天外Online

主題列表 登入
七星元老會員 #1
part4已完成...人家無玩1年,隔左成個暑假先出
岩啦..依家多返人玩:smilie_:10:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

高手勿串:smilie_:P2:
最後個到我放棄算...貼兩張舊圖算...醫師無赤兔好難玩=〔玩左我好耐
三星高級會員 #2
岩岩出星3果陣我玩左幾日先過到
冇耐性既人真係會玩到火滾:smilie_:10:
三星高級會員 #3
-.-我都玩左2日先過到
不過 幫個fd過用左20分鍾都唔洗
係兩個fd-.-   1個1次win 1個兩次先win-.-
可能係知左d路 2玩左--
三星高級會員 #4
大蚊自稱星 3 達蚊的 face_l_18:
七星元老會員 #5
原帖由 小貓x花嫁 於 2009-7-13 03:43 PM 發表

:smilie_:10: 佢識引怪
個3隻堆埋一齊個d怪搞左我好耐,我先諗到少少點樣引,
其實都唔係引...只係行唔到行返轉頭,企一陣....之後返安全位,改改佢地d路線...唔知我有冇睇錯
face_l_18: 我係不停咁做...又發覺佢地行個陣唔同左:em012:
三星高級會員 #6
原帖由 digimon14 於 2009-7-13 04:14 PM 發表

:smilie_:10: 佢識引怪
個3隻堆埋一齊個d怪搞左我好耐,我先諗到少少點樣引,
其實都唔係引...只係行唔到行返轉頭,企一陣....之後返安全位,改改佢地d路線...唔知我有冇睇錯
face_l_18: 我係不停咁做...又發覺佢地 ...

:smilie_:10:
我玩左咁耐都未做到星三 :smilie_:10:
七星元老會員 #7
原帖由 小貓x花嫁 於 2009-7-13 04:48 PM 發表

:smilie_:10:
我玩左咁耐都未做到星三 :smilie_:10:

你唔去練姐:smilie_:10:
三星高級會員 #8
原帖由 digimon14 於 2009-7-13 05:32 PM 發表

你唔去練姐:smilie_:10:

冇解任既興致 :em012:
版主 #9
前面果d仲難過過依d=.=
二轉會員 #10
我記得N耐前劍用招轉轉樂可以無視t_t
唔知而家仲有冇得
七星元老會員 #11
原帖由 難j@0@ 於 2009-7-14 02:06 PM 發表
我記得N耐前劍用招轉轉樂可以無視t_t
唔知而家仲有冇得

轉轉樂=旋風劍?:smilie_:P2:
二轉會員 #12
原帖由 digimon14 於 2009-7-14 02:09 PM 發表

轉轉樂=旋風劍?:smilie_:P2:

係喔-.-"而家仲有冇
七星元老會員 #13
原帖由 難j@0@ 於 2009-7-14 02:37 PM 發表

係喔-.-"而家仲有冇

當然有face_l_18: face_l_18:
二轉會員 #14
原帖由 小貓x花嫁 於 2009-7-13 03:43 PM 發表

你睇下o的攻略相就知我用左幾耐時間去研究啦.... = ="

真係逐個位試邊度企得邊度唔企得架.... 果時過到都唔過住要cap左圖試晒o的位先, 都係為左呢set 圖架咋 :face_l_17:

\(0_0)/

不過我見到 digimon 行o的路同我行果o的有o的出入.... 下次又試下先~  face_l_18:
七星元老會員 #15
原帖由 我係陳大文 於 2009-7-15 10:03 PM 發表

你睇下o的攻略相就知我用左幾耐時間去研究啦.... = ="

真係逐個位試邊度企得邊度唔企得架.... 果時過到都唔過住要cap左圖試晒o的位先, 都係為左呢set 圖架咋 :face_l_17:

\(0_0)/

不過我見到 digimo ...

去到3隻堆圍一齊個到,我真係唔知點算...
想搵返你個新post...你又del左=,=
前面全部一樣..係因為懶人族有你d圖....後part...無你d圖,所以我自己行
如果唔係我上年玩個陣一定炒足你行...xd

二轉會員 #16
原帖由 digimon14 於 2009-7-15 11:41 PM 發表

去到3隻堆圍一齊個到,我真係唔知點算...
想搵返你個新post...你又del左=,=
前面全部一樣..係因為懶人族有你d圖....後part...無你d圖,所以我自己行
如果唔係我上年玩個陣一定炒足你行...xd

果3隻堆埋一齊既 其實唔難行, 你係可以用個安全點位置 調較果三隻野 走埋一齊既時間既, 因為個安全點 成行隻怪都 掂你唔到, 係行上o的 上面隻怪至會郁, 就係靠呢一樣野, 如果佢地走埋一齊個時間唔岩, 你就行下o的, 等上面隻野唔好郁, 調幾次就會整到 下面隻怪 岩岩向下行果時, 另外兩隻未散開, 當下面果隻 向下行時, 你就走上去, 上面兩隻岩岩散開 就有時間去到下一個安全點...
二轉會員 #17
回覆 我係陳大文 的帖子

仲有人玩嗎? :smilie_:10:
回到最頂傳統版

選擇頁數