夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
由出寵物到而家 都有好多不同類型既問題 -o-
咁我 緊係問過好多問題既 其中1份子 xD
咁我就試下 綜合下D多人問既資料出黎
幫下新手 :smilie_:)3:  包括埋我自己 xP``

如有錯區 就同我整返岩區啦 -o-
因為 呢到多人睇到d xD

好!!開始 :smilie_/):

首先 ,,, 隻人要到20lv 先有得接任!!
係自己個ac到 5隻人都用得
如果你開左粒石,, 但係未解封 個陣
用公會倉 都轉到比第2個人用 [但公會倉 1個用完先到另1個]**

隻野既5隻色 係冇分別 只係個人喜歡 :smilie_:)3:
另外 解任個隻野 隨機 1-3格
50lv多1格 ,80lv又多1格  姐係5格 [COPY BY wingwing0606]
6格個 要係農場種 [美人魚暗之惡魔 講的]
仲有 隻寵 只可高過個人既1lv [祖祖_+ 講的]

新城去法::
塔林德斯 → 矮樹林入口 → 矮樹林沼澤 → 風聲峽谷入口→
風聲峽谷 → 貝爾里山谷 → 尼拉城村莊  [20lv 應該知點去塔林德斯嫁啦 -o-]
個NPC 係 尼拉城村莊 既右下!!
有寵物野食 ;; 1個5萬 ;; 1個回30親密
有寵復 ;; 1個10萬 ;; 用完回返30親密
商城寵復 ;; 1個5點 10個35點 ;; 用完回返100親密

物理型 +力/敏
魔法型 +智/精
輔助型 +体/精  [COPY BY wingwing0606]

寵20lv:第一階段進化人物要21才能開啟
寵50lv:第二階段進化人物要51才能開啟
寵80lv:第三階段進化人物要81才能開啟 [COPY BY ~深之海洋~]

寵物 只要在 飽肚度在 1-49之間,
就會發揮 更強的攻擊力 及 防御力,
但是寵物介面是不會顯示出來的. [COPY BY kit0504]
寵物介面 係佢召左出黎 再禁 P 就睇到

不能忘記讓他吃飼料
但是只要人物死掉~寵物一樣會死唷~
還有再PK時千萬不要昭換寵物~你輸掉寵物也會死! [COPY BY wong1234]

放同一樣既技,技能級數會疊升
即係三招1級加力量既~出技時會變3級力量~~ [COPY BY 海棠小子]
到時 只可以出1次3級力量 [同埋3招係1齊cd]**

原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-27 04:33 PM 發表
仲有 招 理解 廢..
4招理解 加得12智力...

好啦...應該係咁多啦 -o-
有得再+就再更新吧 xP`
有錯既話 係到留返個post 我會改的 :love2:
多謝收睇 :smilie_:)3:

二轉會員 #2
6格係要種出來
至於3格變6格係2 同3次進化個陣每次+1
五星白金會員 #3
50lv多1格
80lv又多1格^^
三星高級會員 #4
我全力雙手斧 用咩類型好?~
我一直諗左成日-.-~:victory:
五星白金會員 #5
升隻幫你頂怪la我諗,你防低
三星高級會員 #6
原帖由 祖祖_+ 於 2009-7-27 03:12 PM 發表
升隻幫你頂怪la我諗,你防低

即係????????
五星白金會員 #7
物理型 +力/敏
魔法型 +智/精
輔助型 +体/精

每1級各+1點~~~
三星高級會員 #8
哦 唔該哂 我知道自己要邊類型啦~:victory:
五星白金會員 #9
YING 睇pm @@
三星高級會員 #10
e家 有好多水晶 睇下好唔好彩合到飛書先!~:victory:
合到就可以買用品 + 進化 隻寵岩岩好20lv~:victory:
五星白金會員 #11
-_-隻寵72lv..冇exp

原來只可以高自己1lv...T_T
VIP會員 #12

諗住升多隻
二轉會員 #13
有範圍技真係易升=.=
我冇範圍技升左2個鍾得個1x lv
四星黃金會員 #14
睇左 -o-   ,,
你都要睇 xD
VIP會員 #15
仲有 招 理解 廢..
二轉會員 #16
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-27 04:33 PM 發表
仲有 招 理解 廢..

好似話重疊技的效果未開放
姐係6格理解同1格理解一樣
VIP會員 #17
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-27 04:35 PM 發表

好似話重疊技的效果未開放
姐係6格理解同1格理解一樣

-.-1招加得3智
二轉會員 #18
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-27 04:38 PM 發表

-.-1招加得3智

之前有人又話未開放疊技的=.=
四星黃金會員 #19
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-27 05:10 PM 發表

之前有人又話未開放疊技的=.=

-o- 係咩.. 但係又話 1+1=2lv既- -
四星黃金會員 #20
唔錯:)
比個"推薦"你
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數