夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1

點解D人可以拎場黎賣@@?GM授權俾你果場係你?
霸住個場食飯我反而覺得冇問題..因為單升1定係咁
但係霸場拎黎賣本人覺得呢d人好kai^^~

二轉會員 #2
係好有問題
唔知GC可唔可以報警話
有人私佔財產
一星新手會員 #3
勁-.-場都有得放....比個公會買起左-.-?
VIP會員 #4
有供就有求

開返正身吧 新手帳號:em012: :em012:
一星新手會員 #5
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-28 12:40 PM 發表
有供就有求

新手帳號又如何@@?
有供就有求??都係因為你地d傻仔甘做先,,^^~
形成呢d咁膠既風氣
VIP會員 #6
原帖由 pvp小角色 於 2009-7-28 12:50 PM 發表

新手帳號又如何@@?
有供就有求??都係因為你地d傻仔甘做先,,^^~
形成呢d咁膠既風氣

要用到新手帳號
難道有不可告人既野?face_l_18:
風氣點解會有? 有供有求姐... 冇人要仲會有人賣?
一星新手會員 #7
有冇問下gm有冇收錢=.=?8掛下...
我玩pve的0.0v起碼個邊冇咁既情況-.-
一星新手會員 #8
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-28 12:52 PM 發表

要用到新手帳號
難道有不可告人既野?face_l_18:
風氣點解會有? 有供有求姐... 冇人要仲會有人賣?

用新手就係有不可告人既野^^?
咁所有新手都有不可告人既事lu
膠風 膠人仲+埋膠論 笑了:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):
一星新手會員 #9
原帖由 夜光×烙月〞 於 2009-7-28 12:53 PM 發表
有冇問下gm有冇收錢=.=?8掛下...
我玩pve的0.0v起碼個邊冇咁既情況-.-

gc應該出收費地圖 唔好比奸商搵呢d錢 face_l_18:

VIP會員 #10
原帖由 pvp小角色 於 2009-7-28 12:55 PM 發表

用新手就係有不可告人既野^^?
咁所有新手都有不可告人既事lu
膠風 膠人仲+埋膠論 笑了:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):

我真係笑左face_l_18:
一直講人膠    點解會有咁既原因都未知... 就一直話人膠/傻
face_l_18:
一星新手會員 #11
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-28 12:57 PM 發表

我真係笑左face_l_18:
一直講人膠    點解會有咁既原因都未知... 就一直話人膠/傻
face_l_18:

1開始唔係有傻仔咁做 點會搞到e+有人尊登霸場賣?@@:D2
一星新手會員 #12
原帖由 pvp小角色 於 2009-7-28 12:56 PM 發表

要玩到賣場 玩亂is ok
gc應該學下雲起出收費地圖 唔好比奸商搵呢d錢 face_l_18:

gc做d地圖一入要比錢會唔會小d人賣場0.0?
二轉會員 #13
原帖由 夜光×烙月〞 於 2009-7-28 01:04 PM 發表

咁同收費online game 有咩分別=.=
二轉會員 #14
原帖由 傻仔然哥 於 2009-7-28 12:40 PM 發表
有供就有求

咁又唔係咁講
唔通冇賣場前就會有人話我而家俾錢買場
一星新手會員 #15
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-28 01:06 PM 發表

咁同收費online game 有咩分別=.=

咁e+好升既場都係要俾錢嫁啦
分別就係d錢係玩家定代理袋落袋姐@@
一星新手會員 #16
原帖由 夜光×烙月〞 於 2009-7-28 01:04 PM 發表

應該會,,哈哈 因為收費地圖會比賣既場更好升掛@@"
一星新手會員 #17
咁樣我情願比代理好膠過-.-.....
隻game又唔收錢點解仲要比錢人賺= =....
二星初級會員 #18
呢d咪叫on9 已為個場係佢  如果我去到見到有人 霸場 2個玩定打幾十隻怪果d  我會唔理照打怪  各有各打話之佢講咩都好:smile_38.gif:
一星新手會員 #19
原帖由 夜光×烙月〞 於 2009-7-28 01:24 PM 發表
咁樣我情願比代理好膠過-.-.....
隻game又唔收錢點解仲要比錢人賺= =....

我都係咁話,,
乜pve 冇d人咁既人咩 =.=?
五星白金會員 #20
我都影左幾張呢d相諗住儲埋一堆先po,點知有人同我一樣諗法@@"

無錯,d人真係好白痴..場都有得放,傻傻地
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數