夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #1
後期....需要肉肉嗎?
如果有在4轉混轉了的肉肉....夠頂嗎?
二星初級會員 #2
肉肉在台版後期是很重要的位置,
1) 貝爾里山谷 的樹團 + 打樹 任務
樹的攻擊力是異常地高 及 多血多經, 如果沒肉肉基本上擋不住.
但港版並沒有跟隨台版後期的怪物佈置, 所以效率上會出現問題.
防御力大約2000左右的肉肉

2) 尼拉巨大庭園的 蚊子團 (港版未開放)
蚊子 有每秒扣256的出血技, 基本上一定要有"血厚"的肉肉 把 1x隻 蚊子拖回來, 才有效率.
基本是要 2600防以上 8000hp 以上的肉肉.

混轉的肉肉 即 4轉是方陣兵以外的職業, 在裝備上要花一點功夫了.

二轉會員 #3
原帖由 kit0504 於 2009-7-27 10:24 AM 發表
樹的攻擊力是異常地高 及 多血多經, 如果沒肉肉基本上擋不住.
但港版並沒有跟隨台版後期的怪物佈置, 所以效率上會出現問題.
防御力大約2000左右 ...

咁惡=.=
落毒扣256 hp
真係幾高防都冇用
五星白金會員 #4
原帖由 kit0504 於 2009-7-27 10:24 AM 發表
防御力大約2000左右 ...

謝謝..你完全解答到我想知的問題......
起碼知道自己玩肉肉...是有作為的...
五星白金會員 #5
4-5轉刺客不需要肉肉,大部分都玩全迴,不是嗎?
六星鑽石會員 #6
原帖由 fairyland 於 2009-7-28 21:36 發表
4-5轉刺客不需要肉肉,大部分都玩全迴,不是嗎?

港版有全迴,唔好當台版刺客後面全迴大晒。
一星新手會員 #7
港版有全迴<--有鬼=.= 拉到4隻怪 無miss出現過
五星白金會員 #8
180回同台一樣..肥肥區冇下中- -
五星白金會員 #9
港版無左全回.....一拉怪多過五就會中~.~..
我自己個隻係咁..大家有唔同?
二星初級會員 #10
原帖由 of2vd1rf4 於 2009-8-2 09:03 AM 發表
180回同台一樣..肥肥區冇下中- -

注意, 全迴是有, 不過只係限定係單隻或3隻以下..當超過4隻全迴就會失效
四星黃金會員 #11
100隻蚊都係-26x姐  同時中同一招都係-一招血  唔會26x成100=26xxx 唔會1秒26xxx嫁 都係-26x炸
二星初級會員 #12
無蚊練去單練93 94馬仔 唔錯
回到最頂傳統版

選擇頁數