夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #1
豆豆按:呢個問題已修正,你而家再試試入Game

六點 左右
唔跳點解 佢話我個 防外掛比改 ......
跟住 入到 又彈 可以點搞?

二星初級會員 #2
係唔係有個XTrap既訊息出現?有一堆數字既話請將數字填上黎俾我睇睇,有圖更好:smilie_:P2:
五星白金會員 #3
唔係牙
而係 佢話 個系統功能被改.....
一入就彈
二轉會員 #4
重裝應該決解到個問題
二星初級會員 #5
你先試試關哂所有唔關事既程式先再開Game,XTRAP防外掛好敏感架,只要有任何惡意程式想對遊戲做任何既改動,唔一定係外掛,有可能係病毒想入侵加修改遊戲檔案都未定,都會出現咁既程情形,所以建議你關哂所有不必要既程式,有必要的話可以暫時關閉防毒試一試係唔係關防毒事,都解決唔到問題就試試重新安裝遊戲一次,最後都係唔得既話,請你檢查電腦係唔係中佐病毒或者係木馬,希望幫到你啦!:smilie_:P2:
五星白金會員 #6
唔該豆豆
又會咁 好彩
見到 豆豆回我post
五星白金會員 #7
原帖由 官方豆豆 於 2009-7-30 06:19 PM 發表
你先試試關哂所有唔關事既程式先再開Game,XTRAP防外掛好敏感架,只要有任何惡意程式想對遊戲做任何既改動,唔一定係外掛,有可能係病毒想入侵加修改遊戲檔案都未定,都會出現咁既程情形,所以建議你關哂所有不必要既 ...

張圖系而度..
五星白金會員 #8
都仲未有人答我既..
三星高級會員 #9
我都係咁........我用vista sp2
三星高級會員 #10
-.- 我都係wow~~~~~~`
不過e家入到~:victory:
五星白金會員 #11
原帖由 s054312 於 2009-7-30 08:29 PM 發表
-.- 我都係wow~~~~~~`
不過e家入到~:victory:

你點整
我重裝 都入唔到
都係彈E 個 視窗
二轉會員 #12
原帖由 官方豆豆 於 2009-7-30 06:19 PM 發表
你先試試關哂所有唔關事既程式先再開Game,XTRAP防外掛好敏感架,只要有任何惡意程式想對遊戲做任何既改動,唔一定係外掛,有可能係病毒想入侵加修改遊戲檔案都未定,都會出現咁既程情形,所以建議你關哂所有不必要既 ...

防外掛有幾敏感法+_+ 點解e家仲可以見到咁多外掛出沒+_+?
實習版主 #13
官方豆豆可以回覆一下以上玩家嗎?
因為有不少玩家也遇上這問題,7#有圖,這個究竟發生甚麼問題?

實習版主 #14
可以回答一下嘛-.-
如果太敏感 那就好容易不能玩遊戲了吧 ?
二轉會員 #15
睇來係對某d windows出問題
我都係vista都係咁
上面個幾位係咪都係vista
五星白金會員 #16
我係XP -0-
但係 大家都玩唔到做咩好?
但 有無人好似我咁 真係 SENT D 野過去比佢?
實習版主 #17
我朋友跟樓主事發時間也是在6時多呢…
如果時間是差不多, 是不是遊戲的問題 ?
應該除了因太敏感而不能進行遊戲, 還有別的問題吧?
實習版主 #18
原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-30 10:16 PM 發表
睇來係對某d windows出問題
我都係vista都係咁
上面個幾位係咪都係vista

是XP呢! 應該與用Vista或不是用Vista沒關係吧 ?
二轉會員 #19
我岩岩諗住想玩就係咁
可能係有d問題
實習版主 #20
黑執事你入到了嘛. ( - -?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數