夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1
唉= = GC D GAME 個個都好好玩 eco 夢之路娜都係其中一個
但係 次次都俾gc 個垃圾代理 呃錢都不特止 80+防爆要抽= = 係 代理個game 係要賺錢 都唔洗咁-.- 人地台灣 防爆平香港幾倍
仲要有bug 又唔理 有外掛又唔理
唉 最重要 個game入面風氣太膠 收場賣場?d怪俾你地收左= =?
巨大場 吧哈場 古代場 咩都俾你地賣哂= = 得10個分流 點升lv= =
唉= =第一次玩game 升lv要俾錢升= =
pvp 同pve 有咩分別= = 紅殺白 白唔扣exp 咁玩pvp 做咩= =
點解 人地台灣omg 做得咁好= =25個ser 都咁多人玩
你又要叫台灣 封hk ip 自己又可以俾台灣人玩 gc 你係得!!
五星白金會員 #2
吾單止..防爆吾一定包沖到~仲有機會爆(不如GC你出個直沖捲仲好)
一星新手會員 #3
最重要 想升lv 都要用錢收 而且 得閒有d 傻仔搶場 又唔洗升lv = =
三星高級會員 #4
omG 做到少外掛 係人地開ac難
雖然未玩過omg d Game 但覺得 佢開ac搞到咁難
姐係有心去搞好間公司
-,-Gc冇尼d機制 人地可以好易就開到大量ac
同埋 Gc 靜係識搞點活
其他乜都唔識 自己賺就算 完全唔理玩家
一星新手會員 #5
同意!!!

今日我經過肥肥場,有條友開商「個場有人!!!!!!!!!!」

我真係0晒 lo,我一打怪佢就爆粗:ro08: 好似我唔岩wo ,佢又唔係打先好野.

有d場得一個人,打唔晒咁多怪都可以霸住....
咁佢打唔晒我打都唔過份丫,點知佢就開公頻話我搶怪,好野!!!

可能我老啦,同d細幾碎既朋友已經無法溝通.
我感到的只有一件事,膠!!

仲有呢,我同gc投訴有bug,佢地就話我會跟進,結果成個月都無影.

一星新手會員 #6
其實搞到pvp 開紅死左扣咁多 係唔估厲玩家開紅 呢隻game唔同墨香 墨香就擺到明玩開紅殺人搶經 隻game主要玩團升 會戰 打龍王 城戰等等  gc 係隻隻game都好玩 係e隻本身設計已經好有問題 升lv場小 gc仲要開d分流又小 搶買賣場既野就自然而生  無話對隻game失唔失望 只有佢明明有改善既空間 又未去做 (開多幾個分流) 做左既話 問題自自然然好快解決 人人有場升 有野玩 我覺得買多幾點都覺值 ~_~  一身靚裝最後無場升既話 我會賣ac算
五星白金會員 #7
原帖由 jay427427 於 2009-8-2 09:19 PM 發表
其實搞到pvp 開紅死左扣咁多 係唔估厲玩家開紅 呢隻game唔同墨香 墨香就擺到明玩開紅殺人搶經 隻game主要玩團升 會戰 打龍王 城戰等等  gc 係隻隻game都好玩 係e隻本身設計已經好有問題 升lv場小 gc仲要開d分流又小  ...

極同意你最後果幾句~_~
一星新手會員 #8
唔同意你係開紅果邊 咁樣 你玩反pve la 咁開pvp ser 做咩先
入得pvp 一定會開紅= = 城戰 龍王 同埋團升 <--有哂25敏25智裝 有得團升= =???個個都單升吧= = 仲有d回血bug bug攻 大樹 俾個75騎士用bug攻 秒= =咩料?
城戰龍王有排等- -"
有勁裝 無場升 第一次玩game 玩到咁 ~v~"
三星高級會員 #9
我反而覺得而家好多場升wo
因為d人走哂丫嘛:smilie_:D5:
有gc好game變爛game:smilie_:D5:

四星黃金會員 #10
講真 台灣比香港多幾多人  25ser  同 10ser   老老實實  你要佢出25個ser 你買多d點野比佢賺多d錢lo:smile_30.gif: :smile_30.gif:
三星高級會員 #11
睇完你咁講..我就知道....唔洗玩...仲諗住玩兩下睇下好唔好玩
實習版主 #12
最緊要連投訴都無用:cry:
一星新手會員 #13
我都係因為佢個 "開紅"做得唔好所以唔玩=3=..
一星新手會員 #14
原帖由 ChiCKeNCcY 於 2009-8-3 03:16 AM 發表
唔同意你係開紅果邊 咁樣 你玩反pve la 咁開pvp ser 做咩先
入得pvp 一定會開紅= = 城戰 龍王 同埋團升  

唔通開pvp ser 就係主要想人玩打架?  如果隻game好似墨香咁死左唔係即刻扣  你唸下個情況會點  個個食唒保經卷  係咁殺人搶野 d隱刺開唒紅 你地就唔洗升唔洗玩

如果你唔同意我咁講 你大可以升到7x 咪開下紅 顯示比人睇pvp ser既真正義意  ^.^
VIP會員 #15
講真...
GC唔算垃圾代理同最呃錢
玩過雲起,新幹線 就知咩叫垃圾呃錢
一星新手會員 #16
原帖由 jay427427 於 2009-8-4 01:24 AM 發表

唔通開pvp ser 就係主要想人玩打架?  如果隻game好似墨香咁死左唔係即刻扣  你唸下個情況會點  個個食唒保經卷  係咁殺人搶野 d隱刺開唒紅 你地就唔洗升唔洗玩

如果你唔同意我咁講 你大可以升到7x 咪開下紅  ...

=0=無野講 咁你玩pvp做咩=.=做咩分pvp 同pve= =?咁你都唔明?
一星新手會員 #17
原帖由 jay427427 於 2009-8-4 01:24 AM 發表

如果你唔同意我咁講 你大可以升到7x 咪開下紅  ...

隱刺開紅 仲有紅光係到= =你暗殺d咩=.=
一星新手會員 #18
原帖由 manman629 於 2009-8-3 01:35 PM 發表
講真 台灣比香港多幾多人  25ser  同 10ser   老老實實  你要佢出25個ser 你買多d點野比佢賺多d錢lo:smile_30.gif: :smile_30.gif:

哥哥 你錯左la 香港得2個ser= = 台灣係有25個ser 1個ser中有10個分流 仲要個個ser都俾香港多人=.=
二星初級會員 #19
原帖由 ChiCKeNCcY 於 2009-8-4 03:01 AM 發表

隱刺開紅 仲有紅光係到= =你暗殺d咩=.=

係架咩 ? 0.0
台版真係可以全隱 ..
無紅光架啵 ..
我成日殺完外掛就隱身掛到夠鐘關紅添 .. >"<
一星新手會員 #20
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-4 03:27 AM 發表

係架咩 ? 0.0
台版真係可以全隱 ..
無紅光架啵 ..
我成日殺完外掛就隱身掛到夠鐘關紅添 .. >"

唔知 我看到我個開左紅 我叫佢開忍 但係 仲有個紅光係到= =跟手俾法c用範圍技殺左 真係o哂
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數