STING(台灣)

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
明唔明咩叫禁實自壓...
射中左等一陣先死係正常,server問題
我就真係感覺唔到疾
t91射對面把狙連中5槍都可以俾佢殺返:smilie_O_o:
可能我玩cs太耐吧
二星初級會員 #22
原帖由 BananaHei 於 2009-7-27 01:12 PM 發表
唉..STING都係有online商城類FPS的問題...

1.狙擊槍太勁.高攻都唔係問題...不過最好個狙鏡飄番小小lo....重量都要改.
仲有就係..太準啦.雖然STING唔係真實系.佢冇計風速果D..既然冇計到.最好準確度改低小小

2 ...

槍還在你身<--認同
一星新手會員 #23
原帖由 月見 於 2009-7-27 02:30 PM 發表

唔好忘記你玩緊Online game,不是COD4類的單機遊戲face_l_18:
如果你要玩realistic 既遊戲可以去玩AA3

事實上,係sting,狙比乜槍打中都會失準幾秒,唔信你自己試下比人打一下再開槍,睇下粒彈中邊到

其實..COD都唔算單機啦...單人係好好玩.但係COD多人連線先係重點XD....佢個多人模式好過好多online game好多..不過E家個個等COD6...

唔知點解香港好少人玩COD..

入番STING...大家玩果時lag唔lag?...玩玩下冇啦啦4百幾ping..:smilie_O_o:

三星高級會員 #24
原帖由 BananaHei 於 2009-7-27 05:02 PM 發表

其實..COD都唔算單機啦...單人係好好玩.但係COD多人連線先係重點XD....佢個多人模式好過好多online game好多..不過E家個個等COD6...

唔知點解香港好少人玩COD..

入番STING...大家玩果時lag唔lag?...玩玩 ...

調番轉..
COD不嬲係單機為主,MP只係bonus
COD其實擅長單機過場,氣氛,好似COD4開頭游輪個mission咁
我上次封測用HKBB100mb +router + wireless 都係30-50 ping,可以接受
三星高級會員 #25
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-27 02:50 PM 發表
我就真係感覺唔到疾
t91射對面把狙連中5槍都可以俾佢殺返:smilie_O_o:
可能我玩cs太耐吧

T91 都遠射唔到人真係:smile_13.gif: T91本身就係一把玩遠射既槍:smile_13.gif:
你玩AK M4個堆後座力出晒名既槍仲難打:smile_30.gif:
不過我用開M4爆狙頭,都係個句,睇你識唔識玩..
三星高級會員 #26
原帖由 月見 於 2009-7-27 05:58 PM 發表

T91 都遠射唔到人真係:smile_13.gif: T91本身就係一把玩遠射既槍:smile_13.gif:
你玩AK M4個堆後座力出晒名既槍仲難打:smile_30.gif:
不過我用開M4爆狙頭,都係個句,睇你識唔識玩..

我都見到d人狂用m4殺班狙= =勁遠都打得死
三星高級會員 #27
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-27 02:50 PM 發表
我就真係感覺唔到疾
可能我玩cs太耐吧

射中左等一陣先死吾算系ser問題= =真槍你都吾會一開槍對面就即死啦=.=
你玩bf2 bf1943 果d game都系開左槍等一陣先中啦-.- 吾通又系ser問題?
所以你講得岩=.=隻game一d都吾疾

三星高級會員 #28
如果講真實就唔好玩onlinegame- -
onlinegame係玩娛樂性...
如果要講真實仲有好多野要改善tim..
如跳射....散彈射程...子彈攻擊力...用sniper手唔震...子彈載彈量...等等問題

跳射:一個人..可以無限氣力咁跳??槍冇後座力??槍的後座力不足以令你跳個下跌倒??

散彈射程:例:比如20米..一樣可以爆頭...散彈槍的彈..不是散的嗎??為何20米遠的彈仲會咁密??

子彈攻擊力:散彈槍係用鉛彈的...以我所知隻game的散彈都係用12號..但係鉛彈的威力真係可以打穿石屎嗎??
仲有...MP5的9MM彈..攻擊力仲高過5.56...WHY?

用sniper手唔震:一枝sniper咁重...點解企係到..隻手都可以咁定...我用SVD仲可以邊行邊射tim..

子彈載彈量:M1911A1 明明得7粒..唔計日本仔有技能啦...個3粒係邊到黎??

如有不滿別插

六星鑽石會員 #29
原帖由 長天小路 於 2009-7-27 06:48 PM 發表
如果講真實就唔好玩onlinegame- -
onlinegame係玩娛樂性...
如果要講真實仲有好多野要改善tim..
如跳射....散彈射程...子彈攻擊力...用sniper手唔震...子彈載彈量...等等問題

跳射:一個人..可以無限氣力咁跳?? ...

講得岩,人生就係一場遊戲:face_l_07:
我諗有玩過hp/cs既人,應該知爆頭死係冇delay
一中左槍果下就死左
但可能sting係連去台灣ser,所以爆左頭有少少delay先死:face_l_16:
二星初級會員 #30
用刀仔跑得快但鎗仲係身...
其實真實情況拎刀仔鎗係後背
會比手拎鎗快的..只係唔應該咁快..
即係"手持電話咩住背包快定手拎住背包袋住手機快??"
但唔會一樣快囉:smilie_:P2:
一星新手會員 #31
冇啦啦4百幾ping....:smilie_O_o:
五星白金會員 #32
原帖由 月見 於 2009-7-27 02:32 PM 發表

你試下M4 禁實黎打遠距離睇下中唔中?

琴日用ak 好似唔係好準咁 但射人幾痛 今日m4 好似準左好多 唔知係心理用作定係真係-.-
三星高級會員 #33
原帖由 hkyiuming 於 2009-7-28 01:03 AM 發表

琴日用ak 好似唔係好準咁 但射人幾痛 今日m4 好似準左好多 唔知係心理用作定係真係-.-

AK要點射,唔可以禁實
八星無敵會員 #34
原帖由 月見 於 2009-7-28 01:20 PM 發表

AK要點射,唔可以禁實

禁實都得~由低一直禁~~
唔好插我:smilie_:10:
三星高級會員 #35
原帖由 curapica 於 2009-7-28 04:37 PM 發表

禁實都得~由低一直禁~~
唔好插我:smilie_:10:

點發描頭vs用後座力邊個快d? :smile_30.gif: ...
四星黃金會員 #36
雖然我認同onlinegame係玩娛樂性...不過我覺得認真都要,而認真就係認真在自己技術之上, 比人擊殺唔好怨天猶人,死左賴屎賴屁,罵人等等. So i just agree-> play hard! Enjoy the Game!!!! ^_^
八星無敵會員 #37
原帖由 月見 於 2009-7-28 05:10 PM 發表

點發描頭vs用後座力邊個快d? :smile_30.gif: ...

都話唔好插我~你要咁認真我都無計:smilie_:10:
一星新手會員 #38
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-26 06:49 PM 發表
有技能既槍game-.-同setting又似cs
不過隻game好似中左彈都唔會疾,d狙擊槍係咁秒-.-
d步槍按實好似有自壓咁:smilie_O_o:

其實樓主你話佢係HP同CS既混合體既話

我諗不如話佢似CSS好過啦(有玩過CSS既人都知道CSS畫質有幾好)

真係愈睇愈似CSS喔~

最衰M4冇得裝滅聲(可能第日出「改裝」槍枝功能先有)
三星高級會員 #39
原帖由 killerbug 於 2009-7-28 05:39 PM 發表
雖然我認同onlinegame係玩娛樂性...不過我覺得認真都要,而認真就係認真在自己技術之上, 比人擊殺唔好怨天猶人,死左賴屎賴屁,罵人等等. So i just agree-> play hard! Enjoy the Game!!!! ^_^

除左比散彈汪汪叫叫死之外我都唔會出聲:smile_13.gif:
一星新手會員 #40
唯一似hp既好似只有技能,其他同玩cs冇咩分別,功能也比較多
回到最頂傳統版

選擇頁數