高達街機系列

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
我見人地/自己同fd同 雙斷禁都成日嬴到
但係我自己就覺得雙禁斷ok屈機,...

如果你對手是雙禁斷  你會歧視佢用呢部  ?

講一下你地對雙禁斷既睇法
二轉會員 #2
如果兩部都打中距離會比較麻煩~
好容易to~
個人覺得禁斷加藍渣比較好~
六星鑽石會員 #3
睇下咩實力同運用程度
不過兩部拉槍就好惡打    要d高迴避型又或者好識用ma機咁飛既人
我會簡d比佢更禁既禁機黎解決:em012:
二星初級會員 #4
我見到雙禁斷,雙神盾會即時wa 一聲..
版主 #5
原帖由 .貓. 於 2009-7-25 03:17 PM 發表
我見到雙禁斷,雙神盾會即時wa 一聲..

雙神盾我絕對吾會驚....但係如果係雙禁斷....我會話洗吾洗呀~"~
雙禁斷呢個組合其實好惡打....
六星鑽石會員 #6
原帖由 無極~ 於 2009-7-25 05:24 PM 發表

雙神盾我絕對吾會驚....但係如果係雙禁斷....我會話洗吾洗呀~"~

雙神盾我都仲有dd機會
雙禁斷真係好難打...
補位超快
七星元老會員 #7
原帖由 無極~ 於 2009-7-25 05:24 PM 發表

睇化,機未算太大問題,個人用得有幾狗就係問題.........
五星白金會員 #8
禁斷係咪有個龜背O個部??
OK啦因為佢格2 HIT DOWN救機幾好...
槍又2下咁SHOOT...
得閒又可以拉西放下大炮...:em014:
不過我都係中意用雙炮西多D:smile_13.gif:
二轉會員 #9
係幾麻煩...如果兩部的話...
係咁遊槍你先死:smilie_O_o:
悶到唔想講嘢
二星初級會員 #10
幾麻煩face_l_18:
五星白金會員 #11
兩個出哂都幾煩  拉打既話
六星鑽石會員 #12
咁2部大機
1部sf  9一閃掛仔
一部傳說後面狂放炮唔飛埋黎呢?
五星白金會員 #13
原帖由 onqq007007 於 2009-8-17 11:07 PM 發表
咁2部大機
1部sf  9一閃掛仔

天意玩仔好點:smilie_/):
版主 #14
原帖由 onqq007007 於 2009-8-17 11:07 PM 發表
咁2部大機
1部sf  9一閃掛仔

呢個組合我覺得好e打
二星初級會員 #15
咁2部大機
1部sf  9一閃掛仔

唔飛埋黎咪圍部SF算
如果雙中打2大的話 -.-""
四星黃金會員 #16
原帖由 patho 於 2009-8-18 03:00 AM 發表

唔飛埋黎咪圍部SF算
如果雙中打2大的話 -.-""

你兩部一齊去追傳說龜sf會易打d-.-...傳說走起上泥冇sf咁勁...人地想打咩戰術~你就調返轉人地個戰術泥打~咁就會贏得好輕鬆。
六星鑽石會員 #17
= =落部劍西已經夠炒佢地=.="
二轉會員 #18
打禁斷埋身易打d...又可以厄佢出格,捉佢開槍又易...
反而俾佢拉開用紅炮仲危險..好易中
六星鑽石會員 #19
原帖由 你好野~ 於 2009-9-6 01:29 PM 發表
打禁斷埋身易打d...又可以厄佢出格,捉佢開槍又易...
反而俾佢拉開用紅炮仲危險..好易中

因為你果部都係禁斷:thup: :ro09:
二轉會員 #20
原帖由 秘月十六劍 於 2009-9-7 01:11 AM 發表

因為你果部都係禁斷:thup: :ro09:

我都唔用禁斷ge= =...我覺得好鈍
鐘意打禁斷多d
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數