《中華英雄》心得資料區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
前言
依家升到37無哂動力升:face_l_12:
於是上黎打下心得

順手賣下廣告先:smilie_:10:
公會[傲世堂]封公測收人
長駐12分流
要活躍多野講:cheers:
暫時係全服第七大幫(但係有幾個幫係靠拉路人打幫副先高過我地:band: )

升級
1-28:順住任務走就係 全部都好容易解
29-30:第1次卡等 可以先去解青青+梓鼠+幫副升
31-35: 依家開始任務唔會升哂1等 所以開始去死林打怪
36-40:建議去黑龍會分部打40裝升

技能
1.槍法
烈神閃  攻擊技,點滿
絕命閃  攻擊技,點滿
爆血彈  攻擊技,點滿
榴彈爆殺 暫時廢技,唔洗點

2.刀絕
無情刀  點10~20先 等攻擊技高左再點滿
天劫刀  持續扣血 開怪技 點滿

3.內攻
氣運修元  增加氣運 對槍黎講無用

4.心法
槍神本能  加攻擊力 點滿
精準射擊  跟我以下講既配點的話 點滿

5.絕招
無間獵殺  話明絕招 梗係點滿

6.共通技
怒氣爆發  加怒氣 方便出絕招
p.s. 其餘心法都有一定用處 可因武點學

連技:天劫刀>烈神閃>絕命閃>爆血彈(大部份怪已死)>無情刀

配點:
全力
因為暫時敏我個人認為唔值得技資:face_l_14:
命中用技能提高就足夠

----------------------------------------------請勿轉貼----------------------------------------------
二星初級會員 #2
謝謝妳幫手,日後真係想加入妳個幫,可以嗎,thx
六星鑽石會員 #3
原帖由 天下無情 於 2009-7-26 01:52 PM 發表
謝謝妳幫手,日後真係想加入妳個幫,可以嗎,thx

我係男人黎:smilie_O_o:
如果封測入左先就比較好 公測唔肯定有冇咁快有位:smilie_:10:
二星初級會員 #4
傲世堂妳等我,我入緊來:em015:
四星黃金會員 #5
果日睇人地pk
槍玩定人都幾勁
VIP會員 #6
王水好掛著你~_~
VIP會員 #7
原帖由 人造人 於 2009-8-25 03:54 PM 發表
王水好掛著你~_~

邊個係王水a_a
人2介有我想講應該唔會有30分a_a
分析方面唔夠深入a_a
VIP會員 #8
原帖由 女商之領導者 於 2009-8-25 03:58 PM 發表

邊個係王水a_a
人2介有我想講應該唔會有30分a_a
分析方面唔夠深入a_a

咁我果篇值幾分:smilie_:10:

各職業:smilie_:10: 仲有技能圖片

d圖連官方都冇:smilie_:10:

仲要各職業:smilie_8):

仲有其他心得連結:smilie_:D3:
:victory: :victory: :victory:
VIP會員 #9
原帖由 人造人 於 2009-8-25 04:09 PM 發表

咁我果篇值幾分:smilie_:10:

各職業:smilie_:10: 仲有技能圖片

d圖連官方都冇:smilie_:10:

仲要各職業:smilie_8):

仲有其他心得連結:smilie_:D3:
:victory: :victory: :victory:

都係唔夠深入a_a
只係得技能列表..
同埋加點心得a_a
六星鑽石會員 #10
原帖由 王水o0水 於 2009-7-25 04:57 PM 發表
3.內攻
氣運修元  增加氣運 對槍黎講無用

唔好老點 會影響出技既暴擊
六星鑽石會員 #11
原帖由 王水o0水 於 2009-7-25 04:57 PM 發表
榴彈爆殺 暫時廢技,唔洗點

丫仲有.......依招拎黎打副本同菁英地圖好有用~平時好少用既招唔代表一定係廢招
VIP會員 #12
原帖由 女商之領導者 於 2009-8-25 04:34 PM 發表

都係唔夠深入a_a
只係得技能列表..
同埋加點心得a_a

FK-__-
點先叫深入-__-
VIP會員 #13
原帖由 人造人 於 2009-8-25 05:13 PM 發表

FK-__-
點先叫深入-__-

要分析優點同缺點a_a
要教人升等既地方a_a
各種技能的好壞處等等
仲有唔好用FK A_A
VIP會員 #14
原帖由 女商之領導者 於 2009-8-25 05:21 PM 發表

要分析優點同缺點a_a
要教人升等既地方a_a
各種技能的好壞處等等
仲有唔好用FK A_A

衰人>_<
一星新手會員 #15
不錯牙^^幾易明
三星高級會員 #16
怒氣爆發  加怒氣 方便出絕招
...

有鬼用...一次加得100  要用100次先一格...
咪老點人啦:ro00:

我估冇人用轉貼囉:ro04:
六星鑽石會員 #17
原帖由 martinw1 於 2009-8-30 12:40 PM 發表

有鬼用...一次加得100  要用100次先一格...
咪老點人啦:ro00:

我估冇人用轉貼囉:ro04:

長加100-__-不停跳
幾分鐘就滿一萬啦-__-
VIP會員 #18
槍皇的確加怒氣爆發好d:smilie_:10:
因為必殺技超好用:smilie_:10:
論壇乞丐 #19
槍屈絕招
人造人正大傻瓜 唔好信佢:smilie_:10:
二星初級會員 #20
很仔細的文章讓我了解不少