夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
有冇人知賣幾$好...

我見tw ser就賣5000幾萬
三星高級會員 #2
係唔係釣魚釣個4頁古書- -
二星初級會員 #3
唔係 !  呢個係釣魚任務攞到 ..
即係台版既樂透防爆卷 ..
三星高級會員 #4
你講值5千幾萬果張應該係同台版的樂透防爆一樣..
港版唔同左名=.=
仲以為係普通果d古代咒術書

三星高級會員 #5
原帖由 乖貓貓 於 2009-7-12 03:21 AM 發表
唔係 !  呢個係釣魚任務攞到 ..
即係台版既樂透防爆卷 ..

張野做釣魚任就拿到??
係唔係新手一開始就有果個釣魚任???=.=
解釋一下..唔該哂
三星高級會員 #6
樓主唔好太大期望啦..港版出左幾耐,,台版出左幾耐
張野想賣五千幾萬=.=
不如拿五千幾萬買一把+7武好過
台版的1-39防爆都值200m一張=.=  港版放攤果d全賣50-60
五星白金會員 #7
50-60咁平?防爆....
(我唔知價)
二星初級會員 #8
下-    -防爆喎..."  我見到條條友都係300~400萬一張      唔好玩啦
四星黃金會員 #9
☆嗯~
☆1~39經常見到的~50~100萬~
☆旦-﹏-""40~79~399~450萬不等....=3="好大的分別@@"
一星新手會員 #10
其實呢張係沖+7後果d用-3-...
沖80後重正
gc又重未出80後防爆
咁等下先賣
呢張係樂透-3-
釣魚任務
連中3條吞拿<<<(超級地難)...
一星新手會員 #11
有冇人有興趣@v@
二星初級會員 #12
原帖由 jimmyli2122 於 2009-7-12 04:01 AM 發表

張野做釣魚任就拿到??
係唔係新手一開始就有果個釣魚任???=.=
解釋一下..唔該哂

釣魚任務, 其實就係釣緊魚果時, 釣魚框框中間任務果度出果3條魚 ..
如果順利釣到任務裡的魚就可以有獎勵 ..

獎勵①
任務順序 任務獎勵
鰷魚→鯽魚→鯽魚 千年人蔘 x 5
鯽魚→鰷魚→鯽魚 千年人蔘 x 5
鯽魚→鯽魚→鰷魚 千年人蔘 x 5
獎勵②
任務順序 任務獎勵
鰷魚→鯽魚→鯉魚 地圖移動卷軸 x 1
鰷魚→鯉魚→鯽魚 地圖移動卷軸 x 1
鯽魚→鰷魚→鯉魚 地圖移動卷軸 x 1
鯽魚→鯉魚→鰷魚 地圖移動卷軸 x 1
鯉魚→鰷魚→鯽魚 地圖移動卷軸 x 1
鯉魚→鯽魚→鰷魚 地圖移動卷軸 x 1
獎勵③
任務順序 任務獎勵
鰷魚→鯉魚→鯉魚 祕藥寶箱 x 1
鯽魚→鯽魚→鯉魚 祕藥寶箱 x 1
鯽魚→鯉魚→鯽魚 祕藥寶箱 x 1
鯉魚→鰷魚→鯉魚 祕藥寶箱 x 1
鯉魚→鯽魚→鯽魚 祕藥寶箱 x 1
鯉魚→鯉魚→鰷魚 祕藥寶箱 x 1
獎勵④
任務順序 任務獎勵
鯽魚→鯉魚→鯉魚 [EV]經驗值增加10%卷軸2小時 x 1
鯉魚→鯽魚→鯉魚 [EV]經驗值增加10%卷軸2小時 x 1
鯉魚→鯉魚→鯽魚 [EV]經驗值增加10%卷軸2小時 x 1
鯽魚→鯽魚→黃金鯉魚 經驗值增加20%卷軸2小時 x 1
鯉魚→鰷魚→黃金鯉魚 經驗值增加20%卷軸2小時 x 1
獎勵⑤
任務順序 任務獎勵
鰷魚→鯽魚→黃金鯉魚 LUNA的猜謎寶箱 x 1
鯽魚→鰷魚→黃金鯉魚 LUNA的猜謎寶箱 x 1
鯉魚→鯉魚→鯉魚 金丹的古代卷軸 x 1
鯽魚→鯉魚→黃金鯉魚 遺失的古代卷軸 x 1
鯉魚→鯽魚→黃金鯉魚 遺失的古代卷軸 x 1

p.s. 港版d名唔同 .. 鰷魚 =三文魚; 鯽魚 = 油甘魚; 鯉魚 = 吞拿魚 ..

一星新手會員 #13
就係呢個
二轉會員 #14
原帖由 general5220 於 2009-7-13 08:31 PM 發表
就係呢個

但係好難一定跟足佢釣到任務入面d魚
有冇人知道點exactly釣到任務入面d魚-.-
定係都係運氣
三星高級會員 #15
原帖由 黑少 於 2009-7-12 05:17 AM 發表
下-    -防爆喎..."  我見到條條友都係300~400萬一張      唔好玩啦

你睇清楚d=.= 人地賣果張係40-79防爆定1-39防爆先
40-79防爆 300-400萬唔出奇=.=
1-39防爆 如果賣到300-400..
咁我賣俾你.一張200就夠..
我pve ser
一星新手會員 #16
原帖由 kingtom 於 2009-7-13 09:47 PM 發表

但係好難一定跟足佢釣到任務入面d魚
有冇人知道點exactly釣到任務入面d魚-.-
定係都係運氣

冇錯...我研究左好耐..
釣左過左過百條金魚都係用海神裝..
不過都係運氣先係王道
四星黃金會員 #17
原帖由 jimmyli2122 於 2009-7-12 04:05 AM 發表
樓主唔好太大期望啦..港版出左幾耐,,台版出左幾耐
張野想賣五千幾萬=.=
不如拿五千幾萬買一把+7武好過
台版的1-39防爆都值200m一張=.=  港版放攤果d全賣50-60

我係pvp ..我地d物價同pve差好遠架!
1-39防爆pvp賣200m 40~79 580m左右 80-119 要850m左右喇~
一星新手會員 #18
呢個好似 PvP 賣3000m上,
要釣到呢個係只可以靠運氣~
四星黃金會員 #19
原帖由 general5220 於 2009-7-13 08:31 PM 發表
就係呢個

NO 傻啦..
金丹係用黎強2-3用(好似)
強化成功+1, 失敗變返+0
仲有強3過後仲用金丹,
失敗.. 裝備會同你講BYE BYE~~
四星黃金會員 #20
下 呢件野值400-500到嫁炸wo= =
回到最頂傳統版

選擇頁數