得手動出技10次最多有兩次唔聽  一般來講就只有1次唔聽  好乖:smilie_:10:

消極日網無寫有咩特別,只知佢係緩慢孤獨型,自動打果時可能防多d掛。:face_l_04:

火岩ok呀~ 對我來說不是任性及凶暴就ok,同埋純魔寵不要活力型囉。
五星白金會員 #30
我隻+血火岩系姐姐0.0...有時叫佢出技no 左變出護=.=
+精火岩 任性..我反而覺得佢幾乖-.-......好少no
火腸+攻...普通型..ok..
四星黃金會員 #31
我反而覺得凶暴最勁,上其他網講凶暴型既critical機會增加~換言之打得入肉d,痛d
五星白金會員 #32
原帖由 thomaswai 於 2009-7-20 12:24 PM 發表
我隻+血火岩系姐姐0.0...有時叫佢出技no 左變出護=.=
+精火岩 任性..我反而覺得佢幾乖-.-......好少no
火腸+攻...普通型..ok..

我隻任性冷石感覺nono次數比較多啊...... 唔通是心理作用﹖ @o@

話說都掉左幾隻任性寵物....... haha...... (凶暴果隻太不順眼早賣npc了......:face_l_16: )
五星白金會員 #33
原帖由 adason 於 2009-7-26 04:09 PM 發表
我反而覺得凶暴最勁,上其他網講凶暴型既critical機會增加~換言之打得入肉d,痛d

是不是本身靈寵來架.... 無奶油日本仔唔知架.... :face_l_12:

不過唯一一隻凶暴都掉埋咯~ 我都證實唔到囉~ :cheers:
四星黃金會員 #34
我想請問樓主/其他人 一下,
你指體型大小係點樣睇到架,
因為寵果度冇數值顯示,
而且人既大細又影響寵既大細,買果時好難做對比
一星新手會員 #35
想問下
自閉的性格 又點呢?
我隻火舞:自行決定,成日都唔出技,多數就咁打
如果我控制佢,又唔會唔聽話喎
五星白金會員 #36
原帖由 芝麻胡椒 於 2009-8-1 12:34 PM 發表
我想請問樓主/其他人 一下,
你指體型大小係點樣睇到架,
因為寵果度冇數值顯示,
而且人既大細又影響寵既大細,買果時好難做對比

放大個畫面看會清楚d....... :face_l_12:

尤其是熊人~ 你會見有d特別大隻架﹗咁你想變最大咪買最大果隻law...  :cheers:
五星白金會員 #37
原帖由 jim94 於 2009-8-5 01:05 AM 發表
想問下
自閉的性格 又點呢?
我隻火舞:自行決定,成日都唔出技,多數就咁打
如果我控制佢,又唔會唔聽話喎

自閉好似是緩慢型,我想佢會防多陣先出招...... 當血寵都ok既~ :cheers:
二星初級會員 #38
我有隻-5普通的哥仔~_~
樓主要唔要~/~
二星初級會員 #39
最緊要唔好易黎易去..
否則又係唔聽話
二星初級會員 #40
THX.......................

選擇頁數