魔力寶貝2 公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #21
我之前係維ser玩過弓手...
但係太難上手放棄左=.=
e+想轉玩魔c..
咁入唔入得=0=?
二星初級會員 #22
原帖由 炸雞樂XD 於 2009-9-8 01:07 PM 發表
我之前係維ser玩過弓手...
但係太難上手放棄左=.=
e+想轉玩魔c..
咁入唔入得=0=?

當然可以阿\^0^/
黎掛點搵我地既會員
睇清楚收人條件未喔?
一星新手會員 #23
自己剛剛看到主版的一篇文章有感而發!

沒錯!魔2現在的樂趣真的大不如前,但它是一隻節奏不太緊張的OLG,覺得很適合我啊(上班一族),相信總有人不會放棄它的!

新手!我們歡迎啊!下水枯森沒人去嗎?就讓我們公會的新手和老手去吧。

AK任、30禁、35禁、甚至AK3,就讓我們公會新手和老手一步一步去解吧!

最重要是新手們,你們也要有心玩,常常上線練功解任啊。

最終希望我們公會能變成魔2裡的小社區吧!

魔法老師
二星初級會員 #24
睇到你地咁有心搞好一個會..緊係幫你地推一推喔!@v@

我係j2戰士..呵呵..!睇下知吾知我是誰xd"
二星初級會員 #25
原帖由 kkeeiitt 於 2009-9-9 01:18 PM 發表
睇到你地咁有心搞好一個會..緊係幫你地推一推喔!@v@

我係j2戰士..呵呵..!睇下知吾知我是誰xd"

j2戰士是什麼._.
順便推推
潛水先*v*
一星新手會員 #26
你好呀.....
我係一個46lv的魔c....ms.spicy
之前都跟過好幾個會......
但係佢地都係d唔應機..有解任升v團o既會.....
所以一直都搵唔到一個想留低o既公會=.=

但係見到你地公會個入會條件.....
同我想要o既公會好接近呀~~
好開心~~
想問我可唔可以入會呀??
二星初級會員 #27
原帖由 mr.nhy 於 2009-9-16 01:27 AM 發表
你好呀.....
我係一個46lv的魔c....ms.spicy
之前都跟過好幾個會......
但係佢地都係d唔應機..有解任升v團o既會.....
所以一直都搵唔到一個想留低o既公會=.=

但係見到你地公會個入會條件.....
同我想要o既公 ...

可以既..
不過你入到黎.. 老實說 無乜幾個高lv可以陪你升下lv
好多新手 會員大部份2x
雖然唔係大公會 但係都算係一個小家庭既
你唔嫌其他會員低lv無人陪你升lv就ok^^
考慮清楚隨時黎搵我喇
一星新手會員 #28
原帖由 星之回憶 於 2009-9-16 09:25 AM 發表

可以既..
不過你入到黎.. 老實說 無乜幾個高lv可以陪你升下lv
好多新手 會員大部份2x
雖然唔係大公會 但係都算係一個小家庭既
你唔嫌其他會員低lv無人陪你升lv就ok^^
考慮清楚隨時黎搵我喇

其實我唔係好介意^^
我自問自己都仲係新手^^
只要唔好成日有活動去解任都唔叫我就得....(之前個會就係咁...淨係識要d咩就搵我....灰左)

二星初級會員 #29
原帖由 mr.nhy 於 2009-9-16 10:34 AM 發表

其實我唔係好介意^^
我自問自己都仲係新手^^
只要唔好成日有活動去解任都唔叫我就得....(之前個會就係咁...淨係識要d咩就搵我....灰左)

咁你得閒黎西地區60,90搵我地d會員喇^^
歡迎你
一星新手會員 #30
HI~~~~~~~~~~~~
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數