《夢之路娜》公會區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
公會名稱:永恆EternaL

公會等級:3:smilie_:P2:

會長:      淡景

伺服器:   紫之月(pvp)

公會簡介:
      名稱為永恆係代表大家有緣可以係同一個公會入面,大家即係朋友,要成為永
        遠既朋友@@"當你入左你你就覺得好HAPPY架喇=]
:smilie_:10:

公會人員:
                  會長:
                      淡景(景景/肥仔景)               
                  副會長:
                      披星戴月xD【  想入就add我喇@@" 】         
                      寶唄曖        臭屁王(屁屁/屁王)

元老:
                      娃娃xD(娃娃)      殺神乂封(呀封)                        
                      青頭仔呃蝦條(淫喱/咸濕仔)           乂冷麵乂(冷姐)
                      滅鬼

核心會員:   
                     魔羚兒(魔兒)      笨笨B(笨b)                  
                     膠偉(呀偉)   芝士乳洛   無敵小喵喵  乂冷面殺手乂          殺兒(殺仔)
                     果醬JAM

新生:
                     洪xD葬(呀葬)        hOmingg         旺仔QQ哥
                     圍她逗奶    緣遇你乂野孩子

修練生:
                     Simmy

收人條件:

1).新生30lv以上  修煉生要20-39lv!
                              2).要多說話
                              3).呢個好衰咁  但係我地真係冇乜女生  so女生優先=]哈哈!
                              4).當然要常上線喇:smilie_/):

:smilie_:P2: :smilie_:P2: :smilie_:P2: :smilie_:P2:

公會規則:

1).4日吾on即踢!
2).吾準包場同搶怪!
3).有品!!冇乜必要吾好講粗口(自己定個底線吧xdd)
4).要多搞gag!!
5).嚴禁人身攻擊!

公會相簿:

雖然得好少人影=] 但係我地真係好好傾架:smilie_:D4:

公會目標:
要成為紫之月(pvp)係人都識既公會  係人都想入公會!!
另外一個目標就係要識多d朋友@@"玩online game吾入公會吾識朋友玩
online game有咩用face_l_18: 咁不如玩單機game喇=]係咪??!
所以想識朋友多傾計就入黎喇~你入到黎就吾捨得走架喇!!!!!:smilie_:D5:
淡景有野SaY!

雖然e家個會好少人  但係只要大家比心機搞好個會
將來一定會成為No.1既公會
如果想入就係game入面搵披星戴月xD/淡景喇^^"
又可以填以下呢個表格  填完之後點?!:smilie_/):
仲洗問既@@"?  更係回復貼番個表格落去喇@@"

名稱:
                          花名:

我地差你詐face_l_18: 仲吾入黎

一星新手會員 #2
我想咬死你 -.-"
點解會有我個名係到XDDD
四星黃金會員 #3
原帖由 放屁臭死你 於 2009-7-19 05:18 PM 發表
我想咬死你 -.-"
點解會有我個名係到XDDD

你個名搞到我好鬼想打你:smilie_/):
一星新手會員 #4
原帖由 牙軒=] 於 2009-7-19 05:23 PM 發表

你個名搞到我好鬼想打你:smilie_/):

好呀  想比我秒呀...
二星初級會員 #5
整得唔錯喎個帖@@
不愧係本會高層A_A
四星黃金會員 #6
原帖由 淡景 於 2009-7-19 06:58 PM 發表
整得唔錯喎個帖@@
不愧係本會高層A_A

當然喇@@"記住今晚活動呀!
二星初級會員 #7
知道啦-___-"
我驚冇乜人上 而家都係得幾丁人
一星新手會員 #8
原帖由 淡景 於 2009-7-19 06:58 PM 發表
整得唔錯喎個帖@@
不愧係本會高層A_A

我算唔算高層    XD
四星黃金會員 #9
原帖由 放屁臭死你 於 2009-7-19 07:08 PM 發表

我算唔算高層    XD

你係高丸:smile_30.gif:
四星黃金會員 #10
原帖由 淡景 於 2009-7-19 07:06 PM 發表
知道啦-___-"
我驚冇乜人上 而家都係得幾丁人

冇人上咪遲多少少先囉..
今晚9點半我都要睇廚房~_~"
一星新手會員 #11
原帖由 牙軒=] 於 2009-7-19 07:42 PM 發表

你係高丸:smile_30.gif:

...............................
四星黃金會員 #12
景!!!不如我地遲d先影喇
今日好少人on= ="好嗎?!!!
盡快回復!
二星初級會員 #13
你好  請問係咪收人??
我剛玩幾日  只得34lv  係新人一個
請問可唔可以一齊玩  我叫   果醬JAM
可以係入面加我好友講聲呢  謝謝
一星新手會員 #14
點放D圖上來-.-"   唔識放....
二星初級會員 #15
係咪唔影=.=?
我岩岩重新開機 而家準備入game
一星新手會員 #16
上線時間:係屋企就會ON 出街9點打後on
花名:過多..你地鍾意叫我咩名就咩名吧

game名:火野真
ps:多唔多51~55一齊升  我單升嘔血了
四星黃金會員 #17
原帖由 無名人1號 於 2009-7-19 10:12 PM 發表
上線時間:係屋企就會ON 出街9點打後on
花名:過多..你地鍾意叫我咩名就咩名吧

game名:火野真
ps:多唔多51~55一齊升  我單升嘔血了

你E家密淡景@@"佢ON緊的!
or可以密我笑忘書也ok架!
二星初級會員 #18

剛影的團照=]
少人左d  下次多人再影
一星新手會員 #19
有無人可以話比我聽點放D圖上來-.-"   唔識放呀......

二星初級會員 #20
上傳去圖片上傳空間 跟住係呢度插入圖片=.=
咁早GE 屁屁哥A_A
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數