STING(台灣)

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
如題-,-|||
一星新手會員 #2
用咩玩= =?咩叫用咩玩?
六星鑽石會員 #3
公司:em012:
三星高級會員 #4
netvigator
一星新手會員 #5
打機netvigator啦.唔會斷.好左咁多年都未斷過.係台灣地震先斷左
四星黃金會員 #6
用Windows XP玩最好...用windows7玩難入D
p.s 最好update埋sp2
五星白金會員 #7
用滑鼠 鍵盤玩係最好  小二都識啦依d野
四星黃金會員 #8
原帖由 ~乂風乂~ 於 2009-7-29 01:55 PM 發表
用滑鼠 鍵盤玩係最好  小二都識啦依d野

我覺得最好加埋耳機同顯示并 ,剩係用滑鼠 鍵盤,聽唔到聲,睇唔到敵人
八星無敵會員 #9
原帖由 killerbug 於 2009-7-29 02:10 PM 發表

我覺得最好加埋耳機同顯示并 ,剩係用滑鼠 鍵盤,聽唔到聲,睇唔到敵人

緊係用手,眼,耳,啦~
三星高級會員 #10
原帖由 curapica 於 2009-7-29 04:04 PM 發表

緊係用手,眼,耳,啦~

冇電腦玩手指XD?
八星無敵會員 #11
原帖由 月見 於 2009-7-29 04:54 PM 發表

冇電腦玩手指XD?

冇電又點用電腦呢~:smilie_:10:
二星初級會員 #12
用電腦玩好d :smilie_:)3: :smilie_:)3:
三星高級會員 #13
原帖由 curapica 於 2009-7-29 08:06 PM 發表

冇電又點用電腦呢~:smilie_:10:

冇發電廠你有電? face_l_18:  (接龍遊戲? face_l_18: )
一星新手會員 #14
原帖由 月見 於 2009-7-29 11:03 PM 發表

冇發電廠你有電? face_l_18:  (接龍遊戲? face_l_18: )

冇架空電纜(地下電線) 會有電去到你屋企:D2?

三星高級會員 #15
原帖由 yuchunho 於 2009-7-29 11:09 PM 發表

冇架空電纜(地下電線) 會有電去到你屋企:D2

冇材料你會有電纜 face_l_18:  ? (準備比人扣分關post)
一星新手會員 #16
原帖由 月見 於 2009-7-29 11:11 PM 發表

冇材料你會有電纜 face_l_18:  ? (準備比人扣分關post)

冇人研究 or 冇人搵材料 你點會有材料 face_l_18:  (準備比人扣分關post x2)
四星黃金會員 #17
要埋燒煤,黎發電,冇煤唔得,可能要用水力,風力,光力,再唔係用人力...
八星無敵會員 #18
原帖由 yuchunho 於 2009-7-29 11:14 PM 發表

冇人研究 or 冇人搵材料 你點會有材料 face_l_18:  (準備比人扣分關post x2)

冇地球你會係度?:smilie_:10:
一星新手會員 #19
想玩呢d Online Game而少少lag都冇既話

用i7啦~(i7超正+唔好話俾我聽唔知咩叫i7) (準備睇人扣分關post x1)

三星高級會員 #20
原帖由 qe13542 於 2009-8-4 08:50 PM 發表
想玩呢d Online Game而少少lag都冇既話

用i7啦~(i7超正+唔好話俾我聽唔知咩叫i7) (準備睇人扣分關post x1)

唔好意思我用i7 玩呢隻有時都會跌fps face_l_18:
邊個話比你知遊戲係睇CPU多過睇卡?face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數