FEZ 納茨瓦王國

主題列表 登入
三星高級會員 #1

紅國部隊<GENIUS>現正招生

歡迎各有心長玩之新手加入
本會設有專人教學但請主動學習
長期服務、熱心、上線時間多及有貢獻者一律有獎勵
請於 game內聯繫任何會員

本會設有專用國戰 server vent 請踴躍使用
一星新手會員 #2
支持支持
GDGDGD
一星新手會員 #3
冇人入囧囧囧囧
三星高級會員 #4
你個簽名檔 有d問題,但係我又諗唔到有咩問題喎
一星新手會員 #5
我好想入呀:smilie_:D4: :smilie_:D4:
五星白金會員 #6
長期服務、熱心、上線時間多及有貢獻者一律送GASH予以獎勵:em014:
收唔收人:em014:
六星鑽石會員 #7
金錢攻擊-.-.............
場場插a石 玩晒啦:em012:
四星黃金會員 #8
你係咪貼錯區-.-"
你個團唔係黃國咩?(無上唔知...)
二星初級會員 #9
原帖由 大頭魚 於 2009-8-2 03:04 PM 發表
你係咪貼錯區-.-"
你個團唔係黃國咩?(無上唔知...)

轉左國啦0口0
四星黃金會員 #10
支持哦:ro07:
四星黃金會員 #11
話說你地團轉國果時有好多人都睇死你地會轉番黃國-.-:face_l_14:
五星白金會員 #12
其實我想入....:smile_13.gif: :smile_13.gif:
一星新手會員 #13
轉返黃國?唔會喇......團中以經有人38lv了 大部份都點裝...仲有係紅國都幾開心
一星新手會員 #14
紅國爽

招生招生招生招生
二轉會員 #15
原帖由 UwaNtwHaT 於 2009-8-4 02:41 PM 發表
話說你地團轉國果時有好多人都睇死你地會轉番黃國-.-:face_l_14:

黃國 ex 入場會清人出場,緊係唔好返去
紅國起碼無一個團會咁狗,踢其他人出場比自已人入
而且紅國根本無團有咁多人可以動員清場face_l_18:
五星白金會員 #16
其實我想入.... :smile_38.gif: :smile_13.gif: :smile_13.gif:
二星初級會員 #17
原帖由 ~雞絲翅~ 於 2009-8-5 04:15 PM 發表
其實我想入.... :smile_38.gif: :smile_13.gif: :smile_13.gif:

其實我唔想俾你入=.=
五星白金會員 #18
原帖由 小豬呠呠 於 2009-8-5 07:18 PM 發表

其實我唔想俾你入=.=

點解啊......:smilie_O_o:
我成日都見到火之熙..佢成日比人圍,,..我成日都有救佢,,,,,,,,(我係好人)
二星初級會員 #19
上唔到個網址

搞下佢
四星黃金會員 #20
支持支持 G團:victory:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數