夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
你好,我現在81級50% (1點的時候)因為一些事情行開了,在風聲2f 掛了1個鐘左右,回來發現自己剩下80lv 86%...何解....

--------------------------------------------------------------------------------
2009-07-30 02:22:09 / id:33550  
max 感謝閣下有關查詢

請問閣下是那一個伺服器?

謝謝

--------------------------------------------------------------------------------
2009-07-30 02:23:17 / id:93467
我是pvp服的....我發現身旁有一個補師...不會是我一直在接受他的復活吧

2009-07-30 02:24:39 / id:93470

此情況應為有玩家對閣下開紅殺了閣下,使閣下死亡而扣除經驗值

謝謝

2009-07-30 02:29:13 / id:93474
意思是他開紅復活我?....我沒接受他復活耶...如果我一直走開...我就0級也可以啦....死一次掉我70多%....

2009-07-30 02:31:16 / id:93477
接受別人復活也是要問我是與否...如果像我這樣的情況...就是一直給他刷我死亡.....我也沒看見他開看

2009-07-30 02:32:59 / id:93479
我剛回來的時候是有人拖怪去打我的..他沒開紅的現像...

2009-07-30 02:37:22 / id:93488

有關情況是玩家拖怪然後再殺死閣下,故能為閣下復活,而於PVP死亡所掉的經驗是比較高的

謝謝

2009-07-30 02:40:14 / id:93490
我回來時候爬到的情況是:我就在一角給怪打 一開電腦 就發現自己站著給怪打 經驗在我發現的時間就88%左右,我想不會是給人開殺氣殺我一次就做成吧...是有人一直在利用復活bug來洗我吧..

2009-07-30 02:40:48 / id:93492
能不能給他復活,你也設定一個同意/不同意呀.....這樣不停的為不在跟不知道情況下的我復活對我不是很不公平嗎...他願意復活我,我也不一定要同意呀....

2009-07-30 02:43:25 / id:93495
max 你好,感謝閣下提供的意見

有關閣下的建議我們會向有關部門反應

為閣下帶來不便,敬請原諒

謝謝你的查詢

2009-07-30 02:44:39 / id:93497
如果你說 不需問當事人是否願意接受別人復活 這個是遊戲設定 不是bug...我沒話可說了 70%掉了就當向你們反映 在這方面遊戲製造的不公平

2009-07-30 02:46:13 / id:93498
max 你好,感謝閣下提供的意見

有關閣下的建議我們會向有關部門反應

為閣下帶來不便,敬請原諒

謝謝你的查詢
================================================================================
笑死左囉我.....隻game好笑到可以比人復活係唔洗經當事人同意  {神}
五星白金會員 #2
無左7x%又要升多3個鐘-_-
一星新手會員 #3
睇唔出邊唔到公平...

1,你明知你要行開一個鐘,一個鐘既時間唔短點解你唔選擇番城or off一陣?

2,風2 d怪拖到某個位就唔會追人,你明知自己唔頂得d怪 你唔會咁傻企到咁前下?如果係 就無話可說啦 頂唔到怪仲企係出怪位.

3,你係咪用左某d"程式" 令到自己不停原地復活呀?

4,如果復活都要下下同意,咁下次加你技 補你血 又要你同意先做到- -?

二星初級會員 #4
你人行開左  掛機    返黎就無左%:smile_30.gif:
三星高級會員 #5
原帖由 gary124124 於 2009-7-30 04:21 AM 發表
睇唔出邊唔到公平...

1,你明知你要行開一個鐘,一個鐘既時間唔短點解你唔選擇番城or off一陣?

2,風2 d怪拖到某個位就唔會追人,你明知自己唔頂得d怪 你唔會咁傻企到咁前下?如果係 就無話可說啦 頂唔到怪仲企係出 ...

同意你的第1,2,4點講法,第3點我冇野講......
三星高級會員 #6
原帖由 gary124124 於 2009-7-30 04:21 AM 發表
睇唔出邊唔到公平...

2,風2 d怪拖到某個位就唔會追人,你明知自己唔頂得d怪 你唔會咁傻企到咁前下?如果係 就無話可說啦 頂唔到怪仲企係出 ...

關於第2點
正確意思應該係,怪物追擊玩家而不能攻擊玩家一段時間後,就會回頭
三星高級會員 #7
gm自己都話係可以...你屈我開某d =.=你睇清d未嫁,如果補你血會影響到d經驗咁就一定要問人同唔同意啦,你比喻錯得好交關
四星黃金會員 #8
又唔見邊到出問題=-=~"
好多game..復活 都唔洗同意/不同意= ="~
要怪就怪你...咁唔好彩=-=~"遇到d衰人 不斷整死你=-=~
五星白金會員 #9
我都覺得係樓主自己有問題囉
行開成粒鐘都唔回城 / 下線先
呢d叫自己都唔去保護自己人物
咁你又憑d咩去怪人?

同埋隻game唔係為你一個人寫的
你覺得自動復活唔公平
調番轉可能有d其他人團練的
有事行開陣
死左有人唔駛問佢同唔同意就可以復活
呢個唔駛同意復活的設定就對佢十分方便

同埋正如樓上所講
好多game都唔駛問同唔同意復活
呢個版開咁耐除左你亦未曾有人對呢個設定有意見
樓主你下次要行開長時間還是先回城吧
二星初級會員 #10
0.0 比紅名殺真係可以用EC既復活技能復活咩 ?
因為以前係唔得架啦 ..
就係怕有人會開紅不停連殺掛機 ..
但係港服我無試過 ..
五星白金會員 #11
真係用某D既...話咁掉%法..都用某D升番囉...~.~
但抵既
用左某D.預左要還~
四星黃金會員 #12
睇唔出邊唔到公平...

4打橫黎講....
姐係交易都一定要同意???:smilie_O_o:
二星初級會員 #13
係o的咁危險既地方就唔好掛機喇
唔通係掛係到霸場a"a?!
八星無敵會員 #14
好明顯係你自己問題,
你就懶隻game復活無問人同意,
唔通隻隻game既補師復活人都要同意先得??
如果係咁不如索性隻隻game既技/攻擊/裝都set一樣啦??

第2隻game要同意唔代表呢隻game都要,
你自己無擺好隻人,死左扣經驗就懶官方,
講得通?
三星高級會員 #15
我諗我講經驗同金錢都係第一者既財物而且屬於第一者,當第三者對其影響直接令到金錢/經驗有所損失而不需要過問第一者,咁係咪仲叫公平??  你咁講人地交易你都唔洗同意啦,決鬥都唔洗同意啦...............................好方便嫁唔洗過問人地接唔接受,係你ac囉你d錢都唔洗過問你
我責任係我係風2掛機,但唔代表個遊戲設定係公平,我反映既係呢個主動式既回血,但唔表代我係話我要將責任全部推比gc,我文章都講左我呢70%無左就當係反映個問題出黎,而唔係叫佢幫我整番,我呢個行動叫反映而唔係推責任,係呢到(2000fun)放出黎只係想大家注意,你地可以話係公平既
一星新手會員 #16
原帖由 kawai1991205 於 2009-7-30 03:19 AM 發表
如果你說 不需問當事人是否願意接受別人復活 這個是遊戲設定 不是bug...我沒話可說了 70%掉了就當向你們反映 在這方面遊戲製造的不公平

睇黎你本身既動機唔係反映喎
五星白金會員 #17
原帖由 kawai1991205 於 2009-7-30 03:40 PM 發表
我諗我講經驗同金錢都係第一者既財物而且屬於第一者,當第三者對其影響直接令到金錢/經驗有所損失而不需要過問第一者,咁係咪仲叫公平??  你咁講人地交易你都唔洗同意啦,決鬥都唔洗同意啦............................ ...

咁你不如講埋有d game 執野要你自己執
呢隻game 夾硬塞錢入你個袋又好唔公平?
遊戲設定就係咁
大家都唔覺有咩問題
係你死左就係度講到好唔公平咁
三星高級會員 #18
咁你就錯哂啦 你個比喻跟本唔合理...汁裝係遊戲自動給予的,講緊既復活係有第三者(玩家) 咁樣講你聽 你會唔會明白你個比喻岩定錯呢?
一星新手會員 #19
原帖由 kawai1991205 於 2009-7-30 05:04 PM 發表
咁你就錯哂啦 你個比喻跟本唔合理...汁裝係遊戲自動給予的,講緊既復活係有第三者(玩家) 咁樣講你聽 你會唔會明白你個比喻岩定錯呢?

17# 係講緊如果用其他GAME黎比既話
因為哩個係遊戲本身既設定
你唔好好保護你個人物 怪邊個?face_l_18:
二轉會員 #20
點解成日都要用另一個game去比?
唔通你想隻隻online game都係一樣咁玩?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數