夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #1

流浪者鞋~_~解封可用1分鐘?!
二星初級會員 #2
我都有個頭同手係咁樣, 回報左幾日啦 ..
個 GM 問長問短咁都未改返 .. =.=
五星白金會員 #3
好多點野*0*
五星白金會員 #4
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-1 11:10 PM 發表
我都有個頭同手係咁樣, 回報左幾日啦 ..
個 GM 問長問短咁都未改返 .. =.=

唧係呢個應該係永久既?
二星初級會員 #5
抽獎獎品流浪者淨係得永久之嘛 ..
我連藥水都係解封可用1分鐘 ..
去回報過好多次, 次次都話改緊 .. =.=
如果唔係流浪裝, 我都費事再去回報 .. >"<
五星白金會員 #6
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-1 11:46 PM 發表
抽獎獎品流浪者淨係得永久之嘛 ..
我連藥水都係解封可用1分鐘 ..
去回報過好多次, 次次都話改緊 .. =.=
如果唔係流浪裝, 我都費事再去回報 .. >"

超奇怪~_~好彩我冇手多多開左
咁我係唔係都要回報?!
二星初級會員 #7
係唔係都去回報左先啦 ..
如果唔係距又話你做咩唔即時回報 .. =.=
五星白金會員 #8
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-1 11:58 PM 發表
係唔係都去回報左先啦 ..
如果唔係距又話你做咩唔即時回報 .. =.=

明白!!thx
五星白金會員 #9
我抽左把83lv弓 解封可用1min..不過我無開
五星白金會員 #10
原帖由 §真.秋楓流舞 於 2009-8-2 12:49 AM 發表
我抽左把83lv弓 解封可用1min..不過我無開

咁快o的回報埋!!
三星高級會員 #11
流浪者我想問下係用咩箱抽架??@@"
五星白金會員 #12
原帖由 coolforice 於 2009-8-2 12:28 PM 發表
流浪者我想問下係用咩箱抽架??@@"

600點虛寶/會員活動 free of……?!
五星白金會員 #13
之前試過1次,開檔收藥,一開1分鐘無左 :victory:
五星白金會員 #14
原帖由 武林高手 於 2009-8-2 04:44 PM 發表
之前試過1次,開檔收藥,一開1分鐘無左 :victory:

-。-嘩。。。咁有冇回報?!
三星高級會員 #15
即係我想問用點數買咩箱先有機會抽到流浪??@@"
二轉會員 #16
face_l_18: 1分鐘極速體驗?
五星白金會員 #17
原帖由 coolforice 於 2009-8-2 05:12 PM 發表
即係我想問用點數買咩箱先有機會抽到流浪??@@"

冇箱可以抽,一定要600點既虛寶/活動
二轉會員 #18
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 05:18 PM 發表

冇箱可以抽,一定要600點既虛寶/活動

唔係180點抽一次咩=_=???
五星白金會員 #19
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 05:11 PM 發表

-。-嘩。。。咁有冇回報?!

沒,藥水很平的說 :smilie_:D4:
五星白金會員 #20
原帖由 kingtom 於 2009-8-2 05:21 PM 發表

唔係180點抽一次咩=_=???

180點果個就係活動 虛寶都有得抽
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數