《伊希歐之夢》資料區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
完成*x*
二轉會員 #2
又一個升爆的閒人:smilie_:10:   (拖...)
用左幾耐時間搞隻野呀???

四星黃金會員 #3
犀利...
比我就無咁得閒去升寵....
三星高級會員 #4
唔記得喇*x*...
我記得升完黑狼升黑鳥,都係3星期前開始*x*
四星黃金會員 #5
原帖由 wans90 於 2009-7-26 12:12 AM 發表
唔記得喇*x*...
我記得升完黑狼升黑鳥,都係3星期前開始*x*

3星期前開始俾錢叫人幫手升吧face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #6
原帖由 *KELVIN* 於 2009-7-26 01:21 AM 發表

3星期前開始俾錢叫人幫手升吧face_l_18: face_l_18:

世事都給你看透了:victory:
三星高級會員 #7
升寵要人幫架咩*x*?
四星黃金會員 #8
咁又唔係....但對D雙殘人士就需要face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #9
人家怎升寵關你屁事*x*?
老早已在回廊日日升寵的說*x*~
比起隨便亂罵的人更好吧*x*?
一星新手會員 #10
假如是自己練的,冷卻還未練滿啊,繼續努力吧。

找人代練的,叫他回水吧(起碼回一半)。冷卻大約要用多一倍時間。
二星初級會員 #11
勁呀!!!想知黑狼升盡既能力值好耐了,唔該晒樓主=]
三星高級會員 #12
我覺得
既然練得滿魔攻,要練滿冷卻也不難吧
我覺得最麻煩是練hp回復,無聊得要命
一星新手會員 #13
我的黑狼快給我放棄了....還咬不死我的堇....先謝了給我們一個目標..哈哈
就是不明魔都給你練的到...好強-0-
hp回復都是一路塞寵咬食的吧- -....就是不明寵有mp/sp的嗎...
五星白金會員 #14
有的-v-  不然如何出技囧||
三星高級會員 #15
@0@......O緊,你只狼狼魔功點升架?黑狼有技架咩0.0:donno:
五星白金會員 #16
弓手2轉1的技能可以叫他出技,
黑狼可能是有,但是出的比金狼小吧~~
六星鑽石會員 #17
咁開多隻獵人for升小黑好了...=3="
三星高級會員 #18
原帖由 nightmare2 於 2009-7-26 06:33 PM 發表
我覺得
既然練得滿魔攻,要練滿冷卻也不難吧
我覺得最麻煩是練hp回復,無聊得要命

最唔想 練係e樣 又要洗$
點解你地咁多閒$架:smile_13.gif:
五星白金會員 #19
原帖由 qewqew 於 2009-8-23 01:11 AM 發表

最唔想 練係e樣 又要洗$
點解你地咁多閒$架:smile_13.gif:

= =做任/賣商城物咪得囉= =
二星初級會員 #20
睇左唔怕買果陣比人呃=_=
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數