夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 mr.pong 於 2009-7-29 16:22 發表
夢之樂章個官方寶寶都成日殺外掛.....

你講咩 一星期先捉得1~2次 仲要做樣 捉1~2個就算 有玩家用gm頻同gm講野 gm出公告話佢洗頻咁就封左一日 外掛一樣仲係咁多 e樣你又可能唔知姐
一星新手會員 #22
十卜十卜
支持你呀
五星白金會員 #23
呢隻垃圾game~一早放棄左啦!cb到ob乜活動都冇!就算有d活動又廢!又冇exp又冇裝送

甘搞來托咩!練功打怪好過!商城d野又屈錢!傳卷得7日!吾買又係唔得!d死人防爆仲膠!40-79為到港幣

25蚊張!佢老唔計埋成功率有幾多!沖鬼咩!一齊去玩中華英雄好過啦!雖然網龍都呃錢!但無佢甘呃囉!

起碼人地一張點卡買到26張防爆強化囉...
二轉會員 #24
原帖由 wingwing0606 於 2009-7-30 10:31 AM 發表
=.='修正返d bug,整下活動都仲ok=.=
但商城-.-佢點會幫到d咩手-.-
gc貴=LV,gucci夠貴,無人迫你買-.-就算m記宜家都貴左好多架==
坦白講-.-有錢咪沖無錢咪唔好沖-.-
唔沖咪一樣玩到75=='

貴唔係唔好..但係貴得太離譜姐.
實習版主 #25
修改下D BUG啦, 叫人點玩 ?
回報左又好耐先覆人一次   覆左佢又唔鬼理既    ;.

已經唔話你地D野貴, 都好改下D BUG啦.
仲有理下人回報阿!
五星白金會員 #26
順手整下入唔到GAME 的問題.......
都好若干人士無得玩......
二轉會員 #27
原帖由 黑執事 於 2009-7-31 08:43 AM 發表
順手整下入唔到GAME 的問題.......
都好若干人士無得玩......

75LV轉職果度…
我吾見左一件野…
攪到轉吾到職…
官方方面就話已經交由技術部門處理~!!

等左6日了~"~,,
其實官方有冇做野!?

就係識推出呃錢大活動"

我有個朋友入吾到GAME
等左N耐都未玩得~~
官方有做過咩野=]""
實習版主 #28
原帖由 ︴傻小琪” 於 2009-7-31 08:54 AM 發表

75LV轉職果度…
我吾見左一件野…
攪到轉吾到職…
官方方面就話已經交由技術部門處理~!!

等左6日了~"~,,
其實官方有冇做野!?

就係識推出呃錢大活動"

我有個朋友入吾到GAME
等左N耐都未玩得~~
官 ...

呢 D 咪係我所講既 BUG    ,
   我都有係4轉到卡住左  因為寧寧丁丁無左樣野合唔到核
搞到我要被迫要博另一樣 , 呢個根本就係一個問題 / BUG
   依家咁多人已經4轉 OR 7x Lv 佢都唔盡快處理下呢個情況 .
所以話  ,  有事靠自已好喇  ;.  靠 GC = 無用
一星新手會員 #29
十卜十卜:victory:
一星新手會員 #30
路過既     不過我想講夢樂果個好好
三星高級會員 #31
:smilie_:D5: 夢樂以經比Gc搞到個市唔平衡啦
以經差唔多尾聲
小夜曲來來去去都係果d人
冇晒新血入
六星鑽石會員 #32
原帖由 wingwing0606 於 2009-7-30 10:31 AM 發表
=.='修正返d bug,整下活動都仲ok=.=
但商城-.-佢點會幫到d咩手-.-
gc貴=LV,gucci夠貴,無人迫你買-.-就算m記宜家都貴左好多架==
坦白講-.-有錢咪沖無錢咪唔好沖-.-
唔沖咪一樣玩到75=='

又唔見佢地講下其他game 防爆平但係難沖裝-.-呢到防爆貴易沖裝 唔買防爆都好易沖到+7-.-
六星鑽石會員 #33
原帖由 ee8282 於 2009-7-30 07:41 PM 發表
呢隻垃圾game~一早放棄左啦!cb到ob乜活動都冇!就算有d活動又廢!又冇exp又冇裝送

甘搞來托咩!練功打怪好過!商城d野又屈錢!傳卷得7日!吾買又係唔得!d死人防爆仲膠!40-79為到港幣

25蚊張!佢老唔計埋成功率有幾多! ...

網龍先呃得勁-_-慢慢你就知
我玩到e+都係沖把武器去+7就已經夠哂 仲要只係失敗左2次
合白裝唔用防爆上+7都唔係問題
網龍d game 唔用防爆冇可能沖到,而且1星期更新1次商城 包你多多錢都唔夠洗:smile_30.gif:
三星高級會員 #34
連你豆豆都覺得貴個人呢D點野
D優惠又咪係減果1-7蚊
三星高級會員 #35
原帖由 六月° 於 2009-8-1 10:43 PM 發表
:smilie_:D5: 夢樂以經比Gc搞到個市唔平衡啦
以經差唔多尾聲
小夜曲來來去去都係果d人
冇晒新血入

你玩小夜曲架=.=
協奏曲應該多人D
但係我都冇玩成3個月,
因為黎黎去去都係果D人
三星高級會員 #36
冇辦法
個市真係大升大跌
好難玩落去