夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
岩岩我諗住係紅基地打食肉獸卡戈爾做任務, 點知遇到 峰峰b 帶緊 冰玥x鈴
我只係1隻隻咁打 諗住做完任務就走 點知佢地話個場佢地黎先 叫我轉ser 仲不斷搶怪
估唔到依家連紅基地都有人包場 咁d新手咪唔洗升lv?

奇怪既係 一直只有 冰玥x鈴 發表包場偉論, 而峰峰b就冇出過聲
我就用靈幻筆記 結果2分鐘之後佢斷左線

冰玥x鈴 見到咁既情況, 就開始發表佢既大條道理^_^

刪除左既部份對話記錄係我個公會頻既, 另外, 已經將證據send左比官方啦^_^

五星白金會員 #2
真係不知所謂...中bug就要用掛=_=?
三星高級會員 #3
我係肥肥場都見過佢地 ~ 我一走過去 就話包左個場 -.- 無奈:victory:

祖祖         我密佢 佢唔應我 (公會)~
二轉會員 #4
我唔相信會有個bug降9 lv
之後仲要唔回報而直接用外掛
唔通我係補師又話而家有回血bug
難升左所以用外掛咩
五星白金會員 #5
haha~好笑~的對話~~雖然唔知白色姐住左d咩
但果句,如果你中bug1野落9lv -.-已經有問題,做咩唔打去gc投訢,查詢
第2句,我唔信你唔用掛囉 -.-我可以肯定佢,bug唔bug都係用掛-0-哈哈

咁大獲啦~佢比人打劫,佢一定去打劫返人-.-,
佢就會話:如果你比人打劫,我唔信你唔打劫返人囉:em014:
三星高級會員 #6
原帖由 wingwing0606 於 2009-7-27 02:49 PM 發表
但果句,如果你中bug1野落9lv -.-已經有問題,做咩唔打去gc投訢,查詢
第2句,我唔信你唔用掛囉 -.-我可以肯定佢,bug唔bug都係用掛-0-哈哈

咁大獲啦~佢比人打劫,佢一定去打 ...

我笑左lo :smilie_:P2:  
比喻就岩岩好~:smilie_/): ~
二星初級會員 #7
原帖由 wingwing0606 於 2009-7-27 02:49 PM 發表

咁大獲啦~佢比人打劫,佢一定去打 ...

刪除左既部份對話記錄係我個公會頻既

五星白金會員 #8
原帖由 ‵迗靈﹡ 於 2009-7-27 02:52 PM 發表

刪除部份係我個公會既談話內容

我信你-口-就佢果2句說話-.-已經夠低能-.-
五星白金會員 #9
原帖由 s054312 於 2009-7-27 02:46 PM 發表
我係肥肥場都見過佢地 ~ 我一走過去 就話包左個場 -.- 無奈:victory:

祖祖         我密佢 佢唔應我 (公會)~

行一行過去都唔得?咩事呀d人@@咁惡==”

ps. 我都係密佢冇人應所以未入會
三星高級會員 #10
原帖由 祖祖_+ 於 2009-7-27 03:10 PM 發表

行一行過去都唔得?咩事呀d人@@咁惡==”

ps. 我都係密佢冇人應所以未入會

我見d人成日話打肥肥升級  所以走過去睇下 我行到過去 見佢地打緊 咪自己係角位自己慢慢打 打完第1個 都沒左50%血
就比人x了~
三星高級會員 #11
原帖由 s054312 於 2009-7-27 03:18 PM 發表

我見d人成日話打肥肥升級  所以走過去睇下 我行到過去 見佢地打緊 咪自己係角位自己慢慢打 第一次打肥肥 打左1隻後 都沒左50%血
就比人x了~

唔小心手多tim:band:  連左貼-.-:face_l_04:
五星白金會員 #12
原帖由 s054312 於 2009-7-27 03:18 PM 發表

我見d人成日話打肥肥升級  所以走過去睇下 我行到過去 見佢地打緊 咪自己係角位自己慢慢打 打完第1個 都沒左50%血
就比人x了~

係咁嫁啦,d自私鬼連某個角落d散怪都唔比人打
但自己又打唔晒wo..驚死蝕抵
二星初級會員 #13
我都係第一次見人擺到明話自己用緊掛, 仲咁有道理= =
一星新手會員 #14
有點無奈,,
原來中bug降9lv,,唔係搵gm
而係搵外掛,,
笑話!?
用外掛就唔岩,,仲有咩道理講
個場係你既,,先到先得!?
咁係唔係玩呢個game先既人,,就可以霸晒個luna
二轉會員 #15
原帖由 秋也` 於 2009-7-27 03:37 PM 發表
有點無奈,,
原來中bug降9lv,,唔係搵gm
而係搵外掛,,
笑話!?
用外掛就唔岩,,仲有咩道理講
個場係你既,,先到先得!?
咁係唔係玩呢個game先既人,,就可以霸晒個luna

如果係霸場
我諗第一個出來講的係gm=.=
gm會話你地未玩前我已經test緊
所以所有場係我
每h 10HKD
四星黃金會員 #16
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-27 04:03 PM 發表

如果係霸場
我諗第一個出來講的係gm=.=
gm會話你地未玩前我已經test緊
所以所有場係我
每h 10HKD

1h 10蚊 -.-
10個ser .. 1個鐘都成舊水 :smilie_/):
1日24小時 都有2400蚊 a_a
gm真係收錢既話就發lo :smilie_O_o:
一星新手會員 #17
開紅打佢lo..:smilie_:P2:
二轉會員 #18
大條道理=] 真搞笑
一星新手會員 #19
E個係唔係笑話來= ="
睇完笑左...
有咩BUG可以一野落9LV@@"?
而且如果你真係有甘既情況,你打電話去GC度鬧佢唔會快D有返個9個LV- -"??用掛係同個9LV有咩關係- -"??
即使你甘唔好彩中BUG無左個9LV又點- -"??就要用掛升= ="??即使你用掛都唔好甘大聲同人講你包左場LA- -""唔講都可能無人知你用左掛- -""
二轉會員 #20
笑了出來
用外掛還可以講到岩曬咁~~
回到最頂傳統版

選擇頁數