夢之路娜

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
原帖由 !!啤梨__x 於 2009-8-2 02:07 AM 發表
呢d冇用嫁-.-計我話..用花A_A

同意你的說法 用 花(最好你自己種 多唔會 同用do8打動人的人的花+油)
三星高級會員 #22
原帖由 pklopklopk 於 2009-8-2 02:27 AM 發表

同意你的說法 用 花(最好你自己種 多唔會 同用do8打動人的人的花+油)

對對.口.由期依家d女仔=.=食咩都話肥..
送d唔食得ge野比佢地最好
四星黃金會員 #23
月餅?
諗住約出黎一齊食月餅?:em014: :em014:
一星新手會員 #24
原帖由 LTS 於 2009-8-2 03:45 PM 發表
月餅?
諗住約出黎一齊食月餅?:em014: :em014:

約出黎....?
新聞話15%強姦黎自網上 :em014:
二轉會員 #25
原帖由 tycc 於 2009-8-2 03:49 PM 發表

約出黎....?
新聞話15%強姦黎自網上 :em014:

強姦案???
五星白金會員 #26
成日剩係識上網招女友,真實會點?
我覺得上網招女友果d人多數樣衰+細路
有料既洗乜上網招-_-

最白痴係識左一日都唔夠同人講我愛你,
睇到我起雞皮,點講得出架=-=''
一星新手會員 #27
我真係覺得 上網搵女友  真係有d on dog羅  又無聊  到最後 米又係想 扑佢  不如出去 叫雞 或者羅個lv 出去搵d援x女 好過啦......
叫人老婆佢真係你老婆咩......算吧啦 醒下啦
三星高級會員 #28
用白金卡啦:smile_38.gif:
一星新手會員 #29
原帖由 兵工仔 於 2009-8-3 08:41 PM 發表
用白金卡啦:smile_38.gif:

點解唔要 GC 600點卡
三星高級會員 #30
用白金卡可以碌好多張gc 600點:smilie_:D5:
一星新手會員 #31
原帖由 兵工仔 於 2009-8-4 10:45 PM 發表
用白金卡可以碌好多張gc 600點:smilie_:D5:

:smile_38.gif: game鋪唔收信用卡架 xd
四星黃金會員 #32
係咪冰皮先?:ro05: :ro05:
一星新手會員 #33
下 --  用月餅卡  邊會有人上釣先得架  計我話  送D令令3比佢  唔信佢唔上釣
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數