三國志Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
長江[夢想之路]=[夢醒夜雨花紛飛]部曲招生
[夢想之路]同台灣[夢醒]合作成立吳國其中一大部曲[夢醒夜雨花紛飛]
[夢醒夜雨花紛飛]是香港人內政部曲,台灣[夢醒]給我們合作部戰訓練,國戰等技術!

本會宗旨:
1:以香港人內政,方便官理人事問題,可以同台灣,大陸部曲有良好關係同溝通
2:任何事情不可謾罵對方,如情況嚴重請先告訴部曲長處理
3:以部曲開心團結為宗旨,不應自私自我,要有良好溝通,不應"心懷鬼計"影響部曲人事
4:以認真成為大部曲為基本,多合作多溝通
5:不可以在周圍頻洗頻
6:尊重部曲員同對方部曲員,如意見不一,可以用其他方式處理,不要分誰對誰錯,應立即離開該場地

內部經過重組後有多方面加強
1:SKYPE全對話,必須安裝
2:必須合作團結
3:定時訓練部戰同技術
4:深夜團練打怪
5:安排武器同分配工作
6:PVP 訓練
7:打技團,同部曲員交換技能
8:一同分享付出部曲岩的成果

有意請密部曲長:大空翼
PS:長江雖然是香港SER,但應該以開心大同為基礎,應該無分香港,台灣,大陸.雖然每部曲想法可能未必一致,但歡迎想法一致的部曲可以多多支持同溝通,方可令"吳"國強大.同時在這裡感謝台灣"夢醒".謝謝各位!!!

一星新手會員 #2
推推推 !!!
五星白金會員 #3
呵呵.....更新左啦

支持支持^^

深夜團唔夠人要兼職可以搵我><
一星新手會員 #4
原帖由 楓葉無情 於 2009-7-30 02:49 PM 發表
呵呵.....更新左啦

支持支持^^

深夜團唔夠人要兼職可以搵我>

深夜團咩都有,你得閑密下我..你係?
四星黃金會員 #5
自我自私請唔好來這部曲
最自我果個咪係你 大空翼囉:smilie_:D5:
三星高級會員 #6
原帖由 夜.星辰〞lok 於 2009-7-31 12:39 AM 發表
自我自私請唔好來這部曲

笑:smilie_:D5:
四星黃金會員 #7
原帖由 oyhoggnand 於 2009-7-31 01:12 AM 發表

笑:smilie_:D5:

你個回覆咁簡短 又無意義
想表達甚麼意思:em012: ?
五星白金會員 #8
原帖由 bowlstar2009 於 2009-7-30 04:18 PM 發表

深夜團咩都有,你得閑密下我..你係?

哈哈..話2000FUN未更新個個阿
一星新手會員 #9
原帖由 夜.星辰〞lok 於 2009-7-31 12:39 AM 發表
自我自私請唔好來這部曲

你識我咩?你係?
但明白點解D人要攻擊我們...算啦..哈哈
一星新手會員 #10
更新左..........................
五星白金會員 #11
好心你地啦....人地重整個部曲都係想更新人數個d野   自己 開得開心就得

你地又話呢樣又話個樣    唔like  你自己可以唔入架

不如個個入曬你部曲好唔好
二星初級會員 #12
我玩 game 最怕就系呢 d 公會

煩文辱節多多

但又唔見有開團打副本 ( 有 d 頻道更加系 dead air )
二星初級會員 #13
我係 呆火

來簽到^^

今個星期會  買mic 啦
版主 #14
挔隻game我暫時未用到mic住~
回到最頂傳統版

選擇頁數