《夢之路娜》公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
@@紫之月pvp@@

*公會名:十二門徒

*公會級別:5級

*公會創始人:龍乂仔

*現任公會會長:銀鈴鐺

*現任公會副會長:窮途沒路、笨文v3v、夜葬、龍乂仔、路向

*現任公會元老:基路亞、忘日、巴巴拉、夜晶、小明劍士、老鼠仔

*公會可收人數:60人(包括修練生20人)

*入公會要求(包括修練生):

1.長上線

2.會出聲(唔收幽靈會員)

3.不亂生事 e.g.開紅、搶怪、搶場

4.40級up(修練生為40級以下)

*升職要求:

副會長:長上線、會出聲、肯答會員問題、對公會有貢獻、可以比高層信任、不限lv

元老:長上線、會出聲、肯幫會員、不限lv、公會班底

核心會員:55級up

*踢人標準:

1.不上線(有特別事可同會長/副會長講聲)

2.唔出聲

3.冇存在感(上佐線都冇人覺得佢係度)

4.到處生事(亂開紅、搶怪、搶場)

*同盟名:Archangel(意解:天使長)

同盟公會:

1.zZ殤嬡乂

現誠招4級或以上公會作同盟,有意請在game入面密會長銀鈴鐺,thx^^

:love2: 公會人數:53人  歡迎大家加入:love2:

一星新手會員 #2
:fire: 副會長推post 參見會長大人:em014:
一星新手會員 #3
原帖由 窮途末路 於 2009-7-22 10:49 AM 發表
:fire: 副會長推post 參見會長大人:em014:

以家先黎:smilie_/(:
一星新手會員 #4
我都回得好快啦:cry:
版主 #5
我又推...我都係會 XD 呵呵,,
一星新手會員 #6
原帖由 s!u*L!nG 於 2009-7-22 10:59 AM 發表
我又推...我都係會 XD 呵呵,,

@@HI~~乖乖小依~~~
一星新手會員 #7
推...幫我收埋人@@哈哈
一星新手會員 #8
原帖由 rubysai 於 2009-7-22 11:08 AM 發表
推...幫我收埋人@@哈哈

酷仔@@?
一星新手會員 #9
嗯..我眼訓= =....擒日去左滑水..cc下次我攪船p..@@你地黎唔黎?
版主 #10
呵呵..開5開心先..我入左黎 XD
一星新手會員 #11
原帖由 rubysai 於 2009-7-22 11:10 AM 發表
嗯..我眼訓= =....擒日去左滑水..cc下次我攪船p..@@你地黎唔黎?

@@~~~眼訓~~以家去訓下喇

= =我唔識游水/.\'唔去~~

@@"你試下約路仔同埋羊仔
一星新手會員 #12
原帖由 s!u*L!nG 於 2009-7-22 11:12 AM 發表
呵呵..開5開心先..我入左黎 XD

:love2: 送一粒心心比你~~~o@@o
一星新手會員 #13
開心 當然開心 酷仔幫手拉人黎推post啦:ro07:
一星新手會員 #14
原帖由 窮途末路 於 2009-7-22 11:14 AM 發表
開心 當然開心 酷仔幫手拉人黎推post啦:ro07:

@@嗯~~~將個po同你公會ge人講la  酷仔:love2:
一星新手會員 #15
原帖由 銀鈴鐺 於 2009-7-22 11:12 AM 發表

@@~~~眼訓~~以家去訓下喇

= =我唔識游水/.\'唔去~~

@@"你試下約路仔同埋羊仔

話說我都唔識游:smile_13.gif: 一齊去學游水丫:loveliness:
版主 #16
原帖由 銀鈴鐺 於 2009-7-22 11:13 AM 發表

:love2: 送一粒心心比你~~~o@@o

我又送粒俾你先:love2:
一星新手會員 #17
原帖由 s!u*L!nG 於 2009-7-22 11:16 AM 發表

我又送粒俾你先:love2:

小依@@19歲??
版主 #18
原帖由 窮途末路 於 2009-7-22 11:16 AM 發表

話說我都唔識游:smile_13.gif: 一齊去學游水丫:loveliness:

我泳水好叻之前.....呵呵:smilie_:P2:
版主 #19
原帖由 銀鈴鐺 於 2009-7-22 11:17 AM 發表

小依@@19歲??

係呀XD呵呵
一星新手會員 #20
原帖由 窮途末路 於 2009-7-22 11:16 AM 發表

我怕水><"一陣淹死
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數